Şimdi Ara

BİM mi A101 mi ŞOK mu? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
27.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şoku batırdılar kardeşim saçma sapan markalar var KÖKLÜ MARKA YOK varsada tek tük a101 kopya zaten Bim iyidir gene yoğurtları yeter
  • a101
  • Unutmayın ki bimde sarma, pilaki ve dost ayran gerçeği var. BİM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

şoku batırdılar kardeşim saçma sapan markalar var KÖKLÜ MARKA YOK varsada tek tük a101 kopya zaten Bim iyidir gene yoğurtları yeter

Şoktaki markalarin isimleri ya birleşme yoluyla ismini piyasadan çekmiş yada kapanmış firmalarin isimleri. Üretimi yapan ise genelde ülker ve yan kuruluşları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a101 hemen üst sokağımızda o yüzden a101
  • bim candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

/>

lan o gif ne :D
  • Normalde BİM'ciyim ama buradaki yorumları gördükten sonra A101'e bir ziyaret şart oldu.
  • bim eski bim değil,çöp satıyor resmen.

şok f/p olarak en iyisi.markalı ürün rahat bulabiliyorsun.misal şokta papia,kuhne,sütaş,içim bulabilirken ,bimde ancak beyaz güvercin havlu,fıçı turşu,aknaz beyaz peynir bulursun.
  • Kuruyemiş, su, ekmek dışında satılan ürünlere biraz şüpheyle bakıyorum.

sucuk görmüştüm almaya korktum.

görüntüsü et dışında herşeyden birşeylerin olduğunu gösteriyordu.
  • Şok-Bim-A101
  • Evimin 50 Metre yakınında A101 - 300-400 metre yakınında Bim var. Bim diyorum :)
  • Bim
  • Ben A 101 de çalıştım ama bimdede çalışma şekli aynı tarihi geçen yada geçmeye yakın ürünleri orda atmıyorlar gelen müşteriye kakalamaya çalışıyorlar sorsan müslümanız derler.İşçi haklari ve müşteri hakkını en iyi koruyan ve çalışanına değer veren tek süper market Migrosdur.Ayrıca kasiyerin oturabildiği tek çalışma ortamına sahip olan yine Migrosdur çoğu kişi alkol satıyor falan diyiyor ama hepsinden daha müslüman
  • valla şöyle söyleyeyim, ucuz marketlerden birinden sosis almıştım sırf sokaktaki aç kedileri besleyeyim diye.

şaka yapmıyorum kediler yemedi o sosisleri..
  • Şokun ürünlerinin çoğunu ülker üretiyor sadece isimleri farklı ve gayet güzel kaliteli ürünler. Çikolatasından tut kaymağına kadar. ki zaten şokta ülker grubunun yani yıldız holdingin. Bi şok personeli olarak sıralamam şok-bim-a101. Ayrıca içerden aldıgım bi istihbarata göre şok diaSA'lardan sonra A101'i de alıcak(mış)....
  • A 101 e hiç girmediğim için BiM
  • MİGROS
  • şok>a101>bim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.