20-30 adet vardı ama ben almadım çünkü sizinki kadar uygun değildi yoksa kutusuyla alırdım :) nasip kısmet birazda . Bir kaç gün sonra yine bakarım , belki bize de denk gelir zor ama < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bim polonez dana füme 50 gr 5,90 tl (2. sayfa)
-
-
Pek satmadığı için ucuz oluyor bu ürünler, birçok kişi o büyük salamların ağırlığına kanıyor ama bulabilirseniz kaçırmayın alın. Ben füme ve jambonu daha çok seviyorum, kaliteli hindi jambon dana jambondan bile lezzetli olur ki Polonez ürünlerinin kalitesi iyi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
muhtemelen salı günü yeni kampanya olacağı için o bölgede o mağazada bitirmek iin yapılmış olabilir yoksa bi manası yok salı günü 20 liraya satılacak ürünü 7,5 liraya satmanın
-
Sabah markette elime aldım, içeriğini okuyunca geri bıraktım. İnsanoğlu bu kadar kimyasala hele hele kendi isteğiyle maruz kalmamalı.
Üstelik saf Hindi etinin kilosunun 60₺ civarı olduğunu düşünürsek çok pahalı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haftasonu çocuklara club sandviç yapayım. Teşekkürler paylaşım için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eskiden alırdım hem tadı hem fiyatı fena değil diye ama kıkırdak-tırnak benzeri parçalar çıkınca bırakmıştım ,hileli ürünler listesindede görmüştüm bu markayı dikkatli olmakta fayda var...
-
Bunu yiyenin kendine saygısı yoktur
bim şube sayısı ortada
kötü üretimleri bime vermek hata olur....
bim her türlü naza çeker benim şubelere iyi mamul gidecek diye
çünkü en ufak şikayette ürün bimlerden kaldırılır...bu da kabul edilir cinsten değildir
sürümden hızlı bir şekilde kazanılan altın tavuğu kesmek gibi olur, üretici için maksimum risktir
firmalar bimde ürün satabilmek için 40 takla atıyor
kolay değil yani
-
Valla çok şaşırdım bende :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. B. Cooper -- 26 Mayıs 2022; 12:13:23 >
Hiç bilgim yoktu dikkat ederim hocam bundan sonra sağ olun
katılıyorum size. firmalar bim ve migrosun rafına girebilmek için 40 takla atıyor. bi de zaten tutup da kendi adını rezil edecek hali yok markanın kötü ürün yapıp paketleyip bi de adını yazarak. bu fiyatlar hep pazarlama stratejileri bazen bir markete girebilmek oranın rafında yer alabilmek için zararına bile verebiliyorlar ürünlerini. tv yr panoya reklam parası vereceğine böyle bir yöntem seçiliyor. perakende market dünyası bakkallar gibi al sat değil
-
101 bimden çok kötü, 101 e kimse girmek istemeyecek galşba, soğuk zincir olayı da ayrı bir rezalet. ne alsam bkzuk yada kötü çıkıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu cümlenin “bim her türlü naza çeker benim şubelere iyi mamul gidecek diye” aslı şu şekilde gerçekte “bim her türlü naza çeker benim şubelere çok ucuz mamul gidecek diye”.
15 yıl bir markada üst düzey yöneticilik yaptığım dönemin 8 yılında malum markete ürün verdik. Benim şubelerime ÇOK UCUZ ürün gidecek söylemi ile kendi ürünümüzle malum markete verdiğimiz ürünler arasında dağlar kadar fark vardı.
Sonra marka olarak bir daha ne olursa olsun bunlara vermeme kararı alındı.
Halen daha internette ekşide şurada burada bu konuda milletin verdiği negatif yorumlar durur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben hem bimde hemde diğerlerinde kaç defa tecrübe ettim aynı ürün değil aynı kalite değil.
Ama şu var. Mesela bimin kendi markaları var. peynir ıvır zıvır. Aynı fabrikadan başka marka ürün çıkarken aynı ürün bim markasıyla tekrar çıkıyor. Bunlarda standart kötü değil.
-
Ben metrodan alıyordum kiloluk. Aro marka var veya diğer piliç markaların hazır dilimlenmiş olanları var 500-750 gram şeklinde. Diyet için alıyorsanız bunlar daha uygun nasıl olsa sık tüketeceksiniz
-
Karabiberlisi 6.90
nasıl yani çalıştığınız firma farklı kalitede ürünler mi üretiyordu oraya verdiklerinizde ne gibi farklar vardı
-
çok basit bir örnek
migrosda var mı tam hatırlamadım eskiden vardı da
genelde bakkallarda oluyor
bifa gofret mesela beş para etmez
ama bimdeki centro daha kaliteli, ülkerle aynı bence
ben üretici olsam kaliteyi düşürmeden uyguna üretmem lazım ve üzerine az bir karla keşke bimde satabilirsem diye düşünürdüm
bim demek altın tavuk demek
başka bir yere mal vermene gerek yok
nasıl olsa devir daim var derdim...yarınıda düşünmezdim rahat uyurdum
benim vizyonum bu olurdu
gördüğüm kadarıyla zaten
çoğu firma giriyor ama tutunamadan listeden çıkartılıyor
sanırım bu listeden hiç çıkmayan bifa var
-
Ben de merak ettim doğrusu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X