Şimdi Ara

Bim SEG 10.1' Tablet 199 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde çocukların oynaması için 150 200 lira arasında bir tablet arıyorum. Güncel olarak bu dikkatimi çekti. İş görür mü sizce ? Bir de tablet hakkında hiç bir bilgi yok internette sakata gelmeyelim

Tablet>>http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/tablet/aktuel.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tothecore -- 25 Ağustos 2015; 13:44:08 >

• Bu tablet Çocukların sadece oyun amacıyla kullanabileceği seviyede 6000mA. Bataryasının olması düşük olsada yine 1 gün götürebilir. Bunun dışında kamera çok düşük yanı verimli netlikte fotoğraf çekemezsiniz. Hafızası 8 GB olması yabana atılmamalı. Çocukların oyun maksadıyla kullanabileceği standard seviyede tablet diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz daha parayla kaliteli bir şey alın bence.

• Bence tam bi f/p urunu ama marka biraz tedirgin ediyo

• Ama ozellikleri sizin kullanim amaciniz icin yeterlİ

• Arkadaşlar teşekkürler o üründen vazgeçtim. Reeder'ın W7İC modelini satın aldım aynı paraya. Ürün gelince izlenimlerimi yazarım
  • Benim tavsiyem bu ürüne bakmayın.

10.1" TN paneli var fakat 124*600 çözünürlük. 5" ekran 1080p telefonlar orta seviye artık.
    8gb hafıza ürüne göre değişir bazı ürünler hafıza kartına uygulama kurmaya izin vermiyor bu da öyle ise sorun çıkar.
    Batarya 6000mAh diyor ama gerçek olacağını pek sanmıyorum gerçek ise bataryası fena değil.
    İşlemci Allwinner a23 Cortex a7 çağımızın çok gerisinde bir işlemci.
    130 liralık tabletlerde z2520 2gb ram varken bu tablete bu para bence değmez.
    Ekran 10" olduğu için cazip gibi görünebilir fakat dokunduğunda uygulamayı açamıyorsan bu bir işe yaramıyor.
  • OtoburPirana kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam yorumlar doğrultusunda vazgeçmiştim zaten o tabletten. Bahsettiğim gibi Reeder W7İC modelini aldım şuan elimde cihaz. Çok detaylı inceleme şansım olmadı fakat iyi bi cihaza benziyor. Özellikle tablette Windows deneyiminin güzel olduğunu söyleyebilirim. Ekranı 10 üzerinden 7 alır benim gözümde(fiyatı da göz önüne alarak söylüyorum) Dokunmatiği de yine fiyatına göre gayet iyi. Yalnız pil konusunda sıkıntı yaratacağını düşünüyorum. Kısacası f/p konusunda piyasada bulunan bir çok tabletten önde diye düşünüyorum. Tabi ileride ne tür problemlerle karşılaşırım bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tothecore

Teşekkürler hocam yorumlar doğrultusunda vazgeçmiştim zaten o tabletten. Bahsettiğim gibi Reeder W7İC modelini aldım şuan elimde cihaz. Çok detaylı inceleme şansım olmadı fakat iyi bi cihaza benziyor. Özellikle tablette Windows deneyiminin güzel olduğunu söyleyebilirim. Ekranı 10 üzerinden 7 alır benim gözümde(fiyatı da göz önüne alarak söylüyorum) Dokunmatiği de yine fiyatına göre gayet iyi. Yalnız pil konusunda sıkıntı yaratacağını düşünüyorum. Kısacası f/p konusunda piyasada bulunan bir çok tabletten önde diye düşünüyorum. Tabi ileride ne tür problemlerle karşılaşırım bilemiyorum.

Hafızası 16gb ise hafıza sorunu kapıda.
    Windows 8.1 ise windows 10 a yükselebilirsin. Yükselttikten sonra ayarlardan sistem sıfırlama yaparsan recovery kısmını düzenliyor windows 10. Mesela bende Hometech w835 var 16gb hafızası olan tablete 3.7gb recovery yapmışlar. Windows 10 a yükselttim. Sistem etkinleştikten sonra sıfırlama yaptım recovery i 500mb a düşürmüş.

Ama otomatik döndürme özelliği kayıp olabilir win10 sıfırladıktan sonra.

• A101 de satılan hometech alcaktim 7 inç sonanda vazgeçip almışken büyük ekran olsun diye 10 inç seg s10 aldım kullanıyorum gayet memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: fikretözen

A101 de satılan hometech alcaktim 7 inç sonanda vazgeçip almışken büyük ekran olsun diye 10 inç seg s10 aldım kullanıyorum gayet memnunum

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tothecore

quote:

Orijinalden alıntı: fikretözen

A101 de satılan hometech alcaktim 7 inç sonanda vazgeçip almışken büyük ekran olsun diye 10 inç seg s10 aldım kullanıyorum gayet memnunum

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.

çok teşekkür ederim hocam size de hayırlı uğurlu olsun aldıgınız tablet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.