Şimdi Ara

Bim Tefal Duduklu Tencere Uygun Fiyat ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
167
Cevap
6
Favori
71.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara da hangi bimde var ? Nasil ogrenebilirim ? Anneme hediye alacaktim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılışı mısırla yaptık. Şaane oldu..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halbay

Dondurucuda kemikli etler vardı az önce deneme için düdüklüye attım bakalım yaklaşık 15 dakika oluyor.
    Merak ettim kemikli etler ne kadar sürede pisti

• Bu arada ilk kullanımda yapılması gereken aşama varmış arkadaşlar kitapçığı okuyun boşta su ile bir defa kullanmak gerekiyormuş

• Arkadaşlar kitapçıkta semadan bahsetmiş ama şemayı göremedim . Kullanımda 2/3 su doldurdum ocağı açtım subaptan buhar çıkmaya başlayınca ocağı azalt demiş subap dediği bilyeli yermi yoksa kapağı ac kapa tusunun yanındaki delikten hafif buhar çıkıyor orasımi . Ben açtım ordan buhar çıkmaya başlayınca az az ocağı kistimbiraz 15 dk bekledim . Daha sonra soğuk suyun altına tütün diyor güvenlik subabi yine buharın çıktığı yerden bahsediyor sanırım düştüğünde kapağı açabilirim diyor dogrumu nette kullanımı ile ilgili video bulamadım. Şuan ilk kullanım için gerekeni yapiyorum. Ve çeşmenin altına koyucaz söğüdün diye kapağın üstünden mi tutacagiz suyu yoksa taban kisminami

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 14 Ağustos 2019; 8:39:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

Arkadaşlar kitapçıkta semadan bahsetmiş ama şemayı göremedim . Kullanımda 2/3 su doldurdum ocağı açtım subaptan buhar çıkmaya başlayınca ocağı azalt demiş subap dediği bilyeli yermi yoksa kapağı ac kapa tusunun yanındaki delikten hafif buhar çıkıyor orasımi . Ben açtım ordan buhar çıkmaya başlayınca az az ocağı kistimbiraz 15 dk bekledim . Daha sonra soğuk suyun altına tütün diyor güvenlik subabi yine buharın çıktığı yerden bahsediyor sanırım düştüğünde kapağı açabilirim diyor dogrumu nette kullanımı ile ilgili video bulamadım. Şuan ilk kullanım için gerekeni yapiyorum. Ve çeşmenin altına koyucaz söğüdün diye kapağın üstünden mi tutacagiz suyu yoksa taban kisminami
    Hocam üst ayarını sebze veya et için ayarlayıp ocağı son ayarda açın. Kırmızı halkanın olduğu yerden buhar çıkmaya başlayacak ve bir süre sonra oluşan basınç kırmızı halkayı yukarı iterek buhar çıkışını kapatacak ve kapağı basınç altında açılmasını önlemek için kilitleyecek. O andan itibaren ocağı kısıp pişirme süresini başlatabilirsiniz. Yemek pişince ister kendi kendine soğumasını bekleyip kırmızı halka tekrar alt konuma inince pişirme ayarını buhar çıkışına getirip kapağı açabilirsiniz. Veya musluk suyuna tutup soğutma işlemini kendimiz yapıp yine pişirme ayarını buhar tahliye ye getirip kapağı açabilirsiniz.

• Dana kemikli et hasladim ilk kapak açık suda biraz hasladim kep dediğiniz köpüğü kaşık ile aldım sonra kapağı kapattım . Seçenekler kısmı olan yerin ortasından buhar salmaya başlayınca küçük ocağa alıp en düşük ayarda ocağı çalıştırmaya devam ettim buhar çıktıktan sonra toplam 45 dakika çok kısık ateşte pişirmeye devam ettim sonra kapattım 25 dakika sonra güvenlik subabi aşağı indi kapağı açtım etler kemikten tamamen ayrılmıştı. İyi pişirmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: maslan7

satışlar başlamış

Demiştim. Önce ürüne, mağazaya b.k atarlar, sonra alıp satarlar diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: cevahiroglu

Demiştim. Önce ürüne, mağazaya b.k atarlar, sonra alıp satarlar diye.

Alıntıları Göster
    yazdım elemana. en azından ne yaptığının farkında olan birileri var, bilsin. böyle tipler için Allah, peygamber, din ... yalan şeylerdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu ustundeki buhar ayari yapilan yer bende sifir pozisyonuna gecmiyor acaba bozuk mu yoksa basinc altinda mi geciyor ? Urunu aldim bende zar zor buldum.

Edit: birde garanti belgesi kutunun ustune yapistirilmis ona kase falan yaptirdiniz mi yoksa market fisi yetiyor mu ?

10 yil sanirim celik kisim pas garantisi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 16 Ağustos 2019; 13:31:24 >
  • rontx R kullanıcısına yanıt
    Hocam bu uzerindeki ayar yeri sebze,tavuk kismi bende sifira gelmiyor acaba arizali mi yoksa icinde basinc buhar olunca mi geliyor 15 dk once aldim bende icime ukte dustu iade kullanilmis bozuk urun mu anlamadim son 1 adet kalmis ayirttim zar zor aldim

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben kase yaptirmadim fatura kestirdim . Buhar derken o tavuk sebze menusumu orada benimde sıfır a gelmiyordu yanlış hatırlamıyorsam . Genel olarak 2 deefa kullandım onceden hiç düdüklü kullanmadım o yüzden tedirgindim . Ama kullanınca kolaylığı gördüm her yemek için değilde ben sadece kuru bakliyat mısır et turu şeyleri haşlamak icin kullanmayı düşünüyorum . Ve şu buhar sepetinin fiyatını öğrenilen.cok abartılı değilse fiyatı onuda alırım sebze için balık için süper olur

• Şimdi baktım da buhar sepeti 100 TL baya pahalı . Ikea da bir sepet var ölçü uyarsa olabilir aslında buna

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Cok sagolun beni aydinlattiniz... Ben magazadan sadece kasa ve pos fisi aldim,urunu anneme dogumgunu hediyesi olarak verdim. 10 yil garanti olayini anlamadim bu paslanmazlik inox celik icin mi ? Kutunun uzerinde garanti belgesinde 2 yil yaziyor. Ve urunu internetten kaydettirirseniz garanti belgesiz faydalanabiliniyormus.

Acikcasi işkillendim acaba kullanilip iade edilmis olabilir, son bir tane kalmis ve kutu acilmis gibiydi. Kasiyere sordum merak edip bakmak icin acilmistir kullanilmamis...dedi. Siz aldiginizda kapaginda kutunun guvenlik etiketi falan oluyor mu kutuda ? Alir almaz eve getirdim resimlerini cektim boyle cikti,jelatinli falan degildi. Sizde de kutudan boyle mi cikti ? Fabrikada buna su koyup test falan yapiliyor mu ?

Bim Tefal Duduklu Tencere Uygun Fiyat !

Edit: 0 pozisyonu calisma subapini yani o parcayi cikarmak icinmis,uzerine bastirin ve 0 a getirin cikartin. Isiga tutup bakin o tahliye kismi tikali mi ? Tikaliysa kurdanla vs acin temizleyin.

Urunu denedik su isittik annem bayagi memnun kaldi. Ses cikarmiyor fazla ve korkmaz marka duduklu tencereye gore cok hafif,kullanimi rahat. 500-600 tl internette magazalarda bu fiyata cok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 16 Ağustos 2019; 14:51:40 >

• Tencerenin tabanına nolmuş öyle sanki kullanılmış gibi

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Üzerindeki yeşil tuşa basıp sıfıra getirebilirsiniz

• Gidip almayi denemedim, biraz pismanlikda oldu ama bugun gittim evdeki iki dudukluyu tamire götürdüm. Birkaç degisiklik ve ayardan sonra aldim.

Tekrar bozulana kadar devam, sonra ki bim satisina kadar bir kac sene idare ederler herhalde

• beş sene önce aldığım 4,5 lt lik fishler marka düdüklünün kapağındaki plastik aksamın dağılması üzerine kullanamaz hale gelmişti servis contasıyla beraber 340 tl ücret talep edince yaptırmayıp gözden cıkarmıştım yaklaşık 950 tl gibi güncel fiyatı var şu an araştırma safhasındayken bu tefal çok iyi denk geldi nasip oldu aldık da konuyu başlatan arkadaş dikkat çekmeseydi belki gözden kaçıracaktık kendisine teşekkürler
  • Anneme almıştım. İhtiyaç yomuş. İade edicem. Almak isteyen varsa aynı fiyattan verebilirim. Antalya içi elden alabilir.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.