Bildirim
Bim Xbox 360 279 tl (bitti) (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Üründen bayagi bir mevcut forumdan iki arkadasa aldım yarın kargolanacak almak isteyen varsa pm den tel no alıp yarın için ogleye kadar siparis verebilir alabilirim ayrıca mağaza elemanın söylediği reyondakilerin hepsinin bir kişi tarafından alınacağını fakat depoda yine olduğunu yarına kalabileceğini söyledi bilginiz olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu kırılmama işi kesin mi ? ayrıca buna dijital ortamdan oyun bulmak sıkıntı mı ? -
-
Tam yerini yazarmisin bi tanidiga aldiracagim
Kinect olmasa da iyi fiyat. Fotodan gördüğüm kadarıyla bir ay gold üyelikle bir oyun da hediye sanırım. -
izmirde olsa :( -
ordu, merkezde yazıyor konumunuz.bari onu değiştirseydiniz. güvenmeyin böyle forumlardan gördüğünüz kişilere kim olduğu belli değil birde eft yapın alayım yazmış saat 8 de eft mi olacak -
Değiştirmedim konumumu Tayinciyiz onunla mi ugrasacagim ayrıca beş kuruş çıkarım yok eski üyeyim iyilik olsun diye yazdik ama değmez şuanda forumdan iki kişiye aldım faturaları mevcut elimde gösterebilirim ama gerek yok waptan yazanlarkonustuklarim haricinde şuandan itibaren kimse yazmasın almayacagim kimseye iyilik yaramaz çünkü
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: laider
quote:
Orijinalden alıntı: byaahmet
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: byaahmet
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: K@TiP
Gerçekten kalmamış mı hocam trolleme bizi kardeşimi gönderip baktıracaktım :)
Daha bir sürü var, merak etmeyin.
Arkadaş gitmiş sağolsun foto gönderdi.
Siz aldınız mi acaba bende bir adet almak istiyorum da
Arkadaş aldı sağolsun.
Erzurum'da olsaydım yardımcı olurdum.
Sizin arkadaş banada alabilir mi acaba rica etsem.
Ben olsam yardımcı olurdum da arkadaştan isteyemem şimdi. Kendime isterken bile çekindim açıkçası :)
TAMAM hocam teşekkür ler
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: K@TiP
Gerçekten kalmamış mı hocam trolleme bizi kardeşimi gönderip baktıracaktım :)
Daha bir sürü var, merak etmeyin.
Arkadaş gitmiş sağolsun foto gönderdi.
Ayrıca bu resmi çeken arkadaş yanımda çekti iki tane alıp çıktı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende aldiracaktim arkadaşa ama artık kimseye almiyormus...
Sağlık olsun.. Zaten kirilmiyormus diye teselli edelim kendimizi
Arkadaş sağolsun mesaide olmasına rağmen whatsapp'dan yazıştı bir ton benimle. Bu forumda yıllardır birçok ürünü güven üzerine görmeden alıp sattık. Güven konusunda sıkıntısı olanın zaten forumdan alışveriş yapması imkansız. Ben arkadaşı tanımam ama güveniyorum(özel bir nedeni de var). Siz güveniyorsanız alışveriş yapmazsınız ki kendisi bir kâr da talep etmiyor.
alan arkada cihazın arkasına model yılını yazabilirmi 2013 ve öncesi üretlenler kırılıyor diye biliyorum son durum ne acaba ürün var kaldımı? -
burada da açıldı 499dan verdiler. -
Ankarada yok mu ya yeni acilan bim nerden bakiyoruz kargosu cok tutar bunun simdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6 aylık üye 10 yıllık üyeyi dolandırıcı ilan etmiş -
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
6 aylık üye 10 yıllık üyeyi dolandırıcı ilan etmiş
10 yıllık üye off ne kadar güvenilir
2012 üyesiyim ayrıca derinlere girmeme gerek yok. istersen 2001 üyesol 1900 üyesi ol..
-
Hocam gönderirken yurt içi kargonun mobil uygulamasından yüzde 50 indirim kodu alıp indirimli gönderirseniz alan arkadaşlar için iyi olur. Bu arada Yurt içinden bende çektim. Fakat normalde kargo parasının çok tutacağını düşünüyorum. Daha 4 gün önce PTT de bile 3 sayfa kağıt için 9 lira para ödedim.
Bu arada fiyat çok iyi Ankarada bir defa denk gelmedim şöyle indirime.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIduayenaII -- 14 Şubat 2017; 22:40:53 >
millet bim açılışında xbox ı 280 tl ye alıyor biz 5 kg makarnayı 8 tl ye...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X