Şimdi Ara

Bimcell 4.5G Destekli Üçlü Simkartlar Mağazalara Geldi (Değişim Ücretsiz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
16.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hat sahibi kimliğiyle gitse yeterli olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • favre F kullanıcısına yanıt
    Nüfus cüzdanının fotokopisini de istiyorlar

• aynen hala yok diyorlar
  • Bugün Türktelekoma geçiş yaptım.--Vodafone rezilliğinden sonra süper oldu.Buyrun aldığım 4.5G hız...
     Bimcell 4.5G Destekli Üçlü Simkartlar Mağazalara Geldi (Değişim Ücretsiz)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun gittim annemin telefon hattini tasimak icin normal sim vermisler hic farketmedim olsa verirdi heralde. Hele bi tasinsinda yenisiyle degistiririm. Tum magazalarda yok sanirim.

• IsO6 kullanıcısına yanıt
    Aynen. Galiba yeni gelenlere ellerinde kalan stok falan mı varsa artık ikili vermişler bana da. Sonradan gördüm.
  • İzmir'de 5-6 defa farklı Bim mağazalarına 4.5g uyumlu simkart sordum, bize gelmedi dediler. Hala bekliyorum.
  • ikinci hattım bimcell.. sonunda bulabildim 3lü sim kartı .. değiştirdim 1 gün de açıldı.
  • Arkadaşlar benim telefon 4.5g destekliyor ama sim kartım desteklemiyor. Ve şuan internet paketim devam ediyor Bime gidip sim kartini değiştirirsem paketim devam edermi?

• quote:

Orijinalden alıntı: KaplanT

Arkadaşlar benim telefon 4.5g destekliyor ama sim kartım desteklemiyor. Ve şuan internet paketim devam ediyor Bime gidip sim kartini değiştirirsem paketim devam edermi?

Ilk once acilma sureci var. Kart acilinca mesaj atip bimcelle 4.5g basvurusu yapmalisiniz. Onaylaninca kalan paketten 4g ile devam edebilirsiniz. Ben boyle yaptim. Gerci ilkte sikinti olmuyor ama paket cok az kalinca sanirim 3g veriyor bimcell. Cunku 50mb falan varken 4g veriliyordu bana 6mb kalinca 3g veriyor. Birtek bende mi boyle acaba .

• Bugün aldım. Telefonum desteklemiyor 4.5 g yi ama olsun.

• airtime kullanıcısına yanıt
    Peki standart paketlerimizi 4.5g ile kullanabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashday -- 17 Ağustos 2016; 18:42:56 >
  • crashday kullanıcısına yanıt
    Telefon ve hat 4,5 g uyumlu ise kullanabilirsin

• Ben de aldım aynı gün içinde açıldı, ücret alınmıyor kimlik fotokopisi yeterli

• Ben de alayım bari.
  • Rez
  • Hala var mi acaba degişsek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de yarın burdaki bim e gidip sorucam bakalım hattımı taşımak istiyorum
  • ben yaklasık 3 yıldır kullanırım hattı mennunum az kullanan olarak yetıyorda artıyor bana -_-
    bende yazın gectim 4,5G Simkartları ucretsız verılıyor

hatta gecenlerde babamın normal hattı bimcell bazen calısmıyordu simkartını degıstırdık ücret almadılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 24 Ocak 2017; 20:15:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.