Şimdi Ara

Bimcell 4.5G Destekli Üçlü Simkartlar Mağazalara Geldi (Değişim Ücretsiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
16.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom alt yapısını kullanan Bimcell hat kullanıyorsanız Bimcell'in 4.5G destekli 128K üçlü sim kartları ülke genelindeki tüm Bim mağazalarına pazartesi gönderilmiş.

4.5G destekli üçlü sim kartları mağazalarından ücretsiz temin edebilirsiniz. Herhangi bir telefon uyumu aranmıyor, kimlik fotokopiniz ile mağazaya gitmeniz ve yeni 4.5G uyumlu üçlü sim'den istiyorum demeniz yeterli.

Forumda çok kişi talep ediyordu en sonunda talepleri değerlendirmeye alıp gerekli işlemleri yapmışlar.

• geleceğini biliyordum ücretsiz olması iiyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

geleceğini biliyordum ücretsiz olması iiyi olmuş

Evet Bimcell kullanıcıları için ücretsiz ve telefon uyumu aranmıyor. Bimcell kullanmıyorum ancak 1 milyondan fazla Bimcell kullanıcısı olduğu için paylaştım. Belki birinin işine yarar.
  • Sağolasın kardeşim ilgin için.nasıl olacak bakalım 4,5 g :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolder24

Sağolasın kardeşim ilgin için.nasıl olacak bakalım 4,5 g :)

Rica ederim. Bimcell kullanmadım inşallah iyi olur.
  • Kardeşim konu için teşekkürler. Çoğu yerde 4.5g uyumlu cihaz istiyorlar. Bunun nedeni ücretli/ücretsiz olup olmaması için mi yoksa sim kartın ona uygun çalışması için mi? Ya da yardımcı olabilirsen ben sana durumu anlatayım. Şuan için normal sim kart okuyan bir telefon kullanıyorum. Alacağım telefon 4G destekli. 4.5G ye uygun değil. Ancak nanosim okuyan bir telefon. Ben de Türk telekom/avea kullanıcısıyım. Ne yapmam lazım? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet YORUMCU

Kardeşim konu için teşekkürler. Çoğu yerde 4.5g uyumlu cihaz istiyorlar. Bunun nedeni ücretli/ücretsiz olup olmaması için mi yoksa sim kartın ona uygun çalışması için mi? Ya da yardımcı olabilirsen ben sana durumu anlatayım. Şuan için normal sim kart okuyan bir telefon kullanıyorum. Alacağım telefon 4G destekli. 4.5G ye uygun değil. Ancak nanosim okuyan bir telefon. Ben de Türk telekom/avea kullanıcısıyım. Ne yapmam lazım? Teşekkürler.

Rica ederim. Türk Telekom ile Bimcell aynı alt yapıyı kullansa da farklılar. Bimcell her isteyene ücretsiz 4.5G sim kart verirken Türk Telekom sadece 4.5G'li telefon sahiplerine ücretsiz veriyor. 4G ile 4.5G arasında hız farkı dışında bir fark yok. 4G desteği varsa ve Türk Telekom bu cihazı 4G destekli cihaz olarak kabul ediyorsa ücretsiz sim kart verecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone 4.5g kandırmaca mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkürler. Zamanlama müthhiş yarın gidecektim. son olarak basit bir soru ancak MH ile uğraşmamak adına hiç bilgim de yok numara taşıma işlemlerinde bakiye diğer operatöre aktarılıyor mu?
  • quote:

çok teşekkürler. Zamanlama müthhiş yarın gidecektim. son olarak basit bir soru ancak MH ile uğraşmamak adına hiç bilgim de yok numara taşıma işlemlerinde bakiye diğer operatöre aktarılıyor mu?

Türk Telekom > Bimcell arası geçişlerde bakiye aktarılır ancak Türk Telekom > Turkcell > Vodafone arasındaki geçişlerde bakiye diğer operatöre aktartılmaz.

Kalan TL bakiyenizi eski operatörünüzden talep ederseniz telsiz ücreti kesildikten sonra kalan tutar tarafınıza iade edilir.

Türk Telekom TL iade :https://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=bakiyeIade
    Turkcell TL iade :
    www.turkcell.com.tr
    Alacak Sorgulama
    http://www.turkcell.com.tr/tr/nakit-iade

Vodafone TL iade :http://www.vodafone.com.tr/Kontor_Islemleri/bakiye-iade-islemi.php

• Teşekkürler...
  • quote:

Teşekkürler...

Rica ederim.
  • Alan varmi??

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanucakkuss

Alan varmi??

Alanlar var Bimcell ana konuya bakabilirsiniz. Bu konu rağbet görmüyor. Ayrıca pazartesi Bim mağazalarına 4.5G destekli sim kart değişimi ücretsiz afişi asıldı. Lazımsa en yakın Bim'e gidip alabilirsiniz.
  • Teşekkürler

• Daha geçen hafta 2 ayrı şubeye gittim ikisi de elimize gelmedi 1 nisandan sonra gelşn dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: tolder24

Daha geçen hafta 2 ayrı şubeye gittim ikisi de elimize gelmedi 1 nisandan sonra gelşn dedi

İstanbul'da benim gördüğüm tüm şubelerde var. Elinde kalmayan şubeye de 1 hafta içinde geliyormuş, mağaza müdürü merkezden isterse 100'lük paket halinde gönderiyorlarmış. Elimizde yok diyenden bunu talep edin.
  • ♥Örneğin 2gb interneti♥
    ,

4.5g simkartlı telefondan mı az siteye gireriz
    Yoksa

Uyumsuz, eski sim kartlı telefondan mı
    daha fazla web sitesi ne gireriz.

Not:(telefon 4.5g uyumsuz)

• Ben birkaç bime sordum hep yok diyorlar gelecekmiş

• hala gelmedi ...
  • Daha merkezi yerlerdeki bimlere sorun gelmiştir.ben de bulamamıştım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.