Şimdi Ara

BİMCELL [Ana Konu] (1091. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21.825
Cevap
183
Favori
1.174.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10881089109010911092
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hafta da haftalık 1 GB ile internetsiz kalmadık.

• fast-man F kullanıcısına yanıt

Ben de en az 150 TL görünüyor hocam.

4-5 ay önce minimum 170 liraydi

BİMCELL [Ana Konu]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın yetkililer bu konudaki beğen butonları neden çalışmıyor?
    Rica etsem ilgilenir misiniz lütfen.
    Diğer konulara'da aynı mini sürümden giriyorum onlarda sorun yok.

BİMCELL [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 31 Ocak 2025; 21:58:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimcell sil süpür bugün ne verdi?

• enver49 E kullanıcısına yanıt
    Günlük 5 gb

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba arkadaşlar, Ben yarın yeni bir mobil hat almayı düşünüyorum. Senelerdir Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell kullandım. Sürekli telefon numarası değiştiren biriyim fakat artık sürekli kullanacağım bir numara istiyorum. Sürekli numara değiştirmemin bir nedeni istenmeyen SMS'ler almam ve aramaların gelmesi. Muhtemelen aldığım numaraların bir çoğu daha önce kullanılmış olduğundan dolayı bu sorunlarla karşılaştım. Biliyorum yeni bir sıfır numara alsam bile bu sorunlarla karşılaşabilirim fakat en azından kendi isteğimle verdiğim yerlerden rahatsız edilirim. Ki numaramı da sadece kendi çevremle paylaşmayı düşünüyorum, hiç bi firmaya kişisel numaramı vermeyeceğim, bunun için belki de 2. bi numara sahibi de olabilirim. Kısacası; yeni bir hat alacağım fakat kesinlikle daha önce kullanılmamış olması gerekli ve benim bundan emin olmam gerekli. Turkcell ve Türk Telekom'un neredeyse bütün prefix numaraları daha önce kullanılmış olduğunu biliyorum. Vodafone'dan özel numara rezerve etmiştim 4 adet 540'lı numaralardan, fakat daha sonra hatlarımı iptal ettirdim ve bir 5. numarayı da alamıyormuşum onu öğrendim. Acaba Pttcell, Bimcell, Teknosacell'de durumlar nasıl? Onlar da havuza düşen kullanılmış numaraları mı sunuyorlar yoksa sıfır numara olma ihtimalleri var mı? Ya da sizin uygulayabileceğim bi yöntem bilginiz var mı merak ediyorum? Çok teşekkürler şimdiden.

• Teknosacell den 2 yada 3 sene önce faturasız hat aldım. Eşim dışında kimse bilmiyor. Ne arayan var ne sms atan. Sıfır numara yeni olduğu belli. Hiçbir yere de kayıt etmedim numarayı vermedim de kafam rahat :)
    Bimcell de yeni numara veriyordu en son. Teknosacell bimcell pttcell hep aynı diye biliyorum

• Teşekkür ederim cevap için. Aynen dostum ben de bi yerlere kayıt ettirmeyi, vermeyi düşünmüyorum açıkçası. Zaten sosyal medya kullanmıyorum, banka kullanmıyorum, WhatsApp bile kullanmıyorum. (: Dediğim gibi sadece eşe, dosta vereceğim. SMS ve arama yollarıyla iletişim kuracağım. Teknosacell, Bimcell ya da Pttcell aldığımda sanırım diğer 3 büyük firmadan daha çok şansım var sıfır numara olması konusunda. (: Bir de datahat olayını öğrendim forumda dolanırken. İnternet ve SMS oluyormuş fakat aramalara kapalıymış. O da işime yarar aslında. Çünkü bir iPhone kullanıcısı olarak sadece FaceTime üzerinden de sesli konuşma sağlayabilirim, SMS de gönderip alabilirim. Datahat numaralarının normal mobil hat numaralarından ne gibi farklılıkları var öğrenmek gerek. (:

Yine çok teşekkürler cevap için.

• Data hatları sms atamaz. Sadece 4 haneli numaralara atıyorlar. Telekomda 5555 galiba gibi.
    Bende data hattı da mevcut :) hiç sms atmadım lazım da olmadı zatende istesemde atamam sanırım

• Anladım. Gerçi biraz araştırdığımda sanki SMS alıp atabiliyor diye okumuştum ama siz daha iyi bilirsiniz tabii data hattınız varmış. (: Aslında SMS atmasam da olur, dediğim gibi iPhone kullanıcısıyım aramalar için FaceTime sesli arama, mesajlar için iMessage ile internet üzerinden haberleşebilirim. (: Data hatları SMS atamıyor fakat mesela bir websitesine vs. üyelikte onaylama için SMS geliyor mu acaba? Ve tabii asıl konum hattın daha önce kullanılıp kullanılmamış olması. (: Data hat numaraların normal mobil hat numaralarından ne gibi farkları var acaba? Yani onların da bir şekilde daha önce kullanılmış olma ihtimalleri var mı?

• enver49 E kullanıcısına yanıt

Mini sürümünde öyle bir hata var uzun zamandır umarım düzeltilir tez zamanda.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Altyapı Türk Telekom zaten o yüzden herhangi bir sıkıntı yok Netgsm de kendi altyapısı olduğu için bu tarz sorunlar vardı.

• Sil süpür bu hafta : HAFTALIK 1 GB

• Ben de vodafone hattımı bimcell e taşımak istiyorum. Tam olarak izlemem gereken adımlar nelerdir? Şu aşağıdaki linkteki tarife ve paketleri kullanabilir miyim dilediğim zaman?

https://www.bimcell.com.tr/Content/212/tarife-ve-paketler.aspx

@Şuyo Derler Adıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 16 Şubat 2025; 10:18:53 >
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    En yakın bime gidin. Hattınızı taşıyın. Taşınma olduktan sonra Türk Telekom uygulamasını kurun. Ordan istediğiniz paketi alır kullanırsınız

• Kassady kullanıcısına yanıt
    bimcell faturasiz bir hattir ve bim marketlerden hat tasima yapabilirsiniz. istediginiz paketleri de hattiniz acildiginda bimcell uygulamasindan veya bim marketlerinden yukleme yapabilirsiniz.

yalniz size tavsiyem, bim’deki musteri yogunlugu nedeniyle kalabalik olmayan saatlerde markete giderseniz isleminiz daha cabuk olur. yoksa bayagi bir bekliyorsunuz.

BİMCELL [Ana Konu]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler.

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt

merhaba teknosacell den bim geçmirmek istiyorum annem ve babamın hattını ınternet kullanmıyorlar sadece dk lazım bu yüzden sadece bim kaldı hemen açılır sanırım ttkom oldugum için değilmi

• fast-man F kullanıcısına yanıt
    Evet 5 dk içinde geçiş olur en geç bir aksilik olmazsa. Sim çıkar tak süresi yani

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt

teknosacell 280tl+ telsiz isityor onlara fazla en ucuz dk alabileceğimiz sadece bim kaldı onlara

• 
Sayfa: önceki 10881089109010911092
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.