Şimdi Ara

Bimcell Heryöne 250 DK 12 TL 500 DK 14 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
6
Favori
5.660
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Heryöne 500 DK 14 TL

Ayrıca tek seferde 25 TL ve üzeri yükleme yapan tüm BİMcell’lilere yurt içi her yöne 1GB internet ve 500 SMS HEDİYE!

Ben fazla telefon kullanmam tarife işimi görür diyenlerede baya ucuz
    Her yöne aramanın 6 saniyesi 0,0125 TL'dir ! dakikası 12.5 kuruşa gelir . diğer operatörler resmen bu konuda geçiriyor
    Yurt içinde her yöne 15 kuruşa kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Bimcell Heryöne 250 DK  12 TL  500 DK  14 TL

• paketleri biliyorduk ama konuşma paketleri dikkatimi çekmemişti, iş görür
  • TT'nin 500 dk 7 liraya paketi var. Herkese açık mı bilmiyorum ama o daha iyi bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlaka daha ucuzu vardır arkadaşın dediği gibi bende TTelekomda görmüştüm bu tarz paketler...
    Evinde wifisi olan ya da telefondan mobil veri kullanmayanlar,iş yerleri için uygun bu tarz paketler...

• quote:

Orijinalden alıntı: plt13

TT'nin 500 dk 7 liraya paketi var. Herkese açık mı bilmiyorum ama o daha iyi bence.
    bunun iyi tarafı 25 lira yükleyince 1gb internet ve 500sms hediye ediyor , isterseniz 12 liraya da bu paketi alırsınız. 13 lira cebinizde kalır. 250dk. 1gb ve 500sms'lik bir paketin maliyeti 12 tl olur
  • Teşekkürler valide sultana yaptım paketi hemen çok hesaplı oldu..
    Keşke birde her yerde çekse şu hat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chelonian -- 29 Ağustos 2019; 2:5:59 >
  • BimCell abartmış. Ayda sadece 250 dakika-en fazla 500 dakika konuşurum diyen çok kişi görüyorum duyuyorum.
    BimCELL işi çözmüş.
    Bayramda yıllık tatilimi de uzatarak gezdiğim Anadolu ilçelerinde,ufak sessiz sakin ilçelerde bile en az 2 Bim şubeleri gördüm. Müthiş bir ağ. Bu açıdan baktığımızda Bim bu GSM hat işini şubelerinde iyi tanıtırsa iyi anlatırsa müthiş iş yapar ama ben Bim marketlerde BimCELL satalım verelim diye gayret eden hiç bir çalışana rastlamadım. Sadece sorup isteyenle ilgileniyorlar sanırım. Bim çalışanları da hep yoğun oluyor gariplerim,onlar da haklı. Belki her hat taşıdıklarında yada sattıklarında ayrıca prim verilse ekstra gayret ederler.Turkcell şubeleri gibi tam saha press yaparlar o zaman belki. Marketlerinde ayrı bir Bimcell masası görmedim hiç,her markete ayrıca bir Bimcell standına yer açılsa,görünen bir yere Bimcell masası konulsa faydası olur. Türkiye'nin her ilçesine yayılmış bu ağı telefon hat işinde de etkin kullandıklarında en çok Turkcell etkilenir. Millet Turkcell bayilerinde kavga ediyor neden ayda 500 dakika için 40 TL yüklüyorum diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • plt13 kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl alabiliriz bu paketi? Maddi durumu iyi olmayan bir teyze var. Sadece konuşma paketi yapıyormuş aylık 25 liraya. Duyunca nasıl hallederim diye düşünüyordum. Eğer sizin paketi alabilirsek o teyze için süper olur. Yoksa konudaki tarifeyi aldıracağım.

Ekleme: Hocam şimdi baktım da; haftalık 500 dakika 7 lira diyor. Dediğiniz bu paket ise BİMcell'e taşıyalım teyzenin hattını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 29 Ağustos 2019; 3:9:13 >
  • 750 dk / 10 TL şuan. Çağrı merkezinden tanımlanıyor

https://forum.donanimhaber.com/tt-faturasiz-heryone-500-dk-7-tl--137235719-9#139699273

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 29 Ağustos 2019; 9:1:4 >
  • bitane arabaya alayım bari araba diye aileye kaydederiz ailecek..
    araba arıyor abi yetiş şanzımanım..

işin şakası gerçekten böyle küçük çaplı bişeye ihtiyacım vardı sadece konuşma için eski model bir araç var araç telefonlu öyle devir kalmadı artık ama arabada aktif olarak muhafaza ederim..

haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
  • BİMCELL in en iyi tarafından biriside en az yükleme olarak 15 Tl yükleyebiliyorsunuz. Diğer oparatörlerde en az 30 Tl yüklemek zorundasınız. Telefonu ayda yılda bir kullananlar için 15 Tl yükle 6 ay Bim'e uğrama, 15 Tl de Telsiz kullanım ücretine gidiyor.
  • Arkadaşlar bizim peder köyde. Turkcell pahaliydi Vodafona geçtik. Telekom zaten çekmiyor. Tuşlu telefonu var. 23 liralık bir paket bulduk anca. Vodafonda sadece konuşma olarak bildiğiniz hesaplı tarife var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

750 dk / 10 TL şuan. Çağrı merkezinden tanımlanıyor

https://forum.donanimhaber.com/tt-faturasiz-heryone-500-dk-7-tl--137235719-9#139699273
    750 dk 10 tl olan paketi kaldırmıslar eşime tanımlatacaktım 1000 dk 12 tl olan paketi yaptım

• Çekim gücü hakkında bilgisi olan var mi ? TT altyapısını kullanıyorlarmış.

• brktmr B kullanıcısına yanıt
    Hayır bimcell'de değil. Türk Telekom'da geçerli dediğim paket. Müşteri hizmetlerini arayın, 500 dk 7 lira paketini istiyorum deyin. Hemen tanımlıyorlar. Ben böyle yapmıştım.

• askmen3755 A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Ben de anneme 500 dk 7 TL tanımlatmıştım ama bi süre önce yeni kayda kapatmışlar. Üstüne bi de kişiye özel 1 TL 1 Gb tanımladım, süper oldu. Bedavaya yaşıyoruz resmen :)

• plt13 kullanıcısına yanıt
    Ben Türk Telekom'un mobil uygulamasından baktım hocam. Haftalık görünüyor. Sizin paket aylık mı ve faturalı mı?

• Yeni hat kaç para?
  • En iyi faturasiz tarifeler bimcell de

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    Yükleme şartı 30 lira olunca cazip gelmiyor bana

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.