Şimdi Ara

Bimcell mağzalarında yazan 10+5 GB nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bimcell'in sitesin de 10 GB 39 lira yazarken bugün bim mağzasın da 10+5 GB 39 lira yazıyordu. Bu konu hakkın da bilgisi olan var mı ?

• 14 Nisan tarihine kadar mesela; 40₺ ve üzeri yükleyen herkes 5 GB + 500 SMS kazanacak.1 Ay geçerli mesela bunların DOST 10 GB diye bir paketleri var 39₺'ya o paketi satın alan bu hediye ile birlikte toplam 15 GB, 1000 DK ve 1500 SMS kullanmış olacak, ama bence bu kampanya uzayacak bana öyle geliyor ama belki uzatmayabilirler de...

Bimcell mağzalarında yazan 10+5 GB nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 2 Nisan 2020; 11:37:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Site'de 5GB 29 lira olan ise bim mağazaların da tam emin değilim ama 5+2 yada 5+1 GB olarak yazılmış, bu da 25 lira üzeri yüklemeye verilen 1GB dan dolayı o zaman. Bu kampanyanın sınırsız bir şekilde uzatılması bimcell için bir artı olur ama VOLTE olmaması da en büyük eksi, VOLTE olmadığı için geçmiyorum ben bimcell'e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 2 Nisan 2020; 12:24:23 >
  • Ben de sırf hediye oyunu (salla kazan, çark çevir kazan, sil süpür) gibi bir avantajı yok diye geçmek istemiyorum oda olsa kullanılabilir...

• PTT cell de volte ve salla kazan benzeri uygulama var mı ?
  • Volte bilmem ama salla kazan vb bir uygulama yok maalesef...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.