< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bimcell veya Pttcell (2. sayfa)
-
-
Emin degil misin hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tt den Mantıklı bir teklif gelmedi normalde tarifem uygun oluyordu o yüzden devam ediyordum lakin taahüt bitiyor az kaldı beni düşündüren tl yüklemeleri banka uygulamalarında olmayabiliyor ptt uygulamasından oluyormuydu ona bakamadım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Faturasiz ise ptt'nin kendi internet sitesinden veya tt mobilden yukleyebilirsin.faturalida zaten tt faturasi öder gibi ;)
Cagri merkezini arayip bi soracam hocam bu + 3gb hediye olayini ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 4 Ekim 2020; 13:35:9 >
Hmm ben en son sorduğumda bana tt den geçişte hediye gibi şeylerden faydalanamıyorsun dedi bi faturasıza düşüreyim bakalım nolcak başka bir konuda denk geldim tekrar faturalıya geçiş için teklif geliyormuş bir arkadaş bahsetmişti o yüzden deneyeceğim yoksa faturasızla uğraşılmaz gün doldumu internet kesiliyor bi ton uğraştırır yani
Hocam aradim tt'den gecislerde hediye yok.faturani cagri merkezinden bile odeyebilirsin menude soyluyo zaten ;)zannedersem kredikarti bilgilerini giriyorsun ve sonrasinda odeniyodur diye tahmin ediyorum.9333 de var tabii...
Ben geciyom hocam 2 ay sonra 7gb 35 lira temizgazamiz mubarek ola
-
-
Hocam faturasizlan ugrasamam
Normal yoldan da olmasi lazim.banka internet şuba ac sonra fatura öde tikla "turktelekom avea" sec sonra tel nonu tuşla,ödemeni yap.bu sekilde olmasi lazim
Pttcell turktelekom altyapisiylan calistigi icin tipki turktelekom faturasi öder gibi olmasi lazim.ilk sayfada arkadas demis zaten sen orayi kacirmişsin ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 4 Ekim 2020; 19:46:45 >
35 lira deil ki hocam o +3 lira vergisi de var 12 gb'ı 35 liraya yedirmezler bu memlekette adama
Fenercell ve digerlerini de ekle hocam bi tek pttcell ve bimcell yokki
tr.m.wikipedia.orgTürkiye'deki mobil sanal ağ operatörleri listesi - Vikipedihttps://tr.m.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkiye%27deki_mobil_sanal_a%C4%9F_operat%C3%B6rleri_listesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ucuzlukavcisimezarciamca
35 lira deil ki hocam o +3 lira vergisi de var 12 gb'ı 35 liraya yedirmezler bu memlekette adamaayrıca bakiyeden mi düşüyor? faturada içinde oluyorda bayadır faturasız kullanmadım hatırlamıyorum valla teknocell i şuan inceliyorum fiyatları pttcell ile aynı gibi link çok faydalı yarım saattir bunu arıyordum :)
teknocell de internet aşımsız diyor yarın arayıp bi konuşayım eğer internet duran tarife ise pttcell den daha mantıklı çünkü pttcell de internet duran tarife değil faturalı hat için daha mantıklı olur
bu hatlarda salla kazan sil süpür gibi özelliklerde yok galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanbey86 -- 4 Ekim 2020; 21:47:22 >
-
Hocam salla kazan silsupur olayi yalan dolan boş oyalamaca.teknosacell'de yeterince aciklama yok.yildizli olanlar falan yok 6+3 diyo 1 gb watsapp diyo bana cok karmasik geldi.pttcelldeki tarifeleri iyi incele hocam alt taraflarda aciklamalar mevcut.pttcell okudum ben onlarin hepsi aşımsız duran tarife olmasi gerek yoksa ben mi yanlis okudum ben olaya daha cok simdi corona da var da vestel heryerde var,teknosa mahalle aralarinda falan yokondan sonra ptt heryerde var,fenerium heryerde yok,bim'i anlatmama gerek yok zaten.benim gibi tembel bir adamsan bu bilgiler hat işlemleri için önemli
Faturasiz da olsa +3lirayi catir catir aliyo hocam
Link tabiiki de faydali olur hocam euro dolar firladi ve gsm operatorleri uzerinden milletin(halkin) üstüne binen yük dogal olarak artti.vodafone'da aylar önce 7gb 29 lira iken simdi ayni fiyata 3gb veriyo bilmem anlatabildim mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet maalesef sil süpür bulunmuyor.
Türk Telekom sadece Fenercell, Gsmobile ve KonyaSporCELL isimli sanal operatörlerine sil süpür imkanı sağlıyor.
Hmm hatırı sayılır gb alıyorum sil süpürden twitterdan yazdım pazarlık için masaya çekmeye çalışıyorum :)
Kardeşim sil süpür olmasa benim 10 gb 10 günde biter haftalık veya 2 günlük bazen 1günlük 5gb veya 2 gb internet veriyor işe gidip gelirken serviste ilaç gibi geliyor 10gb sadece spotify ve tiktokla bitiyor :) bugün 600mb int kullandım normalde 30 güne böldüğünde 333 mb gibi bir rakama tekabül ediyor aşmamam gerken mb yani sadece bugünü baz alırsak ort. 20gb internet kullanıyorum bana sunulan prime paket 20gb 69 tl yeni gelene 30gb 59tl bizim isyanımız buna :) diğer pakette 12 gb 45 tl sunuluyor son çare hattı kapatırım yeni hat alırım daha mantıklı 60 tl 25+5 sosyal sil süpürle 40gb olur o ancak yeter :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanbey86 -- 4 Ekim 2020; 22:43:29 >
Ben bimcell kullanıyorum 1 senedir cok memnunum arkadaslar. 19 TL ye 7 GB internet 600 DK 600 SMS den faydalanıyorum. Buna ilave olarak sadece 3 tl vergi var bilginize. Bazen haftalık 30 gb İnternet hediyesi oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanwins -- 4 Ekim 2020; 23:34:30 >
Bu fiyatı nasıl aldınız taahhüt yenimi bitiyormu sitede bu fiyata 2gb veriyor
Taahhütlü degil bimcelde taahhüt olmaz. Faturasız tarifeler. Aylik 40 lira yüklüyorum 5 gb hediye veriyor, dost 2 gb yazıp gönderince paket tanımlanıyor. Sana bu şekilde 19 liraya 7 gb 600 dk 600 sms hattında güle güle kullan. 40 liradan 19 lira paket ücreti 2.7 lira vergi kesiliyor. Hesabında 17 tl kalıyor. Her ay ayni şekilde yapiyorum tavsiye ederim. Arada haftalık 30 gb İnternet hediyesi var bimcell kafası esince veriyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X