Şimdi Ara

Bimcell veya Pttcell (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
4.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A

Bimcell tavsiye ederim hocam, altyapı 2'sinin de aynı zaten Bimcell'i neden tavsiye ediyorum; zırt pırt zam yok, fatura olayı yok ve de ara sıra haftalık 30 GB geliyor bedava'dan ve de ayrıca 39 Lira'ya 15 GB, 1500 SMS ve 1000 DK kullanabilirsiniz...

Hocam bimcellden pttcell faturasıza numara taşımayı düşünüyorum. Hat açılıp kullanmaya başlayınca harici yani sitede olmayan mh nin sunduğu faturalı teklifi gelirmi yoksa sitedeki faturalı bilindik tarife tekliflerimi gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryadeniz907 -- 5 Ekim 2020; 0:41:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

İkisi de olabilir hocam, mesela taahhüt bitimine yakın Pttcell müşteri hizmetleri arayıp size teklifler sunabilirler

• Sağolun hocam

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam

• Üstad peki tt den fenercell e geçiş yaptığımda hat taşımış mı oluyoruz öyle ise daha iyi olur lakin mevcut müşteri mi sayılıyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozanbey86 O kullanıcısına yanıt

Mevcut müşteri sayılıyorsunuz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanbey86

Kardeşim sil süpür olmasa benim 10 gb 10 günde biter haftalık veya 2 günlük bazen 1günlük 5gb veya 2 gb internet veriyor işe gidip gelirken serviste ilaç gibi geliyor 10gb sadece spotify ve tiktokla bitiyor :) bugün 600mb int kullandım normalde 30 güne böldüğünde 333 mb gibi bir rakama tekabül ediyor aşmamam gerken mb yani sadece bugünü baz alırsak ort. 20gb internet kullanıyorum bana sunulan prime paket 20gb 69 tl yeni gelene 30gb 59tl bizim isyanımız buna :) diğer pakette 12 gb 45 tl sunuluyor son çare hattı kapatırım yeni hat alırım daha mantıklı 60 tl 25+5 sosyal sil süpürle 40gb olur o ancak yeter :)

Sosyal medya ile arana bi mesafe koy kardes.ben sosyal medyalarin insanlarin uzerinde ciddi manada psikolojik sorunlar doguracagini inaniyorum.sonuc olarak tv medya ayaginin devami olan bir mason projesinidir senin dedigin sosyal medya ve tabii zorna da var.ondan da uzak durmak gerek.

• Bimcell 19 liralık paketi kullanıyorum. Her ay 25 TL yükleyip 3 gbye çıkarıyorum. Bana yetiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimcel tavsiye ederim hem turkiyede hem yurt dışında kullanıyorum. Hem 40 tl yükleyince 5gb hediye internet veriyor Ben çoğu zaman onu kullanıyorum biriken bakiyeyi de yurt dışında paket yapıyorum çok işime geliyor

• Bimcell in çekim gücü kötü

• Türk telekom çektiği her yerde bimcell çekiyor. Sonuçta türk telekom altyapısı kullanıyor. Benim bulunduğum bölgede bimcell, turkcell ve vodafone dan daha iyi çekiyor. Tabi bu bölgeye göre değişir

• Pttcell'de gigabayt aşım yok turkuaz faturali paketlerde fakat dakika ve sms'lere aşım varmış cagri merkezini arayip bilgi aldim

• pttcell kullanıyorum. bimcelle göre avantajı daha çok tarife var fiyatlar daha uygun gibi. ilk ay 35tl 12gb aldım çok geldi yeni ayda 9gb 30tl düşüreceğim. Bimde tarifeyi arttırsa iyi aslında. birde artısı tl yükledikçe gb veriyor.

• ercanwins kullanıcısına yanıt
    Üstad bu 5gb kampanyası ne kadar devam edecek bide bu 30 gb ay içinde hangi zamanda veriliyor ay başımı 2. Hafta mı? Veya 3.hafta mı?

• hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Hediye olayına biraz bakındım yukarda diğer arkadaşlar yazmış jeton yeni düştü bende sanki bimcell diğerlerinden biraz daha mantıklı 🤣

• Teknosacell'e hic bulasmayin bile 24 aylik taahut fiyatlari sitelerindeki ve ayrica da cagri merkezleri berbatmis ekşi yorumlarini okudum da

Pttcell'i her aradigimda çat diye baglaniyom valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 6 Ekim 2020; 23:1:39 >
  • Faturasızda Avantaj olarak bimcell ve pttcell ön plana çıkıyor tt bünyesindeki diğerleri pek mantıklı gelmedi yeni hat almadada fenercell veya gscell düşünülebilir tt de yeni gelene 59 liralık üst paket fenercellde toplamda 30 gb 55 lira sil süpür avantajıda var
    Bimcell veya Pttcell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanbey86 -- 6 Ekim 2020; 23:20:41 >
  • ozanbey86 O kullanıcısına yanıt

Fenercelldeki tarifeler numara tasimada gecerli deil mi hocam.simdi bak 5gb 750dk 250sms vergiler dahil 32 lira fena deil hocam.detayli bakmadim numara tasinir yani numara tasimaya aciksa tarife tabii

• Türk Telekom dan Fenercell, GSMobile ve KonyaSporCELL'e geçiş yapanlar o paketleri daha fazla fiyatla satın alabiliyor, yani yeni müşteri sayılmıyor.

• Şuan hattın telekomsa faydalandırmıyor o yüzden yeni hat diye belirttim özellikle arayıp sordum çünkü mevcut müşteri tarifelerini sunuyor ek olarak 24 ay taahhüt istiyormuş 2. 12 ay fiyatlandırmasında fiyat farkı mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanbey86 -- 6 Ekim 2020; 23:48:5 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.