Şimdi Ara

Bimeks 3 günlük laptop tamir etmiyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forum istanbul bimeks mağzasından aldığım 5940G modeli 3.cü gün servise gitti gelelim hataya pcdeki kullanılabilir ram 1.99 GB olarak gözüküyordu bizim arkadaşla bu laptoptaki parmak izi okuyucusunu çalıştırayım dedik bizden şifre istedi bende her zamanki şifremi yazdım ardından bu program herşeyi açarken parmak izi okuyucusu tanıtılsın mı fln diye uyarı vermeye başladı ardından ben bu parmak izi okuyucusunu devre dışı bıraktım ardından ne olmaya başladıysa öyle oldu bilgisayarın ram miktarını bios tan kontrol edeyim dedim ve şifreyi girdim baktım kabul etmiyor hemen bimeks e bıraktım 11 gün sürekli aramama rağmen bugun bana geri dönüş yapıldı ve laptopun açılmadıgını şifreyi bana sordu ve bende anlattım durumu bana acer servisine yollamayı teklif etti sizden ücret alabilirler gibi laflar söyledi :@ arkadaşlar ben çok gerginim sonuçta 3 günlük laptop jelatinleri kutusu herşeyi
    bimekse teslim ettim arkadaşlar sizce ne yapmalıyıM ?

• Benim fikrim kullanıcı hatası olduğu yönünde. Sanırım şifreyi yanlışlıkla değiştirdiniz.
    Bizim laptoplarımızda donanımsal sorunlar olmasına rağmen servisinde yaptıramıyoruz.
    Gergin olmanıza gerek yok, bir dahaki sefere çok daha dikkatli olursunuz.
    Saygılar.
  • 3 Günlük laptobu koşulsuz şartsız bütün eksraları kutu içeriği tam olmak şartıyla beğenmedim diyerek bile iade edebilirsiniz. Para iadesi talep edin hiç uğraşmayın ama ortada bir kullanıcı hatası var yani yaparlarsa para isteyebilirler:d
  • Acerın Acer bio finger protection programının biosa şifre koyacağını nerden bilebilirdim ki ? birdaha bimeks ile işim olmaz arkadaşlar :@
  • quote:

Orijinalden alıntı: seablack2

Acerın Acer bio finger protection programının biosa şifre koyacağını nerden bilebilirdim ki ? birdaha bimeks ile işim olmaz arkadaşlar :@

kullanım klavuzunda da öyle bir uyarıya yer vermemişler. serviste faturayla bios şifresini ücretsiz olarak kırdırabilirsin. eğer ücret talep ederlerse tüketici haklarına başvur gerekli uyarıyı yapmaları gerekiyordu. kullanıcı hatası diyip sırılamazlar. windows ayrı bios ayrı iş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.