Şimdi Ara

Bimeks'de Xbox360 Elite + Fifa10, TombRaider;Underworld 847TL (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
5.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Prince*

Onu alacağına Slim alırsın.

O değil de WII çok uygun geldi bana.

evet wii baya ucuz
  • Ürün siteye eklenmiş ve birde not düşmüşler yanına dvd-rom un.

Bu arada üründeki indirim 997 nin KDV siz halidir.

Fİyat uygum ama 10 tane olması garip olmuş.

Resimdeki işaretli alanlara dikkat edin ne yazıyor...

DVD rom un yanındaki notu millet alır nası olsa fw yaptırır garanti dışı kalır bizde garantiden kurtuluruz havasında yazmışlar heralde nie adam öle yazsın ki micrasoft istese sat bu ürünü diye yazmaz bence öle bişi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemBabus -- 15 Kasım 2009; 18:39:59 >

• Resme yarıldım fw ile korsan oyun oynatıyor diyo ya bide ban riski yüksek demişşş!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado505

Ürün siteye eklenmiş ve birde not düşmüşler yanına dvd-rom un.

/>

/>

DVD rom un yanındaki notu millet alır nası olsa fw yaptırır garanti dışı kalır bizde garantiden kurtuluruz havasında yazmışlar heralde nie adam öle yazsın ki micrasoft istese sat bu ürünü diye yazmaz bence öle bişi...

/>

/>

+1500 çok doğru bir tespit

• quote:

Orijinalden alıntı: SeaN_ConstantinE

quote:

Orijinalden alıntı: delgado505

Ürün siteye eklenmiş ve birde not düşmüşler yanına dvd-rom un.

/>

/>

/>

/>

+1500 çok doğru bir tespit

işte buda kanıtıdır açık açık korsana yönlendiriyorlar insanları sırf garantiden kurtulmak için microsoft resmi olarak getirmedi ama bu gibi satış için söylenen sözlere karşı yaptırım uygulamalıdır

• Arkadaşlar FW li oynayacak adam,gider spot alır zaten 620 TL ye.Yanında orjinal oyun var diye niye 250 TL fazla para versin.Bi de o oyunları satmaya uğraşacak.Kopya oyun oynayan arkadaşlara oyun satmak çok kolay geliyor galiba.O kadar mezarcı var ki bu ülkede,sıfır FIFA 10 a 40-45 TL teklif ederler vallaBu yüzden,alırım o paketi oyunları da şu fiyata satarsam konsol şu fiyata gelir demeyin sakın

Buarada FW yaptırmayacaklar için kampanya fiyatı gayet uygun.Yakın zamanda fiyatların 700 civarına ineceğini düşünüyorum.Daha bayram ve yılbaşı kampanyaları var önümüzde.

Saygılar..
  • ya ben 430 liraya arcade pack alcam orjinal kullancam ben bunlarn garantisine pek guvenemıyorum
  • %99 u kopya kullanan xbox sahiplerinin oldugu bi ulkede bende xbox satsam bende not duserim altina fw atilabilor backup oyun oynanabilir diye. bence turkiye teknoloji ve oyunculugu acisindan utanc verici cok vahim bi durum ama normaldir.
  • mail atıcam microsoft'a bakalım ne diyecekler
  • beyler bu arada ps3ün yanındaki diğer oyunuda söyliyim Killzone 2 aynısı çünkü ankra bimeksedede var
  • 847 iyi fiyat spota göre yavaş yavaş düşücektir 1ay içinde 800'den bulabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

mail atıcam microsoft'a bakalım ne diyecekler

ÇAKALLLLL
  • arkadaslar bu aksam forum istanbul'un onunden gectim salı günü acılıs war baya güzel bi yer yapmıslar alısmerkezi olarakda süper gibi gorunuyor ama trafik rezalet tam acılmadıqı halde boyleyse acıldıktan sonra b.pasa trafiği hayatımızı mahfediceğe benziyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

ÇAKALLLLL

alet bozuldumu işimi görmesinler tüketici, olmadı insan hakları, olmadı savaş mahkemelerine kadar çıkarım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

ÇAKALLLLL

alet bozuldumu işimi görmesinler tüketici, olmadı insan hakları, olmadı savaş mahkemelerine kadar çıkarım

sonua kadar 12henry14

• Fiyat bence gayet uygun valla durumum olsa hayatta kaçırmam.

Dvd okuyucuya fw atılabildiğini belirtmeleri ise süper resmen bastım kahkahayı. Onlar bile gönüllerinden geçeni yansıtıyorlar
  • Birde Türkiye'de büyük teknoloji Mağazalarındanız diye geziniyorlar.Yapılan notlara bakın.Bu nasıl bir rezalettir.Bende Mail atıyorum Microsoft'a böyle uyanıklara Tahammül edemem.Konsol bozulsa yenisini vericeklermi ? Hiç sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Birde Türkiye'de büyük teknoloji Mağazalarındanız diye geziniyorlar.Yapılan notlara bakın.Bu nasıl bir rezalettir.Bende Mail atıyorum Microsoft'a böyle uyanıklara Tahammül edemem.Konsol bozulsa yenisini vericeklermi ? Hiç sanmıyorum.

Hakkını ararsan ve sabırlı olursan tüketici kanununa göre paşa paşa verirler yenisini
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Birde Türkiye'de büyük teknoloji Mağazalarındanız diye geziniyorlar.Yapılan notlara bakın.Bu nasıl bir rezalettir.Bende Mail atıyorum Microsoft'a böyle uyanıklara Tahammül edemem.Konsol bozulsa yenisini vericeklermi ? Hiç sanmıyorum.

Hakkını ararsan ve sabırlı olursan tüketici kanununa göre paşa paşa verirler yenisini

Katılıyorum orda FW yapılır ama live dan ban yüksektir yazmışlar ama Garanti dışı kalır yazmamışlar zaten, bu durumda birisi çıkıp hakkını aramaya kalkarsa eninde sonunda pozitif sonuç alır

• orjinal hali bozulmuş olan konsollar garanti kapsamı dısındadır dese daha dogru olurdu.
    hem hırsıza yol gostermıs olmazdı, hemde aba altında sopa gosterırdı.

kullanması gereken cumle bu olmalıydı.
    orjinal hali bozulmuş olan konsollar garanti kapması dısındadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Primobolo -- 15 Kasım 2009; 23:30:07 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.