Şimdi Ara

Bimeks Iphone 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar benim birkaç sorum olucak bimeksten iphone 5 alan arkadaşlara. Cihazda herhangi bir sorun çıktı mı? Garantisini hangi firma sağlıyor? Şarj cihazı Türkiye'ye uygun orjinal kablosu mu?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim kolay gelsin.

• Datastar garantili çıktı
    Orjinal Amerikan adaptörü yanında priz dönüştürücü vermemişlerdi, arayıp isteyince gönderdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 3 Mart 2013; 10:08:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki cihazı ne zaman aldınız hocam? Müşteri hizmetlerindeki bayan bana brigstar veya teleservis resmi distribütör garantili demişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MH'erin her dediğine inanmayın bence, Elecroworld MH ile görüşüp i5 hangi ithalatcı ve garanti kapsamında olduğunu sorduğumda bana cevap olarak kesinlikle Genpa olduğunu söylemişti ancak forumda bir arkadaş almış ve Teleservice garantisinde çıkmıştı.

• Şu garanti olayı gerçekten sıkıntı ya cihazı nereden alacağımı bi türlü kesinleştiremedim şu garanti yüzünden

• quote:

Orijinalden alıntı: GrayWolf1912

Peki cihazı ne zaman aldınız hocam? Müşteri hizmetlerindeki bayan bana brigstar veya teleservis resmi distribütör garantili demişti

1 Ocakta

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Peki cihazı ne zaman aldınız hocam? Müşteri hizmetlerindeki bayan bana brigstar veya teleservis resmi distribütör garantili demişti

1 Ocakta

Indirimin olduğu zaman mı hocam?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

1 Ocakta

Indirimin olduğu zaman mı hocam?

Evet
  • Bimeks cogu yere gore urunleri pahali satiyor

• merhabalar ya bende bimeks ten aldım cihazı ama içinden üçlü bir prizle birde ikili çıktı nasıl takıcam bunları birbirine bilen varsa yardımcı olabilirmi
  • 16gb 2050 lora normal Mim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.