Bildirim
Bimeks Kullanılmış ürün gönderdi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kavga çıkar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer
Kavga çıkar
Mağazadan alsam çıkarayımda sanaldan klavye mi fırlatayım -
quote:
Orijinalden alıntı: Gurkanq
bi ss at bakalım .
çözüm ;
kulaklıgı açtıgın için herangi bir hak idda edemezsin fakat şikayetvar a şikayet yazarsan bimeks belki sana 100 tl lik felan çek verebilir diye tahmin ediyorum .
Yazayımda zaten ürünün koşulsuz 7 gün falan iade hakkı yokmuydu müşteri hizmetleri hep meşgul ulaşamıyorumda yazayım bi şikayetvara bakalım sağol -
quote:
Orijinalden alıntı: smt325
quote:
Kavga çıkar
Mağazadan alsam çıkarayımda sanaldan klavye mi fırlatayım
Şikayetvar a yaz. Onlar seni telefonla arıyor sonra. O zaman kavga çıkarabilirsin. Hadi koçum göreyim seni
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İade hakkın var iade et direk. Bana da şerefsizler radyo kontrollü helikopteri kullanılmış göndermişlerdi. 2. el alacak olsam gittigidiyor'dan yarı fiyata alırım. Şerefsizlerin yaptığına bak, iade ettim tabiki, onlara girdi kargo paraları. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: smt325
quote:
Kavga çıkar
Mağazadan alsam çıkarayımda sanaldan klavye mi fırlatayım
Şikayetvar a yaz. Onlar seni telefonla arıyor sonra. O zaman kavga çıkarabilirsin. Hadi koçum göreyim seni
şikayete yazdım firmaya iletildi diyor bakalım arasınlarda halledelim
quote:
Orijinalden alıntı: Juckie
İade hakkın var iade et direk. Bana da şerefsizler radyo kontrollü helikopteri kullanılmış göndermişlerdi. 2. el alacak olsam gittigidiyor'dan yarı fiyata alırım. Şerefsizlerin yaptığına bak, iade ettim tabiki, onlara girdi kargo paraları.
Zaten arıyorum müşteri hizmetleri açmıyor adreslerini alıp gönderemiyorum şikayet vara yazdım arasınlar bakalım noluyo bide seninki helikopter abi benimkisi kulaklık içi pislik dolu miğdem bulandı bunedir ya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X