Şimdi Ara

Bimeks lumia 930 1250₺ olmus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Buyrun bakim gayet uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

http://m.bimeks.com.tr/Urun/144026
    Buyrun bakim gayet uygun

99.kez soyluyorum. Bulunabılecek mağazalar. Kısmına bakın urun teşhir urunu. Bir nevi 2. Elden peter akşama kadar elden ele oynanmış urun.

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Hakliymissiniz :)

• sudan ucuz bence çok iyi bir fırsat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında hakettiği fiyatta bu. ama teşhirmiş.
  • 2. El kisminda sifir 1350ye satan biri vardi zaten, ah bataryasi biraz daha iyi olsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşhir ürün almam hele bimeks ten hiç almam. Geçen gittim ankamall deki bimeks e. Ne Blackberry gördüm ne windows. İlla samsung mu alacaz yani. demek istediğim gıcık oldum firmaya. Ha dur lan yalan olmasın bir tane lumia 620 vardı. Ayakta alkışlıyorum firmayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 4 899 TL Bimeks ...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

Teşhir ürün almam hele bimeks ten hiç almam. Geçen gittim ankamall deki bimeks e. Ne Blackberry gördüm ne windows. İlla samsung mu alacaz yani. demek istediğim gıcık oldum firmaya. Ha dur lan yalan olmasın bir tane lumia 620 vardı. Ayakta alkışlıyorum firmayı.

Bende bimekste lumia 1320 gordum onunda şarji bitmisti

• Kullanıcıların kullanmış olduğu teşhir ürünlerini satmıyorlar arkadaşlar. Mağazaya teşhir amaçlı gelmiş ancak kutusundan hiç çıkarılmamış cihaz teslim ediyorlar size. Mağazalar genelde ellerindeki teşhir fazlalıklarını bu şekilde satıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

Kullanıcıların kullanmış olduğu teşhir ürünlerini satmıyorlar arkadaşlar. Mağazaya teşhir amaçlı gelmiş ancak kutusundan hiç çıkarılmamış cihaz teslim ediyorlar size. Mağazalar genelde ellerindeki teşhir fazlalıklarını bu şekilde satıyor.

Normal ürünlerden ne farkı var ki ? Teknosada halen 2000 küsür olan 1520 şuan Bimeks'de 1100 tl

Sırf elden çıkarabilmek için mi bu kadar fiyat düşürüyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

Kullanıcıların kullanmış olduğu teşhir ürünlerini satmıyorlar arkadaşlar. Mağazaya teşhir amaçlı gelmiş ancak kutusundan hiç çıkarılmamış cihaz teslim ediyorlar size. Mağazalar genelde ellerindeki teşhir fazlalıklarını bu şekilde satıyor.

Normal ürünlerden ne farkı var ki ? Teknosada halen 2000 küsür olan 1520 şuan Bimeks'de 1100 tl

Sırf elden çıkarabilmek için mi bu kadar fiyat düşürüyorlar

Teknosa pıyasadan pahalı satıyor zaten 1520 1300tlye falan geliyo indirimle

• Bimeks de teknosada kazık be arkadas

• O telefona hala 1250 fazla bence. Zaten teşhirmiş. WP uslanmayacak anlaşılan. Neyine güvenip de o telefonları o fiyata satmaya çalışıyorsun ki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.