bu fiyat geçen ay olsaydı gözüm kapalı almıştım. almayı düşünenler kaçırmasınlar bence.
HP den 1670 tl ye siparişi verdim bugün. birde çanta ve soğutucu aldım yanına. ürünü çok beğendim mağazadan gidip bakmıştım dün.
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet_metu
HP den 1670 tl ye siparişi verdim bugün. birde çanta ve soğutucu aldım yanına. ürünü çok beğendim mağazadan gidip bakmıştım dün.
Hayırlı olsun,sorunsuz kullanmanız dileğiyle.
teşekür ederim epica hocam asusa niyetlenmiştim ama 19 mayısta vatan %25 indirim yapmayınca asus n53sn için 2050 tl vermektense 1670tl ye bu ürünü almayı uygun buldum.
aynı bilgisayardan bugün bende almayı düşünüyorum acaba bilgisayar nasıl sorun çıkartırmı fiyat performans olarak uygunmudur acil cevap atarsanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: musenna
aynı bilgisayardan bugün bende almayı düşünüyorum acaba bilgisayar nasıl sorun çıkartırmı fiyat performans olarak uygunmudur acil cevap atarsanız sevinirim
aldığınızda zaten hızlı bir canavar olduğunu göreceksiniz. benden bir tavsiye aldığınızda ramı 8gb yaparsanız (4gblik 1333Mhzlik bir ramdaha eklerseniz) tadından yenmez bir hal alır alet çok güzel hızlı,performanslı hayırlı olsun güle güle kullanın pişman olmazsınız
Güzel alet hayırlı olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme