Şimdi Ara

bimeks te HP Pavilion dv6-6020et (LL045EA) %25 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP Pavilion dv6-6020et (LL045EA) modeli bimekste % 25 indirimli fiyattan tekrar satışa başlamış. almayı düşünen arkadaşlara duyurulur.

HP pavilion dv-6 6020et

%25
    indirim
    1762,50 TL KDV dahil **

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_metu

HP Pavilion dv6-6020et (LL045EA) modeli bimekste % 25 indirimli fiyattan tekrar satışa başlamış. almayı düşünen arkadaşlara duyurulur.

HP pavilion dv-6 6020et

%25
    indirim
    1762,50 TL KDV dahil **

• Fiyatı oldukça uygun, almayı düşünenler kaçırmasın. Her ne kadar HP önermesem de.
  • hayırlı olsun uygun fiyata almışşın

• quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Bir de buraya göz atın :http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-pavilion-dv6-6020et-intel-core-i7-2630qm-2ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-ll045ea/ProductDetails.aspx?productId=bd760580&categoryId=98

bu fiyat geçen ay olsaydı gözüm kapalı almıştım. almayı düşünenler kaçırmasınlar bence.

• HP den 1670 tl ye siparişi verdim bugün. birde çanta ve soğutucu aldım yanına. ürünü çok beğendim mağazadan gidip bakmıştım dün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_metu

HP den 1670 tl ye siparişi verdim bugün. birde çanta ve soğutucu aldım yanına. ürünü çok beğendim mağazadan gidip bakmıştım dün.

Hayırlı olsun,sorunsuz kullanmanız dileğiyle.
  • teşekür ederim epica hocam asusa niyetlenmiştim ama 19 mayısta vatan %25 indirim yapmayınca asus n53sn için 2050 tl vermektense 1670tl ye bu ürünü almayı uygun buldum.
  • aynı bilgisayardan bugün bende almayı düşünüyorum acaba bilgisayar nasıl sorun çıkartırmı fiyat performans olarak uygunmudur acil cevap atarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: musenna

aynı bilgisayardan bugün bende almayı düşünüyorum acaba bilgisayar nasıl sorun çıkartırmı fiyat performans olarak uygunmudur acil cevap atarsanız sevinirim

aldığınızda zaten hızlı bir canavar olduğunu göreceksiniz. benden bir tavsiye aldığınızda ramı 8gb yaparsanız (4gblik 1333Mhzlik bir ramdaha eklerseniz) tadından yenmez bir hal alır alet çok güzel hızlı,performanslı hayırlı olsun güle güle kullanın pişman olmazsınız
  • Güzel alet hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.