Şimdi Ara

Bimeks te Toshiba Satellite L855-14N acilll...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bimeks te bugün ve yarın için kampanya var. Toshiba Satellite L855-14N 1999 TL.
    Bu model alınırmı yardımcı olurmusunuz.

İşlemci Markası INTEL
    İşlemci Ön Bellek 6 MB
    İşlemci Teknolojisi Intel Core i7
    İşlemci Hızı 2.4 GHz
    İşlemci Numarası 3630QM
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
    Disk Kapasitesi 1 TB
    Ekran Kartı Markası AMD
    VGA Chipset Modeli HD7670M
    Ekran Kartı Hafızası 2 GB
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
    Ekran Boyu (inch) 15.6 inch
    Çözünürlük 1366 x 768
    Bağlantı Özellikleri USB 3.0, Bluetooth 4.0, Ethernet (10/100/1000), HDMI, 2x USB
    İşletim Sistemi Windows 8
    Optik Sürücü Blu-Ray Yazıcı

• Ben de bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Fiyatı uygun geldi. Ancak sanki bir yerde ekran kartı orta düzey diye yorum okumuştum. Bilgisayarı Photoshop, autocad, netcad, 3dmax gibi programlar kullanabilmek için almayı düşünüyorum. Ekranı sanırım Full HD ve LED değil. Touchpadi Macbooklarda ki gibi birden fazla parmak algılayabiliyor mu? SSD kullanma şansımız var mıdır? Bu sorulara cevap henüz bulamadığım için emin olamıyorum. Yardımcı olabilirseniz ben de sevinirim.
  • Bu kadar bütçeye full hd almak varken bunu almak bence mantıksız.
  • Bugün Lenovo Y500 modelini farkettim. Daha önce Lenovo kullanan birisini veya bilgisyarı çevremde görmediğimden emin olamıyorum ama güzel yorumlar var. Ben bilgisayar özellikleri kadar markaların da getirisi olduğuna inanıyorum. Aslında bir inanç değil. İşin sadece ekran kartı ram vb. şeyler olmadığını düşünüyorum. Çünkü büyük markalar yaptığı ufak dokunuşlarla kaliteyi verimliliği arttırabilir. Yanlış anlaşılmasın, bu söylediğim belki de (muhtemelen) yeterince bilgim olmadığından, büyük markalar alınca birşeyler ters gitmez diye düşünüyorum. Zaten o yüzden de toshibaya yöneldim. 7 senedir dell kullanmaya devam ediyorum. Benzer bir deneyim yaşamak istiyorum tekrar, sadece bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOSHİBA Satellite A200-1M4
    17 yıl önce açıldı
    Toshiba Satellite c660 450TL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.