Şimdi Ara

Bimeks ' ten notebook çantası rezaleti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün öğle saatlerinde linkteki ürünü sipariş ettim :http://www.bimeks.com.tr/urun/120449/sony-vaio-vpceh2f1e-b.aspx

Nette yaptığım araştırmada söz konusu ürünün satıldığı tüm sitelerde notebook çantasının da hediye olarak gönderildiği yazılmış. Fakat Bimeks atmış olduğum maile istinaden söz konusu ürünün yanında çanta göndermediklerini yazdı. İşin ilginç yanı aynı linkte (http://www.bimeks.com.tr/urun/120449/sony-vaio-vpceh2f1e-b.aspx ) bir müşterinin çantanın hediye olarak gönderildiğini yazması..

Mustafa PALAS 11.02.2012

" mrb eser bey .ben bu urunu yaklasık 2 haftadır kullanıyorum sıfır aldım..tasarım kalıte saglamlılık farklılık tartısılmaz.sony cızgısını cızmıs yıne..4 ram yeterlı i3 ıslemcı yeterlı ..ekran kartı dahılı ıntel hd 3000 grafık kartına sahıp gunluk ıslerın ıcınn yeterlı orta hallı oyun acar ama yuksek derecede oyun performansı bekleme ama onun dısında hersey guzel cok kullanıslı pısman olmazsın .ayrıca urun yanında 50 tl degerınde cantasıda mevcut. "

Bu durumu anlayan var mı arkadaşlar ???

• o yorumun sahibi ürünü buradan almamış olabilir, ürün sahiplerinin yorumlarında aşağıdaki örnekte olduğu gibi bir tasarım çıkıyor

http://www.bimeks.com.tr/urun/123125/samsung-np-300e5a-s0htr.aspx#comments

• Öncelikle yorumunuz ve aklınıza gelen ihtimali paylaştığınız için teşekkürler..

Benim düşüncem Sony firması çantaları bu ürünle birlikte satıyor.. Yani çantayı ürünün yanında ücretsiz olarak veriyordur. Bu kanaate varmamın sebebi bir çok web sitesinde çantanın hediye olarak verilmesi.

Kimsenin günahını almak istemem ama sanırım Bimeks yapmış olduğu kampanya(!)dan dolayı çantayı yollamayıp , paralı bir şekilde satıyorlar mıdır nedir.. Günahları boyunlarına artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARDTRANCER -- 10 Temmuz 2012; 22:02:31 >
  • ben vatandan almıştım bir ürünlerini, çantası yok dediler. halbuki onlarda çanta hediyesidir yazıyordu, telefon bıraktık 1hafta civarı bir süre sonra aradılar orjinal çantaları yokmuş fakat çok daha kaliteli bir çanta verdiler. sanırım bahsettiğiniz gibi satılan yere göre değişen bir durum sözkonusu
  • Ne vaat edilmişse,söylenmişse o yapılmalı. Ne eksik ne fazla.. Firmalar müşterilere böyle davranırsa, kim kime nasıl güvenecek.. Yazıklar olsun hak yiyenlere. Onlar bu şekilde biz müşterileri,vatandaşları kandırdıklarını sanıp seviniyorlarsa, bari bırakalım da onlar da öyle mutlu olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARDTRANCER -- 10 Temmuz 2012; 22:17:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HARDTRANCER
    Mustafa PALAS 11.02.2012

" mrb eser bey .ben bu urunu yaklasık 2 haftadır kullanıyorum sıfır aldım..tasarım kalıte saglamlılık farklılık tartısılmaz.sony cızgısını cızmıs yıne..4 ram yeterlı i3 ıslemcı yeterlı ..ekran kartı dahılı ıntel hd 3000 grafık kartına sahıp gunluk ıslerın ıcınn yeterlı orta hallı oyun acar ama yuksek derecede oyun performansı bekleme ama onun dısında hersey guzel cok kullanıslı pısman olmazsın .ayrıca urun yanında 50 tl degerınde cantasıda mevcut. "

Öncelikle Laptopunuzu gülle güle kullanmanızı dilerim, kimsenin avukatı değilim ama başlık biraz fazla olmuş, ortada rezalet olacak bir durum görünmüyor çünkü ürününü linkinde çanta verildiği yazmıyor, ayrıca çanta aldığını yazan arkadaşın mesaj tarihi 5 ay önce ve hangi fiyata aldığını da bilmiyoruz. (genellikle ürünü satarken yanında promosyon diye verilenler çaktırmadan ürünün ücretine eklenir) Bimeks'den son 3 yılda 2 laptop aldım bence müşteriye yaklaşımları gayet olumlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 10 Temmuz 2012; 22:29:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

Mustafa PALAS 11.02.2012

Öncelikle Laptopunuzu gülle güle kullanmanızı dilerim, kimsenin avukatı değilim ama başlık biraz fazla olmuş, ortada rezalet olacak bir durum görünmüyor çünkü ürününü linkinde çanta verildiği yazmıyor, ayrıca çanta aldığını yazan arkadaşın mesaj tarihi 5 ay önce ve hangi fiyata aldığını da bilmiyoruz. (genellikle ürünü satarken yanında promosyon diye verilenler çaktırmadan ürünün ücretine eklenir) Bimeks'den son 3 yılda 2 laptop aldım bence müşteriye yaklaşımları gayet olumlu.

Teşekkür ederim.

Evet ürün linkinde yazmıyor çanta. Ama bilgisayarın modelini yazıp arama yaptığınızda çantanın, söz konusu ürün yanında hediye olarak verildiği yazıyor. Yani tahminimce Sony ürettiği bu modelin yanında çantayı da hediye olarak tüm satış yapan firmalara veriyor. Yani A firmasına da B firmasına da verse her iki firma bu ürünü satıyorsa yanında çantayı da vermek zorundadır. Anlatmak istediğim bu .

Yorumunuz için teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sony bimekse çantasız gönderip diğerlerine çantalı yollamaz heralde??
    tuhaf bir durum ama ürün reklamında yazmadığından çanta göndermediler diye birşey yapılamaz firmaya..

bence olması gereken çantasıyla yollamaları..
  • hardtrancer sahtekar bunlar ürün satılana kadar ayıya dayı derler.sonrada yok mok oyalarlar. o yüzden türk ticaretine alışmanı tavsiye ederim.bizim ticaret anlayışımız bu ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

Sony bimekse çantasız gönderip diğerlerine çantalı yollamaz heralde??
    tuhaf bir durum ama ürün reklamında yazmadığından çanta göndermediler diye birşey yapılamaz firmaya..

bence olması gereken çantasıyla yollamaları..

Evet.. Benim de şaşırdığım nokta bu.. Ayrıca şu sitede ürünün webten satışının yapıldığı tüm siteler de çantasının da beraber verildiği görülüyor..

http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-sony-vaio-vpc-eh2f1eb-fiyati,547445.html

Teşekkürler yorumunuz için..

• Bilader dediğim gibi. Müşteri çekme yolları bunlar bizde bu yollardan geçtik iyi biliriz. Allaha şükür pazarlamayla uğraşmıyorum artık. Milleti kandırmak bana göre değil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: technotraxx

Bilader dediğim gibi. Müşteri çekme yolları bunlar bizde bu yollardan geçtik iyi biliriz. Allaha şükür pazarlamayla uğraşmıyorum artık. Milleti kandırmak bana göre değil :D

Umarım ortada tongaya düşecek bir durum yoktur.

Teşekkürler yorum için.
  • quote:

Umarım ortada tongaya düşecek bir durum yoktur.

Teşekkürler yorum için.

Bence de tongaya düşecek bir durum yok, çanta verenlerden yaklaşık 150 TL daha ucuza almışsınız. çok gerekli ise benim gibi marketten bir tane alırsınız olur biter (carrefour'dan 18 liraya aldım)
  • Merhaba

Bu ürünlerde çanta geliyor.Ama çantanın bir bedeli oluyor atıyorum 50 tl.Bunuda sony size gönderirken 1100 laptop + 50 tl çanta gibi gönderiyor. 1150 sizin alısınız gibi bildiriyor.Kesinlikle hemen hemen tüm ürünler çanta ile geliyor.

Ama firmalar çantanın fiyatını düşüp laptopu biraz daha ucuz gibi gösterip satmaya çalışıyorlar.Ayrıca aldığınız ürün biraz eski bir ürün bunun üstüne 2-3 model yenisi geldi bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hepsisony

Merhaba

Bu ürünlerde çanta geliyor.Ama çantanın bir bedeli oluyor atıyorum 50 tl.Bunuda sony size gönderirken 1100 laptop + 50 tl çanta gibi gönderiyor. 1150 sizin alısınız gibi bildiriyor.Kesinlikle hemen hemen tüm ürünler çanta ile geliyor.

Ama firmalar çantanın fiyatını düşüp laptopu biraz daha ucuz gibi gösterip satmaya çalışıyorlar.Ayrıca aldığınız ürün biraz eski bir ürün bunun üstüne 2-3 model yenisi geldi bilginize.

Yani söz konusu firma çantanın fiyatını düşerek satış yapmış, bu yüzden çanta göndermemiştir diyorsunuz...

Eskiliği konusunda bilgim yoktu. Zaten film,müzik,öğrencilerim için etkinlik indirme,nette sörf amaçları çerçevesinde kullanacağım.Oyun oynamayı sevmem. Çok ısınmazsa,ağır çalışmazsa işimi görür diye düşünüyorum. Umarım da öyle olur.

Yorumunuz için teşekkür ederim..

• Sipariş ettiğim Sony dizüstü bilg. bugün geldi fakat ilginçlikler var. Nette resimlerdeki klavye düzeni ile bana gelen bilgisayardaki klavye düzeni farklı. Ayrıca shift tuşunun üzerinde "shift" yazısı yok. Bilgisayar modeline baktım, sipariş ettiğim model. Aynı model ürünlerde değişik klavye tasarımları oluyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARDTRANCER -- 12 Temmuz 2012; 16:34:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

ben vatandan almıştım bir ürünlerini, çantası yok dediler. halbuki onlarda çanta hediyesidir yazıyordu, telefon bıraktık 1hafta civarı bir süre sonra aradılar orjinal çantaları yokmuş fakat çok daha kaliteli bir çanta verdiler. sanırım bahsettiğiniz gibi satılan yere göre değişen bir durum sözkonusu

Vatan çanta vermiyor çakallar vatanda bi tek sony alırsan çanta veriyorlar anlamadım bende
  • quote:

Sipariş ettiğim Sony dizüstü bilg. bugün geldi fakat ilginçlikler var. Nette resimlerdeki klavye düzeni ile bana gelen bilgisayardaki klavye düzeni farklı. Ayrıca shift tuşunun üzerinde "shift" yazısı yok. Bilgisayar modeline baktım, sipariş ettiğim model. Aynı model ürünlerde değişik klavye tasarımları oluyor mu ?

Dostum bu arada o resimler sadece sembolik yani adam i7 versiyonlu modelde de i5 versiyonlu modelde de i3 versiyonlu modelde de aynı resmi kullanıyor. O pek önemli değil takma onu. Klavye düzeni felan.

• Hocam klavye düzeni normal türkçe Q düzeni, nette gördüğünüz fotografı orjinal sitesinden alıp kullanmışlar ise, klavye düzeni Usa Q olabilir ( onlarda bizim kullandığımız ş,ı,ğ,ü,ö, yoktur). Bazı laptoplarda SHIFT tuşu sadece Yukarı OK olarak belirtiliyor, bendeki DELL laptop da da sadece yukarı OK işareti var.

• Anladım.. Teşekkürler arkadaşlar açıklamalar için.

Bir soru daha sorsam çok olmaz umarım :) Gelen üründeki garanti belgesinde tarih olarak 10 / 02 / 2012 yazıyor. Ürünü sipariş ettiğim tarih 10 / 07 / 2012 . Müşteri hizmetleriyle görüştüm. Bana dediği garanti belgesindeki üretim tarihiymiş, herhangi bir sorun olur da yollarsam ürünü aldığım tarihi baz alıyorlarmış ( 10 / 07 / 2012 ) . Sizce güvenmeli miyim , doğru mudur dedikleri ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.