Arkadaşlar Bimeksten Hp dv6 1115et alıcam internet aracılığıyla ama 3 sorum olcak sizlere(Çok Sordum ama =) 1)Bimeks güvenilr midir? bu soruyu sormamın sebebi kocaeli bölgesindeki teknoloji mağazalarında bu modelin olmayışı ve gazete ilanı sayesinde burda bimekste olduğunu öğrenmem 2)Eğer bi sorun çıkarsa (arıza vs ) gibi karşımda muhattap alacağım kimse olur mu ? Çünkü hem internet aracılığıyla alıyorum hemde bu civarda şu an için bimeks yok 3)Sizce bu model nasıl alınır mı ??
1)Bimeks oldukça güvenilir bir yer.Yani güvenle alışveriş yapabilirsiniz 2)Arıza durumunda Hp'nin yetkili servisine götürmen yeterli.Eğer bulunduğunuz yerde yoksa karşıdan ödemeli kargoyla gönderirsiniz 3)Bilgisayar son günlerin en iyi fiyat/performans bilgisayarıdır.Ayrıca Vatan bilgisayarda yeni Lenovo Y550 var o da çok iyi fiyatına göre
Bimeks oldukça güvenilir , problem yaşamazsınız , ben bimeksten alışveriş yaptım ve bir sorun olursa dedigim de bize de getirebilirsiniz dediler :)
tamam arkadaşlar bende aldım zaten
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan
kulübümüze bekleriz, hayırlı olsun
:) kulübümüze de davet ediyorsun bakiyorum :) arada bakıyorum sorunsuz mesajlar görmek dileğiyle