yazlık için buzdolabı alacağım. dolayısıyla çok büyük olmasına gerek yok. bunun için birkaç model arasında kararsızım. mevcut buzdolabım(kışlık evimde) samsung ve memnunum. o nedenle önce ona baktım. SAMSUNG RT54EMEW(RT54FMSW) 1150TL. Sonra candoğan bosch almış, vardır bir bildiği dedim, birde oraya bakayım dedim. satıcı çocuk, tanıdık çıktı.babam eski arçelik bayii idi, onun yanında çalışırdı. abi, aynı fabrikada üretiliyor, niye fazla vereceksin diyerek, PROFİLO BD 2047 W3 VV yi önerdi. low frost mış. candoğan ın buzdolabı benzeri. alış fiyatına veririz abi dedi. bin tl gibi diyelim. en sonundada babamların aklında kalmasın diye arçeliğe baktım. nede olsa servis ahbap. 5223 NH modeli 1050tl. arçeliğin iç görünüşü fena değil, profilodan daha kaliteli duruyor.profilonun albenisi yok. lakin enerji tüketimi bakımından diğerlerinden çok önde. buna karşılık, samsung çok kaliteli duruyor. malzeme kalitesi açık ara önde. gelde karar ver. lütfen acil tavsiyelerinize ihtiyacım var. televizyon, buzdolabı, bilgisayar, arabamı hep bu forumda danıştım ve pişman olmadım. şimdi yine tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.