Şimdi Ara

Bin uzantılı setup dosyası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fakat oyun key istedi ve oyunda yoktu ve internette de yokyu.
    İşin garibi 10 tane setup1a-1b-1c-2a.bin gibi dosyalar var ben kurmadan bu binleri açmak istiyorum.
    Aklınıza gelen her şeyi yazın ki cevap vereyim.
    Win rarla olmuyor aynen böyle
     Bin uzantılı setup dosyası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcba -- 12 Mart 2015; 23:48:20 >

• Sırf 14 GB gitmesin diye offf yaw.....

• Torrent olarak mı indirdin dostum ?
  • Bossize kullanıcısına yanıt
    Evet. Neden sordun?
  • Ozaman sana bir program vereceğim onu indir ve Bin uzantılı dosyaya sağ tıklayıp birlikte aça basıp Daemon Tools seçeceksin.

Daemon Tools bilgisayarında kurulu varsayıyorum ve anlatıyorum;
    Varsayalım ki inen oyun dosyası “Pes2015.iso” olsun, bu dosyaya 2 defa tıklayıp açıyoruz. Veya sağ tıklayıp Daemon Tools ile aç diyoruz. Daha sonra kalıp dosyası 1,3 sn’yede hazırlanıp mini pencere gelecekdir, ordan “dosyaları görüntülemek için tıklayın” diyoruz.. Ve dosya içeriği gelmiş oluyor, setup olarak kurulum yapabilirsiniz.

Download: Daemon Tools

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bossize -- 13 Mart 2015; 14:09:50 >
  • Ben zaten daemon tools kullanıyorum ve indirdiğim oyun .iso. İçindeki bin dosyalarını kurmadan nasıl açarım ?
  • Sanal sürücü yardımıyla, Daemon Tools gibi programlarla yüklenebilen tarzda bir Setup fakat mevcut .bin dosyalarının program tarafından seçilebilmesi adına, kurulum klasörü içinde .nrg ya da.cue gibi uzantılı ufak boyutlu dosyaların olması gerek.Daemon Tools programını indirip, klasör içinde tanıtıdığı uzantıda dosya olup, olmadığına göz atın.
  • innosetupla yapılmıştır o bin dosyalarının birde exe dosyası olması lazım kurulumu o gerçekleştirir
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle innosetupla setup dosyasını da denedim olmuyor.
    Kurulumda da belirttiğim gibi key istediği için ben de .bin uzantılı arşivleri açmak istiyorum...
  • Key Code'ları internet üzerinden bulabilme imkanın var. Bence fazla uğraşmana gerek yok.
  • Bossize kullanıcısına yanıt
    Kardeş oyun The Last of Us.
    Key Generator buldum çalışmıyor.
    Diğer forumlara baktım sadece Playstationa çıktı diolar. Oysa ben 14 GB Pc Skidrow indirdim.
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    Keşke silmeseydim. Belki olurdu.
    Ama kesinlikle benim karşılaştığım sorunla karşılaşan olmuştur
    Yapabilenler yapmaya devam etsin diğerlerine de yardımcı olalım
  • Bilgidiğim kadarıyla The Last of Us'un PC için oyunu yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.