Şimdi Ara

Bina içi internet hat kablo önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apartman yeni yapıldığından hattıda ilk defa çekiyoruz. Telekom'a göre santrale yakın olduğumdan Hipernet' desteği 24 mbps alabiliyorum. cat5,cat6 yada başka bilmediğim kablo varsa aralarından ne önerirsiniz? Kabloyla alakası varmı bilmiyorum ama ping değerlerim düşük olması için kablonun önemi varmı?

• Ping in kabloyla alakası yok eğer sıkıntısız alıyorsa değerler boşuna kablo masrafına girme.
  • hat yeni çekiliyor daha kablo yok ortada. önerebileceğiniz kablo soruyorum zaten modeli ve farkı varsa markasını :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karavela -- 13 Temmuz 2014; 1:39:02 >
  • Metresi 1 TLden 36 metre aldım ve sorunsuz kullanıyorum.

Üst komsuyla ortak kullanıyoruz ve internet hızı cok iyi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karavela

Apartman yeni yapıldığından hattıda ilk defa çekiyoruz. Telekom'a göre santrale yakın olduğumdan Hipernet' desteği 24 mbps alabiliyorum. cat5,cat6 yada başka bilmediğim kablo varsa aralarından ne önerirsiniz? Kabloyla alakası varmı bilmiyorum ama ping değerlerim düşük olması için kablonun önemi varmı?

size kaç mt lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknologs

quote:

Orijinalden alıntı: karavela

Apartman yeni yapıldığından hattıda ilk defa çekiyoruz. Telekom'a göre santrale yakın olduğumdan Hipernet' desteği 24 mbps alabiliyorum. cat5,cat6 yada başka bilmediğim kablo varsa aralarından ne önerirsiniz? Kabloyla alakası varmı bilmiyorum ama ping değerlerim düşük olması için kablonun önemi varmı?

size kaç mt lazım

Sanırım 50 metre yeterli, 4. kata uzanacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.