sen o odadan vazgeç en mantıklısı. su soğutma da yapsan bir şey fark etmez gene radyatörler oda içine atacak ısıyı. ancak radyatoru oda dışına koyacaksın ki oda içi havaı etkilemesin.
Bu konuda yalıtım size ancak şu şekilde yardımcı olabilir eğer soğutmak istediğiniz eleman mesela işlemci yalıtım malzemesi ile işlemci fanını tamamen sarar ve çok iyi bir fan veya benzeri birşey ile vakumlayabilirseniz kasa içerisine gönderdiğiniz temiz hava , ısınan havadan minimum etkilenmiş olacaktır. Bu basit mantığı temel alarak dizayn edebileceğiniz bir sistem ile yapmaya çalıştığınızdan çok daha iyi verim alabileceğinizi düşünüyorum kasa içerisine temiz havayı pencere tarafından alın, diğer yöne doğru da sıcak havayı üfleyin sanıyorum ki içerideki hava dengesinde baya bir değişim olacaktır,
Aksi Durumda;
Kasanın tamamını yalıtım malzemesi ile kaplarsanız kendinizi ısıdan korumuş, donanımı da ısıtmış olursunuz
quote:
Orijinalden alıntı: cliff
Bu konuda yalıtım size ancak şu şekilde yardımcı olabilir eğer soğutmak istediğiniz eleman mesela işlemci yalıtım malzemesi ile işlemci fanını tamamen sarar ve çok iyi bir fan veya benzeri birşey ile vakumlayabilirseniz kasa içerisine gönderdiğiniz temiz hava , ısınan havadan minimum etkilenmiş olacaktır. Bu basit mantığı temel alarak dizayn edebileceğiniz bir sistem ile yapmaya çalıştığınızdan çok daha iyi verim alabileceğinizi düşünüyorum kasa içerisine temiz havayı pencere tarafından alın, diğer yöne doğru da sıcak havayı üfleyin sanıyorum ki içerideki hava dengesinde baya bir değişim olacaktır,
Aksi Durumda;
Kasanın tamamını yalıtım malzemesi ile kaplarsanız kendinizi ısıdan korumuş, donanımı da ısıtmış olursunuz
son atılan yorumun tarihi dikkatini çekti mi hiç :D gün ay olarak tamam yakında yıl geçen senenin :D
artar düşmez
Isı artar, ses azalır ;)
quote:
Orijinalden alıntı: IItwentysixII
quote:
Aksi Durumda;
son atılan yorumun tarihi dikkatini çekti mi hiç :D gün ay olarak tamam yakında yıl geçen senenin :D
aynen 1 yıl oldu ben vazgeçtim ama yorumlar gelmeye devam ediyor
:D:D:D akşam akşam gülmek sardı ha
yuh yaa bu ne yaa boyle :)))
quote:
seneden seneye yazıyorum bak bu sefer 2 yıl oldu :) soğur o soğur
quote:
quote:
seneden seneye yazıyorum bak bu sefer 2 yıl oldu :) soğur o soğur
vöh be :))
soğudu mu bari onu yazda millet yazmasın daha fazla
10 tane Hard Disk mi?
Konu üstte olunca tarihlere bakmadan okudum baştan sona lan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme