Şimdi Ara

Bina Otoparkınız yeterli mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her konuda fırsattan istifade etmiş gibi yazmak istemiyorum ama şu Yeni Jetta geldi geleli arada sıkıntı yaşıyorum,açık otoparkta problem yok ancak kapalı otoparka iki kişilik parketmesi bazen benim tekrar çıkmama sebep oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Otopark...

Ulusal Güvenlik Teşkilatı
    NSA, Fort Meade, Maryland, ABD

Bina Otoparkınız yeterli mi?

Arabayla yaşamayı bilen halk..

Edit: Apartmanımda park yeri falan yok. Binanın önü sokak. Sokakta bırkaıyorum mecburen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doğan. -- 15 Eylül 2011; 22:59:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Evim müstakil, tek araçlık garajım var..
    İkinci garajı bilerek yapmıyorum, çıkışımı engelleyecek şekilde park ettikleri için yıllarca çok çektim..

Bir de beş paralık bir daire alan kişinin sanki sokakta bir araçlık yer haketmiş havalarına girmesine sinir oluyorum.. Sokaklar babalarının malı sanki..

nasıl yani sokağa araba park etmek için 200 300 tl lik ev mi almak lazım ?Yoksa parayi önemsiz olarak mı vurguladınız anlamadım.(Para dediğin nedir ki hesabı?)

Şimdi şöyle oluyor..

Diyelim önüne sadece bir araç sığabilen bir apartman var.. Ve o apartmanda 3-4 tane araç sahibi var.. Bunların araçları doğal olarak evlerinin önüne sığmıyor ve başkalarının önüne park ediyorlar.. Ama şans eseri siz onların önüne park ettiğiniz zaman "evimin önü" diye söylenmeye başlıyorlar.. Oysa ki evlerinin önünü daire sayısına bölseniz inanın bisiklet bile sığmaz.. Ama bu insanlar birer daire satın almakla sanki tüm sokağı satın almış.. Görüldüğü gibi "üç kuruş" verdik diye kendimizi kral sanıyoruz bazen..

Geçende birisi iyice azıtıp alkollü halde sokakta "misafirim geliyor arabasını koyacak yer yok, çektiricem bütün arabaları" diye söylenip duruyordu.. Kendine yer buldu da misafir otoparkı istiyor haspa..

Teşekkürler.

• yeterli
  • 56 dairelik bi sitedeyim. arac park yeride fazlasiyla yeterli ;-)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.