Şimdi Ara

Bina Otoparkınız yeterli mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz politik bir sitem olucak ama keşke bu ülkede herşey planlandığı gibi yapılsa! Planlandığı gibi yürüse ama nerde malesef herşeyde olduğu gibi otoparkda bile bir düzen yok.
  • Gece geç saatte gelirseniz yer olmuyor. Ayrıca her site otoparkında kafasına göre parkeden ( Daha doğrusu araç parketmesini bilmeyen sürücü modeli ) kişiler mevcuttur.
    Sitenin ikinci bölümündeki otoparkına koyabiliyorum. Ama orasıda hem uzak hemde pek güvenli durmuyor. Halbuki arabasını parketmek isteyenlere 100 tl' ye kumanda sattılar. Ve eğer park edecek yer bulamazsanız o zaman gelin konuşun dediler. Aslında gece yer bulamayınca yöneticiyi yatağından uyandırıp park yeri buldurmak lazım

560 daireli bir sitede bende yer bulduğuma şükretmiyorumda hala konuşuyorum. Bu arada evlerin hepsi 100 mt' den büyük. O zaman 560 tane araç koyulacak bir otopark lazım bize. Hımmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demon -- 15 Eylül 2011; 0:27:25 >

• otopark yok cadde üzerine veya ara sokağa parkediyoruz ama çok az yer oluyor maalesef
  • Otopark yeterli yer var ama öğlen park edersen... Akşama her taraf doluyor .
  • Oturduğum sitede 12 daire, 16 park yeri var. Park çizgileri arası oldukça geniş, sıkıştırılsa 20 alır.
  • bahçeşehirde oturuyorum 1 kapalı garaj 2 açık otopark hakkımız var
  • 18 dairelik bir apartmanda oturuyoruz apartmanın bahçesine anca 10 araba sığar oda nizami park edilirse
  • bizim apartmanın kocaman otoparkı var ama benim arabam yok.hani bir laf vardı.bana faydası olmayan kilisenin papazını.......
  • yeterli kapalı otoparkıda var ama herkes önüne parketmeye çalışıyo kavga kıyamet:D klasik türk zihniyeti
  • Sitemiz 42 daire ama 60 küsür araç var hepimiz üstüste koyuyoruz , altta kalanın canı çıksın misali ..
  • çok şükür sadece 3 blok için ayrılan otoparkın bile yarısı boş, diğer blokları saymıyorum bile. (her binada 56 daire olması lazım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Evim müstakil, tek araçlık garajım var..
    İkinci garajı bilerek yapmıyorum, çıkışımı engelleyecek şekilde park ettikleri için yıllarca çok çektim..

Bir de beş paralık bir daire alan kişinin sanki sokakta bir araçlık yer haketmiş havalarına girmesine sinir oluyorum.. Sokaklar babalarının malı sanki..

nasıl yani sokağa araba park etmek için 200 300 tl lik ev mi almak lazım ?Yoksa parayi önemsiz olarak mı vurguladınız anlamadım.(Para dediğin nedir ki hesabı?)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitede 60 daire var, 65 araçlık(dublekslerin ikişer ve bir tane de inşaat firmasının şirket aracı için) güvenlik kameralı kapalı otoparka sahip. Her dairenin numarası yerde yazılı ve tahmini 2.5 metrelik genişliği var ceplerin. Bazı yerlere giriş çıkış çok zor ve bazı kolonlarda bina 10 aylık olmasına rağmen çarpma izleri mevcut Henüz araç alamadığım için iki kolon arasında kalan park yerim şimdilik boş:)
  • Bina otoparkı mı ? O da ne?? Yok ki...
  • Kapalı ve açık otoparkımız mevcut, saat 23:00 dan sonra ikiside full dolu oluyor.
  • Yollarda milli servet yatıyor yazık her araca kapalı otopark şart!
  • 22 dairelik apartmanda oturuyoruz, iyi park edilirse teoride 14 araçlık yerimiz var, ama bu 8-10 a düşüyor. Apartmanımızın altında 2 tane şirket olunca da şirket arabaları kafasına göre park ediyor.

Geç gelirsek sokak kurbanıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Evim müstakil, tek araçlık garajım var..
    İkinci garajı bilerek yapmıyorum, çıkışımı engelleyecek şekilde park ettikleri için yıllarca çok çektim..

Bir de beş paralık bir daire alan kişinin sanki sokakta bir araçlık yer haketmiş havalarına girmesine sinir oluyorum.. Sokaklar babalarının malı sanki..

nasıl yani sokağa araba park etmek için 200 300 tl lik ev mi almak lazım ?Yoksa parayi önemsiz olarak mı vurguladınız anlamadım.(Para dediğin nedir ki hesabı?)

Şimdi şöyle oluyor..

Diyelim önüne sadece bir araç sığabilen bir apartman var.. Ve o apartmanda 3-4 tane araç sahibi var.. Bunların araçları doğal olarak evlerinin önüne sığmıyor ve başkalarının önüne park ediyorlar.. Ama şans eseri siz onların önüne park ettiğiniz zaman "evimin önü" diye söylenmeye başlıyorlar.. Oysa ki evlerinin önünü daire sayısına bölseniz inanın bisiklet bile sığmaz.. Ama bu insanlar birer daire satın almakla sanki tüm sokağı satın almış.. Görüldüğü gibi "üç kuruş" verdik diye kendimizi kral sanıyoruz bazen..

Geçende birisi iyice azıtıp alkollü halde sokakta "misafirim geliyor arabasını koyacak yer yok, çektiricem bütün arabaları" diye söylenip duruyordu.. Kendine yer buldu da misafir otoparkı istiyor haspa..

• yarısı dışarı sokağa parkediyor birde jeepleri olanlar inadına kucuk araçların sığacağı yere parkedip sinir ediyorlar sırf bu yuzden jeep almayı dusunuyorum passatlar fluancelar da öyle tam girişe parkediyorlar rahat dönüş yapamıyoruz birde 2 araçlık parkediyorlar zaten 30 arabalık yer var 20 araç sığdıramıyorlar kocaman otopark a yonetim ile görüşüp daire nosu na parkedilmesini teklif edicem misafir gelenlerde yer bırakmıyor oto kkapı olmasına rağmen içeri girip çıktığım çok fazla oldu bazen 1 2 saat dolaşıp yer boşalmasını bekliyorum aracım yere çok yakın birde tumsek li yerlerde park edemiyorum ve oraya parketmesi çok rahat olan jeep ler inadına taxilerin sığacağı yere parkediyor caddyler doblolar da çapraz lamasına giiyor 2 araçlık yere
  • yeterli, saçma saçma park edenler olmasına rağmen yetiyor, yetmediği bir durumda birinin misafiri falan garaja koymuşsa açık otopark var.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.