Size hak veriyorum. Türknet ekibinede haak vermiyor değilim. Genel olarak şöylede birşey var fiber kutuyu koydular 1-2 ay süre verdiler aktifleşecek diye. 5-5,5 ay sürdü. Aktivasyon süreci tamamsa altyapı sorgusunda çıkıyorsa başvurun dediler. Destek kaydını açtık. Tabi bilgi amaçlı türknet forumda süreci sordum. Aktivasyon ve diğer işlemler tamamsa 6 iş gününde hallediliyor dediler. 3. haftaya giriyoruz. Sürelerde hep uzatmalar tam bir açıklama yok. Eksik birşeymi var hani yoğunluk olabilir en azından arayıp şu süre zarfında kurulum gerçekleşebilir yada şu ay içinde. Hani sürelerin ucu baya açık gibi geliyor. |
Binamızda Türknet GIGAFIBER kutusu konuldu ne zaman aktif olur? (11. sayfa)
-
-
Şeffaf oldukları sürece bende hak verebilirim zira benim mağdur oldugum bır durum yok dedıgım gıbı mevcut ınternetımı halen kullanmaktayım. Ucu dediğiniz gibi çokça açık bu gün son kez arayıp acil talebi oluşturttum dahada aramam istedikleri uygun oldukları zaman gelsınler baglasınlar ınternetımı. beklıycez bakalım ne kadar surdurcekler bu durumu...
-
Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Ben tekrardan kendilerine bilgi verdim. -
teşekkür ederim bu sabah arayıp pazartesi günü için randevu oluşturdular
-
Gözünüz aydın, artık darısı bizlere. Kurulumdan sonra birkkaç test ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. İyi günlerde kullanın.
-
Amin darısı başınıza olsun inşallah. Tabiki paylaşırım çok teşekkürler
-
Ben teşekkür ederim İyi günler dilerim. -
Merhaba, bizim durum ile ilgili bir gelişme varmı yokmu öğrenebilir misiniz? Gigafibere geçiş için başvurduk hala aranmayı bekliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, müşteri numaranızı ve konunun linkini PM üzerinden iletebilir misiniz? Size yardımcı olacağım. -
dün ilgili arkadaşlar eve kadar kabloyu çekti. Sağolsun yöneticimiz apartmanın içierisinden çekilmesine izin vermedi kötü göründüğü gerekçesi ile beyaz fiber kabloyu apartmanın dışından çektiler kablonun hassas oldugunu düşünerekten dış hava koşullarında ne kadar süre sağlıklı işlevini yerine getirebilir düşüncesi ürkütsede sürekli 40-50 mb internet kullanan birisi olarak hayran kaldım Türknetin yanında verdiği modemin wifi kalitesi gerçekten tartışılır modemin bir karış yanında speed test yaptıgımda 2.4Ghz da 40-50 mb 5ghz da 60-70 mb ancak kabloda 800-900 arası download 900-950 arası upload muhteşem bir deneyim modem konusuna dönecek olursak keenetic giga ac1300 modelini araştırıyorum wifi performansı 3-4 kat daha iyi araştırmalarım kadarı ile kısaca herkese tavsiye ederim arkadaşlar 8k video yu bile teklemeden çatır çatır açıyor sevgiler
-
Güle güle kullanın kabloda hızlar harika. Wi-Fi konusu kötü dediğiniz gibi o konuda daha iyi bişey şart gibi. Umarım fazla uzamadan bizede nasip olur 🤨
Keyifli kullanımlar dilerim -
çok teşekkürler vallahi keyifle kullanıyorum gerçekten muhteşem yanlız kafama takılan bırsey var bu normalde apartmanın ıcerısınden cekılen beyaz fıber kablo yu bızım yonetıcı ızın vermedıgı ıcın arkadaslar apartmanın dısarısından cekmıs ılerleyen sureclerde gunes yagmur vb hava kosullarından kaynaklı problem yasarmıyım?
-
O kabloların hassas olduklarını biliyorum lakin ne gibi koşullarda ne kadar süre sağlıklı kalırlar bilemiyorum. Apartmanın içinden çekilmesine izin verilmemesi kötü olmuş
Merhabalar, eğer bir problem olursa bize bilgi vermeniz durumunda saha ekiplerimiz adrese gelerek işlem sağlayacaklardır. Bu konuda bir endişeniz olmasın -
bende aynı düşüncede olduguman endişelendim açıkçası. yöneticininde bahanesi kötü görünüyormuş saçmalığa bakarmısınız oturdugumuz bınalar eskı ve malumunuz apartmanda fıber hat yok ve bu gune kadar hangı yakınım fıber baglattıysa hepsı apartman ıcınden baglandı bızımkıde trıbe gırmıs kendı kendıne sankı basbakanı agırlıcak apartmanda
-
cok tesekkurler umarım gerek kalmaz
-
Çok doğru. Oturduğumuz binalar eski fiber hat yok maalesef. Umarım ilerde fikri değişir. İnternet olmazsa olmazımız artık heleki fiber gibi bir teknoloji gelmişse kapımıza kadar.
JYD52GL35RXE Turknet davet kodunu kullanarak karşılıklı olarak 6 ay indirimlerden ve avantajlardan yararlanabiliriz.
-
hocam izin vermeme gibi bir hakkı var mı ki? sonuçta bu şahsınıza özel bir durum olmayıp yarın öbür gün diğer apartman sakinlerinin de başına gelebilir.
İlke defa duydum, ekipler zaten uygun bir şekilde doğalgaz borusunun dibinden katlara çıkıp, kapı önlerine kadar getirip bırakıyorlar bundle yapıp...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X