açıkçası böyle bir hakkı varmı yokmu tartışmasına girmek istemedim. ama dediğiniz gibi ben kiracıyım bu gün varım yarın yokum sımdı apartmandakı dıger kısılerde gıgafıbere gecmek ıstedıgınde ıcerden cekılmesıne ızın verırse o zaman ortalıgı karıstırırım apartmanda =)))))). Zaten bu güne kadar servis sağlayıcısı farketmeksizin tüm firmalar fiber hattı dogal gaz boru hattından geçiriyor bizimkide işte kendi kendine tribe girdi sağlık olsun çok ekstrem birşey olmadıkça zarar görmüyormuş kablolar hayırlısı bakalım =)) |
Binamızda Türknet GIGAFIBER kutusu konuldu ne zaman aktif olur? (12. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
kesinlikle apartmanımızda fiber kullanımı başlarsa o zaman ne yapacak meraktayım açıkçası umarım onlara izin verir çifte standart yapıyor dıye iş açarım :D
-
Eee hocam yeter artık, bizim binamıza da 5 ay önce kablo geldi, 1 hafta sonrasında kutu takıldı. Bir ara Turknet'in sitesinde (ağustos başında) sorgulattığımda tebrikler 6 haftaya gigafiber evinizde yazıyordu 6 hafta geçti gitti kutu hala orda duruyor bir aktivasyon yok turknete geçtik 48mbps paket verildi ama fiberi hala aktif etmediler kutuyu süs diye mi taktınız bide üstünde bu binada 1000mbps kullanılıyor yazıyor halbuki binada 50mbpsnin üstünü alan yok bu kutuyu ne yapacağız biz bi aktivasyon yapmak bu kadar zor olmamalı. Altı üstü 10 metre ötedeki yan mahallede gigafiber kullanılıyor burayı bi türlü açamadınız.
-
20 gündür aynı rezilliği yaşıyordum hatta sinyal yokmuş ne hikmetse alt kat komşuma bağlantı sağlanmış Türknet pişmanlıktır teknik desteği sağlayamadığı için paranızla rezil olursunuz
-
Bende anlamış değilim gerçekten. Mart ayında başlandı mahalleye gigafiber işlemi sonra yok izin dendi vs daha Ağustos ayının ortasına kadar işlemler uzadı sonra devam etti. Altyapı sorgusunda gigafiber gözüktü destek kaydı açtık. 30 Ağustos gününden beri bekliyoruz. Tek bilgim yoğunluktan dolayı arayamamışlar en kısa sürede aranacakmışım. O kadar zaman bekle sonra birde yoğunluk var desinler birde onu bekle. Hayır herşeyi planlama yaparak yapılıyor dimi. Aynı anda birden fazla bölgede fiber altyapı hizmetini yaymaya çalışıyorsun aktif edildikçe başvurular arttıkça bence ona göre de bu işlemleri yapan kişi sayısını da ona göre arttırılmalı. Tamam yoğunluk var bekleyelim ama bunun ucunu göremiyorum 1 ay olacak neredeyse peki daha kaç ay beklenmeli? Ama dikkatimi çekti yeni başvurulara dönüş daha kısa sürede oluyor nedense.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanların aklı ile dalga geçiyorlar benim anladığım o
Kesinlikle katılıyorum. İnsanları bu kadar bekletmemek gerekir. Zam yaparken bu kadar uzun uzuna işi uzatmıyorlar anında yapıştırıyorlar farkı.
Merhaba, konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim. -
açtığım topic var destek kaydı vs her şey mevcut
-
Destek kaydı numaranızı konunun linki ile birlikte PM üzerinden iletebilir misiniz? -
Hocam müşteri ilişkileri yönetimi maalesef çok zayıf… Bayrampaşa yıldırım mh hala aktivasyon yok, kutu çekilmeyen sokak bölümleri var… ama bir
Bilgilendime yok… iletişim hiç yok…tamam süre veremiyorsunuz da durum ne?
O yüzden tt net ile vdsl devam, bir arızam oldum, 2 saat içinde çözdüler, eve ekip bile gönderdiler… bazen hizmete para verirken sinirinizin sağlığı içinde bedel ödeyeceğinizi unutmayın…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yıldırım mahallesi akibiyetini takip edemedim. Ama evet yıldırım mahallesinin yarısına daha kablo ve binalara kutu takılmamış diyebilirim. Ve hala o şekildeydi en son. Aktivasyon olsada bitmiyor valla. Yeni başvuru yapanlar yada başka firmalardan gigafibere geçenler şanslı çok kısa sürede işlemler hallediliyor. 30 Ağustos günü gigafibere geçmek için destek kaydı açmıştım. 21 ise bitti. Artık 22 Eylül de gitsin hala arayacaklar.
@TurkNetDestek hocam artık şu bekleme işine bir çağre bulunsa daha ne kadar sürecek bu bekleme? Yoğunluk denildi 1-2 hafta derken 1 ay olacak neredeyse. Cevatpaşa mahallesinde tek bekleyen ben değilimde benim gibi birkaç arkadaş daha var. İşin garibi ben ve diğerleri daha aranmadık destek kaydı açıp soruyoruz durumu yoğunluk var en kısa sürede aranacaksınız. Birinde Eylül ayı içinde kurulum yapılacak denmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Condor86 -- 22 Eylül 2022; 15:1:12 >
Merhaba, konuyu daha öncesinde ilgili birimimize iletmiştim. Ancak güncel bilgi alamadığım için tekrar bildirimde bulundum. Gelişmeleri sizinle paylaşacağım. -
Umarım kısa sürede gerekli bilgi sizlere ulaşır.
Haberlerinizi bekliyoruz.
Bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım. Anlayışınız için teşekkür ederim -
Acaba bir gelişme var mı?
Merhaba, henüz geri dönüş yapılmadı. -
Merhaba, hala bir dönüş yok galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Condor86 -- 28 Eylül 2022; 17:22:51 > -
Merhaba, dönüş yapılmadı ama ben kendilerine tekrardan bildirimde bulundum. -
Merhabalar, acaba bir gelişme var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X