< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Binamızda Türknet GIGAFIBER kutusu konuldu ne zaman aktif olur? (15. sayfa)
-
-
Merhaba, adresinizle ilgili ekiplerimiz belediye ile görüşmelere devam etmektedir. Şu an için bir gelişme bulunmamaktadır. -
teşekkürler yanıt için. Ancak sadece o adanın kalması ilginç değil mi?
-
Ekiplerimiz her bölge için çalışmaları tamamlamaya çalışmaktadır, belediye ile görüşmeler tamamlandıktan sonra süreç mutlaka tamamlanacaktır. -
Gerçekten sıkıldım artık beklemekten daha da yazmıyorum kimseye ne olacak diye otomatik cevaplar
-
Merhaba, adresinizde hizmetimiz aktif gözükmektedir. Şu an satışa açık olarak ekiplerimiz bilgilendirme sağladı. Aktif bir aboneliğiniz varsa dönüşüm talebinde bulunabilirsiniz. -
Merhaba,
Konuyu yeni başlık altında detaylıca inceledim:
TurkNet'in GigaFiber Altyapı Müjdeleri ve GigaFiber Kutuları Hakkında Bulduğum Gariplikler
Ve arkadaşlar çok fazla mağduriyet mesajları okuyorum. Verilen sözler üzerinden tazminat talebi mümkün olabilir mi bilemem, lütfen hukuk çevrenize danışın. Durumdan rakip firmalara da bahsetmeliyiz. Rekabet Kurumu ve BTK incelemeli diye düşünüyorum.
-
Geç yanıt için kusura bakmayın evet gigafiber bağlandı.
Başvuru yaptıktan aşağı yukarı 50 gün sonra bağlamaya gelmişlerdi. Şuan durum nasıldır bilmiyorum ama tek dedikleri yoğunluk var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Condor86 -- 31 Mart 2023; 7:52:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar kolay gelsin esenyurt/ istanbul da binama gigafiber kutusu geldi aktif olarak zaten türknet kullanıcısıyım kutuyu geldiğinden beri binaya her girdiğimde heyecan yapıyorum fakat ne yazık ki henüz aktif değil tahmini bir tarih varmıdır ekiplerin planlaması ne şekilde en azından ona göre heyecanımı dindireyim biraz bilgi verirseniz çok sevinirim şimiden teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbyrmm -- 19 Kasım 2024; 17:0:50 >
Bizim sokaktaki binalarda gigafiber aktif olalı 3 aydan fazla oldu ama bizim bina hala VDSL olarak görünüyor.
-
Binama kutu geldikten tam 16 gün sonra internet aktif olmaya başladı arkadaşlar sabah geldiler kablo çektikten 5 dakika sonra kullanabilirsiniz dediler dedikleri gibi de oldu 20 dakika içinde kablo çekildi modem açılır açılmazda internet almaya başladım gerçekten çok hızlıydı umarım tüm kullanıcılarda bu şekilde hızlı bir şekilde hizmet alır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Esenyurt'un hangi mahallesi?
-
istiklal mah
Türknet Gigafiber binamızda ama bir şeyi unutmuşlar aktivasyon yapmayı.
-
lokasyon neresiydi hocam?
-
Bağcılar. 5 aydır aktivasyon yapılmıyor.
-
@AMC hocam 5 seneyi geçti kutu bekliyor 5 ay ne ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X