Konuyu takip ediyorum, inşallah bir an önce bağlanır. Ben de Yıldırım mahallesindeyim, kutu konuldu ama ne zaman bağlanır bilinmez |
Binamızda Türknet GIGAFIBER kutusu konuldu ne zaman aktif olur? (7. sayfa)
-
-
Merhaba, ilçe bilgisi de iletir misiniz? -
Merhaba, Bayrampaşa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıldırım mahallesi için belediye ile görüşmeler devam ediyor, henüz aktivasyon için net tarih maalesef iletemiyorum. -
Merhaba,
İzmir/ Karşıyaka Bahçelievler mah. 1707 sok. için bir çalışmanız var mı?
-
Merhaba, henüz planlama listemizde Karşıyaka yer almıyor. Sitemiz üzerinden gigafiber için talep oluşturabilirsiniz. -
Cevap için teşekkürler en kısa sürede çözülür inşallah sorun
-
sağol hocam inşallah bekliyoruz gelen giden yok hâlâ
-
Merhaba, sorun çözümlendi mi? -
merhaba gelen giden göremedim ben henüz, düzeltildiğine dair kayıt mı bıraktı ekipler hocam?
-
En son ekiplerimiz kontrol sürecine devam etmekteydi. Ben tekrar kendileri ile iletişime geçeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 22 Mayıs 2022; 13:50:39 > -
Tamamdır hocam ilgi alakan için sonsuz teşekkürler çözersen sen çözersin bu işi en kısa sürede
-
Hayirli olsun arkadaslar yuksek sinyal problemi giderilmis. Yarina kurulum icin yeniden randevu verdiler. Forumun Turknet gorevlisine ve konuyla ilgilenen diger tum arkadaslara tesekkurler <3
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdiden keyifli kullanımlar dilerim, sağlıklı günler. -
hocam hayırlı olsun, iç bağlantı sürecini (daireye kablo çekimi, ont cihazı, modem) ve hız testiini bekliyoruz... darısı başımıza diyelim.
-
Merhaba, tam adresi PM üzerinden paylaşır mısınız? Ben de kontrol ederek ekiplerden bilgi alacağım. -
PM den paylaşıldı hocam
-
Kontrol ederek yardımcı olacağım -
MERHABALAR TEKRARDAN EKİPLER GELDİ OFDK KUTUSUNDAN CAM KABLO CEKILDI DOGALGAZ BORUSUNUN ORADAN GEÇİRDİLER, EVE DE DIŞ KAPININ ÜZERİNDEN BİR DELİK AÇARAK GİRDİLER ORADAN DA ODA KAPISININ ÇERÇEVESİNİN KENARINDAN DELİK AÇARAK (MATKABI BİRAZ YAMUK GİRDİ ARKADAŞ KAPI ÇERÇEVESİNİ FEDA ETTİK :d) SALONA GETİRDİK MODEMİ VE GPONU. TAM KURULUM YAPACAKKEN SİNYAL YİNE YÜKSEK GELDİ, AŞAĞIDA KABLO UCU DEĞİŞTİRDİLER SANIRIM VE DÜZELDİĞİNİ SÖYLEDİLER. HIZ TESTLERİNİ DE AŞAĞIYA BIRAKIYORUM, HIZLAR DEĞİŞKEN ŞU ANDA HER SEFERİNDE FARKLI ÇIKIYOR BAKALIM. HER ŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE.
EDİT: FAST.COM ÜZERİNDEN 1.4 GBPS GÖRDÜM, HIZ HER SEFERİNDE DEĞİŞİYOR
BU DA NPERF
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferi56 -- 24 Mayıs 2022; 16:40:15 >
-
hayırlı olsun...güle güle kullanın inş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X