Turknet görevlisine birşey sormak istiyorum İzmir'in hangi bölgelerinde gigafiber altyapiniz başladı yada benim oturduğum bölgede projeye dahilmi öğrenebilirmiyoz onu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Binamızda Türknet GIGAFIBER kutusu konuldu ne zaman aktif olur? (5. sayfa)
-
-
valla hocam bana 2 tarih verildi ikisine de sadık kalınmadı 3. tarihi verecekler herhalde de artık hiç ama hiç güvenim kalmadı, ben de sizinle aynı durumdayım apartmandakiler sorup duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diğer konu üzerinden cevap verdim -
cevabınızı gördüm hocam teşekkür ederim
-
Ben size teşekkür ederim. İyi ve sağlıklı günler dilerim. -
Genel mudurluge dilekce ise yaradi sanirim AKTIVASYON SAGLANDI
Keyifli kullanımlar dilerim. -
Sagol hocam <3
hayırlı olsun hocam ne zaman sağlandı aktivasyon? Gigafiber'in aktif olmasını kaç ay beklemiştiniz 21 gündür bekliyorum bende siz daha uzun beklediniz sanırım.
-
Merhaba. İstanbul Bayrampaşa Yıldırım mahallesi planlar içerisinde var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar, çok sağol hocam ben dün Torun Center'daki genel müdürlüğe gidip dilekçe bıraktım bu sabah aktivasyon sağlandı, etkisi var mıdır bilmiyorum tabii. 5 martta kutu takılmıştı 17 mayısta aktif oldu hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferi56 -- 17 Mayıs 2022; 21:25:29 > -
gigafiber çok güzel ya çok şanslısınız
-
Hayırlı olsun, hız testi sonucunu ve bina içi tesisat konusunda geri bildirmlerinizi bekliyor olacağız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sağolun darısı başınıza
-
Saol hocam tabi ki
-
Dostum hayırlısı olsun, bir ricam var, müsait olduğunda nerede oturuyorsun ve bu işlemler ne zaman başladı, ne kadar sürede bitti gibi başından süreci anlatabilir misin?
Bir de tabii ki speet test sonuçlarını caps olarak atabilirsen güzel olur.
-
Selamlar çok sağol hocam. Ben İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköyde oturuyorum. Burada 2020'nin ortalarından itibaren TT neredeyse tüm saha dolaplarını TİP 7, TİP 23 vs. ile değiştirdi. GIGAFIBER için kablolama süreci ne zaman başladı inanın bilmiyorum ama 5 mart tarihinde kutuyu bizim binaya taktıklarını gördüm 1 hafta içinde çevredeki binaların neredeyse tamamına GIGAFIBER kutusu konulmuştu. Aktivasyonu da bugün sağlandı.
-
Merhaba, evet Yıldırım mahallesi planlama içerisinde yer alıyor. -
Bursa'ya yatırım yapmayı düşünüyor musunuz?
-
Merhaba, Bursa' da planlama dahilinde olan bölgeler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X