|
Binance.com Türkçe desteğini ve pazarlama çalışmalarını durduracak
-
-
Binance Abi az beklede şu hamsterdan alacağımız var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Binance.com artık kullanılamayacak mı yani?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 2 Temmuz 2024; 23:02:56 >
-
Umarım, TR'de Binance etkisi azalmasından kaynaklı ülkedeki diğer borsalar coşup kendi içlerindeki potansiyel kayıplara karışma planlarını tetiklemez. (Tetikçi diyo bana içimdeki hisler)
-
okuma yazma bilmiyor musun bilader yazıyo ya açık şekilde
-
"Pazarlama Faaliyetleri: Türk kullanıcılar için doğrudan tüm pazarlama faaliyetleri tamamen durdurulacaktır."
Bu kısmını anlamadım. Ben genelde binance tr yi aracı olarak kullanıp parayı buraya atıyordum. Şimdi Parayı atıp coin mi alamayacağım onu anlamadım.
-
Özeti
Binance: "Ben kaçar ağalar..."
-
Çokta önemli değil. Eğer bizim ülkemizdeki şartlara uyum sağlayamayacaksa kaybolup gidebilir.
-
Para kaybedip sıfırlayanlar genelde bu Binance.com’un futures’inde veya diğer kaldıraçlı işlem yaptıran, merkezi nerede olduğu belli olmayan abudik gubidik kendine borsa diyen yerleri kullanıyor. Justin Sun’da soyuyor genelde milleti sonrada Singapur’da bir adaya yaptırdığı havuzlu villasında çatur çutur içkili partiler vererek yiyor.. Justin Sun’ın çinli kankası CZ’nin mekanı Binance.com’da bu tipitipin yazılım ekibinin yaptığı manipülasyonlara yer ve ortam sağlayarak soyguna ortak oluyor. Elin çinlisi, singapurda oturduğu yerden milleti soyuyor fakat bu kimin umurunda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 3 Temmuz 2024; 13:20:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin ülkendeki şartlar diğer grlişmiş ülkelerdeki şartlara kıyasla ABES olursa çıkar gider tabi.Paypal'ın yaptığı gibi.Kuzey Kore misali yönetim anlayışıyla bir yere varılmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye ABES olsun ki ? Gelişmiş ülke olarak adlandırıdığı. Amerika’da kripto varlıklardan kaç seneden beri vergi alınıyor biliyor musun sen? Bak bizde daha şu anda yeni yeni geliyor. Üstelik gelen oranlar da gelişmiş ülkelere göre çok çok daha düşük.
Yani insan ilk önce kendi ülkesini suclamak yerine diğer ülkelerin kanunları inceleyip kıyaslasa daha doğru kanaat getirir vesselam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vergi, halkı kırbaçlama konularında nedense sürekli Amerika ve AB'yi örnek alıyorsunuz. İş özgürlüklere ve refaha gelince sus pus ama. Tamam alsın vergisini, cartını curtunu ABD gibi ama maaşlar da ortalama $5000, asgari ücret de $1500-2000 olsun, otomobilden de ABD gibi %3-15 civarı vergi alınsın ben kabul ok ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 5 Temmuz 2024; 4:34:47 > -
E ama sizde kendinizle çelişiyorsunuz. Sürekli batıyı kendimize örnek alalım diyenler siz değilmisiniz. ? Batı dan oluşan ülkeler de Amerika ve AB den oluşmuyormu zaten ?
Bilmem kaç tane Afrika ülkesini sömüren AB mi özgürlükçü ? Ya da vergisini ödemeyen birisine adam öldürmekten daha fazla ceza veren Amerika mı ? Yani özgürlükten kastınız nedir ?
Ben körü körüne savunmuyorum. Evet ülkemde ekonomi politikasında veya refah seviyesinde yanlışlıklar olduğunu bende biliyorum. Ama hiçbir siyasi gözetmeden ülkemi yinede seviyorum. Her defasında her alınan kararda doğru yanlış gözetmeden yerin dibine sokmuyorum.
Benim nezdimde hiçbir yabancı şirket benim ülkemden daha büyük değildir. Eğer benim ülkemin çıkarlarına göre hareket etmeyecekse güle güle. Hele hele bu merkezinin bile tam neresi olduğu belli olmayan Binance ise.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
İNACE DEN PARAYI NASIL ÇEKECEĞİZ
-
Haberde yazıyor, Binance TR etkilenmeyecek. Uluslarası asıl Binance.com'dan ise Türkçe kaldırılacak, ingilizce kullanacaksınız tek fark o. Bir de o uluslararası versiyonun
reklamlarını falan TR'ye vermeyecekler.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
okuma yazma bilmiyor musun bilader yazıyo ya açık şekilde |
Binance Abi az beklede şu hamsterdan alacağımız var
|
Senin ülkendeki şartlar diğer grlişmiş ülkelerdeki şartlara kıyasla ABES olursa çıkar gider tabi.Paypal'ın yaptığı gibi.Kuzey Kore misali yönetim anlayışıyla bir yere varılmaz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X