Şimdi Ara

Binance.com Türkçe desteğini ve pazarlama çalışmalarını durduracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Binance.com Türkçe desteğini ve pazarlama çalışmalarını durduracak
    Yeni kripto para yasası Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu düzenleme ile birlikte Türkiye’deki müşterilere hizmet sunan kripto para borsalarının Sermaye Piyasası Kurulu Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) lisans alma zorunluluğu getirildi.

Yerli borsaların yanı sıra Türkiye’deki kripto yatırımcılarına doğrudan hizmet sunan, tanıtım çalışmaları yapan ve Türkçe hizmet veren yabancı borsaların SPK’nın belirlediği yükümlülükleri yerine getirmesi ve SPK’dan lisans alması zorunlu.

Binance'den açıklama

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, ülkemizde iki farklı şekilde hizmet veriyor. Binance TR, Türkiye’de yerleşik olarak hizmet veriyor. Binance.com ise Türkiye’deki müşterilere hizmet veren global borsa olarak faaliyet gösteriyor. Binance TR yeni yasa için gerekli yükümlülükleri sağlıyor ancak Binance.com global borsasının geleceği belirsizdi. Binance, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Türkçe dil seçeneği kaldırılacak ve pazarlama faaliyetleri durdurulacak

Binance’den yapılan açıklamaya göre Binance.com’un Türkiye'den erişilebilirliği devam edecek ancak bazı hizmetler durdurulacak. Üç ay içerisinde Binance.com ve Binance mobil uygulamasındaki Türkçe dil seçeneği kaldırılacak. Türkiye’deki pazarlama faaliyetleri tamamen durdurulacak. Kullanıcıların yatırımlarını etkileyen herhangi bir değişiklik olmayacak. Yatırımların güvende olduğu ve yatırma/çekme işlemlerinin sunulmaya devam edileceği ifade edildi. Binance TR (TRBinance.com), bu kararlardan etkilenmeyecek.

Ayrıca Bkz.Kripto para yasası Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi: İşte tüm detaylar!

Binance’in açıklaması şöyle:

"Binance olarak, Türkiye'deki kripto varlıklarla ilgili düzenlemeleri yakından takip ediyoruz. Tüm kullanıcılar için uyumlu bir ortam sağlanması adına düzenleyicilerle işbirliğinin önemini çok iyi anlıyoruz. Endüstri için yasal bir çerçeve oluşturulmasının, ekosistemin korunması ve gelişmesi için öneminin farkındayız ve düzenlemeleri destekliyoruz. Bu nedenle, Türkiye ve küresel olarak yasal uyumu sağlamak için gerekli tüm önlemleri almaya devam ediyoruz.

Bu düzenlemeler çerçevesinde, Binance.com'un Türkiye'den erişilebilirliğinin devam edeceğini sizlere temin ederiz. Ancak, hizmetlerimizde bazı önemli değişiklikler olacaktır:

Dil Seçeneği: Türkiye'deki Binance.com hizmetlerinde Türkçe dil seçeneği 3 ay içerisinde kademeli olarak kaldırılacaktır.

Pazarlama Faaliyetleri: Türk kullanıcılar için doğrudan tüm pazarlama faaliyetleri tamamen durdurulacaktır.

Bu değişikliklerin bazı kullanıcılarımızı etkileyeceğinin farkındayız, ancak her zamanki gibi tüm kullanıcılarımızın güvenliği ve memnuniyeti önceliğimiz olacaktır. Tüm kullanıcı fonları güvendedir ve yatırma/çekme işlevleri mevcut olmaya devam edecektir."

Kaynak:https://www.binance.com/tr/support/announcement/yeni-kripto-düzenlemeleri-kapsamında-türkiye-deki-hizmetlerimizdeki-güncellemeler-653d43c0083047beab4e1f6efcc48b30

• Binance Abi az beklede şu hamsterdan alacağımız var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Binance.com artık kullanılamayacak mı yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 2 Temmuz 2024; 23:02:56 >
  • Umarım, TR'de Binance etkisi azalmasından kaynaklı ülkedeki diğer borsalar coşup kendi içlerindeki potansiyel kayıplara karışma planlarını tetiklemez. (Tetikçi diyo bana içimdeki hisler)

• sniper23 kullanıcısına yanıt

okuma yazma bilmiyor musun bilader yazıyo ya açık şekilde

• "Pazarlama Faaliyetleri: Türk kullanıcılar için doğrudan tüm pazarlama faaliyetleri tamamen durdurulacaktır."

Bu kısmını anlamadım. Ben genelde binance tr yi aracı olarak kullanıp parayı buraya atıyordum. Şimdi Parayı atıp coin mi alamayacağım onu anlamadım.

• Özeti

Binance: "Ben kaçar ağalar..."

• Çokta önemli değil. Eğer bizim ülkemizdeki şartlara uyum sağlayamayacaksa kaybolup gidebilir.

• Para kaybedip sıfırlayanlar genelde bu Binance.com’un futures’inde veya diğer kaldıraçlı işlem yaptıran, merkezi nerede olduğu belli olmayan abudik gubidik kendine borsa diyen yerleri kullanıyor. Justin Sun’da soyuyor genelde milleti sonrada Singapur’da bir adaya yaptırdığı havuzlu villasında çatur çutur içkili partiler vererek yiyor.. Justin Sun’ın çinli kankası CZ’nin mekanı Binance.com’da bu tipitipin yazılım ekibinin yaptığı manipülasyonlara yer ve ortam sağlayarak soyguna ortak oluyor. Elin çinlisi, singapurda oturduğu yerden milleti soyuyor fakat bu kimin umurunda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 3 Temmuz 2024; 13:20:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bevkon kullanıcısına yanıt

Senin ülkendeki şartlar diğer grlişmiş ülkelerdeki şartlara kıyasla ABES olursa çıkar gider tabi.Paypal'ın yaptığı gibi.Kuzey Kore misali yönetim anlayışıyla bir yere varılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt
    Niye ABES olsun ki ? Gelişmiş ülke olarak adlandırıdığı. Amerika’da kripto varlıklardan kaç seneden beri vergi alınıyor biliyor musun sen? Bak bizde daha şu anda yeni yeni geliyor. Üstelik gelen oranlar da gelişmiş ülkelere göre çok çok daha düşük.
    Yani insan ilk önce kendi ülkesini suclamak yerine diğer ülkelerin kanunları inceleyip kıyaslasa daha doğru kanaat getirir vesselam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bevkon kullanıcısına yanıt

Vergi, halkı kırbaçlama konularında nedense sürekli Amerika ve AB'yi örnek alıyorsunuz. İş özgürlüklere ve refaha gelince sus pus ama. Tamam alsın vergisini, cartını curtunu ABD gibi ama maaşlar da ortalama $5000, asgari ücret de $1500-2000 olsun, otomobilden de ABD gibi %3-15 civarı vergi alınsın ben kabul ok ?

Binance.com Türkçe desteğini ve pazarlama çalışmalarını durduracak 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 5 Temmuz 2024; 4:34:47 >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    E ama sizde kendinizle çelişiyorsunuz. Sürekli batıyı kendimize örnek alalım diyenler siz değilmisiniz. ? Batı dan oluşan ülkeler de Amerika ve AB den oluşmuyormu zaten ?
    Bilmem kaç tane Afrika ülkesini sömüren AB mi özgürlükçü ? Ya da vergisini ödemeyen birisine adam öldürmekten daha fazla ceza veren Amerika mı ? Yani özgürlükten kastınız nedir ?
    Ben körü körüne savunmuyorum. Evet ülkemde ekonomi politikasında veya refah seviyesinde yanlışlıklar olduğunu bende biliyorum. Ama hiçbir siyasi gözetmeden ülkemi yinede seviyorum. Her defasında her alınan kararda doğru yanlış gözetmeden yerin dibine sokmuyorum.
    Benim nezdimde hiçbir yabancı şirket benim ülkemden daha büyük değildir. Eğer benim ülkemin çıkarlarına göre hareket etmeyecekse güle güle. Hele hele bu merkezinin bile tam neresi olduğu belli olmayan Binance ise.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• İNACE DEN PARAYI NASIL ÇEKECEĞİZ

• Haberde yazıyor, Binance TR etkilenmeyecek. Uluslarası asıl Binance.com'dan ise Türkçe kaldırılacak, ingilizce kullanacaksınız tek fark o. Bir de o uluslararası versiyonun

reklamlarını falan TR'ye vermeyecekler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.