Şimdi Ara

Binance hesabıma para geçmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce ilk defa kripto para alım işlemi yaptım. Bilgisayarımdan Binance.com hesabıma para gönderdim ve 3d security ile onay verdim fakat hesabımda hala 0 tl gözüküyor. Hesaba para geçişi ne kadar sürede oluyor bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk alımda bende de sıkıntı çıkmıştı kredi kartıyla alım yapamadım bir türlü, onaylı hesap olmama rağmen bu sefer de kimlikle beraber video çekip yollamamı istediler. Ben de papara üzerinden atmaya başladım parayı ,hemen hesaba geçiyor bekleme derdi de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Monsieur Vincent

İlk alımda bende de sıkıntı çıkmıştı kredi kartıyla alım yapamadım bir türlü, onaylı hesap olmama rağmen bu sefer de kimlikle beraber video çekip yollamamı istediler. Ben de papara üzerinden atmaya başladım parayı ,hemen hesaba geçiyor bekleme derdi de yok.

Anladım hocam teşekkürler. Ben de paparayı kullanacağım sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • papara kullanmanızı öneririm hemen para hesaba geçiyor ve komisyon oranı düşük türk borsalarını kullanmıyorum komisyonları daha yüksek

• grkmlives G kullanıcısına yanıt
    Hocam parayı banka hesabından atmayıp paparadan atmaktan mı bahsediyorsunuz? Nasıl yapıcaz bu işi ya canım cok sıkıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EnPara Hesabıma Bloke Koydu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.