Şimdi Ara

Binanın camına ısrarla ilan yapıştıranlara ne yapmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara'da yaygın diğer yerlerde de eminim vardır, adam veriyor artık birinin eline ilanları yapıştırarak gidiyor ama heryere yapıştıryor, bir denk gelse bana linç edeceğim ama henüz göremedim, en son bugun tertemiz bina camına yapıştırmış bıde posta kutularına atmış ilan, şimdi pislik olsun diye bunu arayıp (halı yıkamacı) dağ taş adres verip gel halı var al mı desem yada aklınıza gelen başka pislik varsa söyleyin yoksa sinirden ben gideceğim, bu durum 2 anahtarcı ve bir halı yıkamacı için geçerli
    fikirlerinizi bekliyorum

• Reklamı verenden çok o el ilanını dağıtan kişiye kızmanız gerek aslında.Belkide reklamı veren kişinin aklının ucundan bile geçmemiştir insanları böyle sinirlendireceği.
  • Sen git
  • gidip dükkanının camlarında 1 cm boşluk kalmayacak şekilde afiş mi yapıştırsam, ya öyle bir durum ki her geldiğinde aynı ilanı altına bir daha yapıştıryorlar, camda ilan yapıştırmak yasak yazmasına rağmen, zabıtaya şikayet etsek bir şey olabilir mi? kafayı taktım bunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IORI -- 26 Nisan 2009; 23:13:51 >
  • bi kaç arkadaşla devamli telefonunu arayın ve telefonları kilitlensin şerefsizlerin bak bakalım bidaha yapıştırcaklarmı
  • benim telefon zaten sabit hatlara beleş gece 1 de falan anahtarcıyı arayım diyorum :) verdiğim adresinde kapısına ilan yapıştırma gece gece kapı ararsın mı yazsam
  • bence cama yazı as

"bu kapıya ilan yapıştıran orman çocuğudur" diye

"orman" yerine ne yazcanı biliyosun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gurur kırıcı oldugunu söyle
  • gördüğünde adamları yan yatır
  • Yaptıkları reklam hiç hoş değil ama adamlar ekmeğinin derdinde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhataysen

Ankara'da yaygın diğer yerlerde de eminim vardır, adam veriyor artık birinin eline ilanları yapıştırarak gidiyor ama heryere yapıştıryor, bir denk gelse bana linç edeceğim ama henüz göremedim, en son bugun tertemiz bina camına yapıştırmış bıde posta kutularına atmış ilan, şimdi pislik olsun diye bunu arayıp (halı yıkamacı) dağ taş adres verip gel halı var al mı desem yada aklınıza gelen başka pislik varsa söyleyin yoksa sinirden ben gideceğim, bu durum 2 anahtarcı ve bir halı yıkamacı için geçerli
    fikirlerinizi bekliyorum

Güzel fikir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.