Şimdi Ara

Binaya KabloNet Altyapısı nasıl bağlatılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 daireli bir apartmanda yaşıyorum. Şuan TTkom'un 8 Mbps altyapısı var ama yarısını zor alıyoruz. Binaya KabloNet altyapısı gelmesi için ne yapmalıyız?

• Yakınınızdaki binalarda varsa imza toplayıp Türksat İl Bölge Müdürlüğüne başvuruyorsunuz. Büyük ihtimalle de olumlu sonuç alınıyor. Ancak yakın binalarda, sokaklarda yoksa o iş biraz zor, çünkü altyapı yatırım planlarımızda bölgeniz yok diyerek olumsuz sonuçlandırıyorlar.
  • Riddle of Steel kullanıcısına yanıt
    Peki başka bir sağlayıcının fiber altyapısını da aynı şekilde mi alıyoruz?
  • Diğer ISSler özel şirketler olduğu için onlarda işleyiş nasıl bilmiyorum, Sadece tahminim onlar kar odaklı çalıştığından ne kadar çok müşteri potansiyeli olan bölge var oralar önceliklidir. Türksat devlet kurumu olduğu için işleyiş anlattığım şekilde. Önce altyapı olan bölgelerin yakınında ki bölgeler sonra altyapı yatırım planında düşünülen bölgeler şeklinde.
    Yan mahalleye altyapı veriyor. Bu halde isteyebiliyor muyuz?
  • Tabi ki isteyebilirsiniz, Bulunduğunuz ildeki Türksat İl Bölge Müdürlüğü en yetkili kurumdur. Bizzat giderek yüz yüze görüşüp tüm gerekli bilgileri birinci ağızdan öğrenirsiniz.
    Teşekkürler
    Hocam, internetaltyapisorgulama.com sitesinden civar binalara baktım. Apartmanımızın sağında da solunda da 100Mbps TTKom altyapı var ama bizim binanın 3. Katında altyapı bile yok. Yan binalarda olduğu için TTKom altyapı bağlatmasını istesem yaparlar mı?
  • İnanın Türk Telekom'da işleyiş nasıl hiç bilmiyorum. Düz mantık bakacak olursak komşu binalarınızda var ise size de pek uğraş gerektirmeden aynı şebekeden hizmet vermeleri lazım.
  • Yan binama kadar kablonet geldi. Bu sene yatırım için kabloları vs. çektiler gittiler. Binaya ve benim bulunduğum sokağa fiber kabloları çekmediler. 1 yıl daha bekleyeceğiz sanırım.

• Mevcut altyapıyı başvurulsa FTTH çevirirler mi?

• sarumana kullanıcısına yanıt

Hyr

• quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Hyr

:))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.