Binbaşı oldum ama hangi binkişiden sorumlu olduğumu söylemediler Edit:Şaka maka çok sevinçliyim ya binbaşı olanların ve daha kıdemlilerin hep zengin mühendis bankacı logitech g27 z5500 olan sony braviası nikon iphone 4ü maaşını dolarla alan d-smart full paket üyeliği olan . bir elinde buzlu badem felan var sanırdım..Meğer hiçte öyle değilmiş..
buzlu badem dışında hepsi var. bir de bize özel 20 eskort tahsis ediliyor. sabahtan akşama kadar sevişiyoruz. vişne vodka vs ohoo daha neler neler..
quote:
Orijinalden alıntı: PHXS
quote:
Orijinalden alıntı: Amen-Ra
ya o değil de, içeriği teknoloji olan bir forumda neden askeri rütbeler kullanılıyor?
Aynen mesela yarbay yerine hacker okan olmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: Metin*
Binbaşı oldum ama hangi binkişiden sorumlu olduğumu söylemediler Edit:Şaka maka çok sevinçliyim ya binbaşı olanların ve daha kıdemlilerin hep zengin mühendis bankacı logitech g27 z5500 olan sony braviası nikon iphone 4ü maaşını dolarla alan d-smart full paket üyeliği olan . bir elinde buzlu badem felan var sanırdım..Meğer hiçte öyle değilmiş..
PS3 te fifa oynuyorsun işte daha ne istiyorsun.Bende o bile yok
@ YodaTheMaster Buzlu bademsiz eskortun tadı olmazki hocam ama 20 tane de az değilmiş şimdilik bana eskort bağlandı yöneticilerden pm bekliyorum
@aykut1993 Hocam sırf binbaşı olabilmek için aldım Ayrıca sendede Allah bilir neler vardır ps3e vakit kalmıyordur
quote:
Orijinalden alıntı: rubik küp
hahahaahahqhahahah
Teğmenim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme