Şimdi Ara

BİNEK HAYWANDA SKİLL KULLANMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN 29.LVL İM VE AT BİNİCİSİYİM . ATA BİNİNCE HERHANGİ Bİ BÜYÜ GÜCÜMÜ KULLANAMIYORUM BİLMEDİĞİM Bİ KİTABI FALAN MI ALMAM GEREK KULLANMAK İÇİN SKİLL KULLANMADAN LVL ATLAMAK BİRAZ ZOR OLUYODA YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN THX

• binek hayvanları üzerinde skill kullanamazsın malesef.
  • tüüüh yaaaa desene lvl atlamak için bayaa bi uğraşacam eyvallah karedş bilgi iççin saol

ayrıca atta iken skill kulanmayı akıl edemeyen bu oyunu yazan kişilere

• Mezarcı bence skill kullanılsın diye istemekte haksızsın,neden diyecek olursan,
    Ben 63lvl'im [itemler kötü ayrı dava] 650 skill defansım var.
    Bineğim 80lvl azure wolf, 1350 skill defansı, 2740 hp var.
    Şimdi ben bunun üzerindeyken bi de skill vursam 1800-1900 skill damage yapacam.hiç canım gitmeycek,bütün ziyanlığı azure wolf çekecek
    Yayan gezenlere haksızlık olmayacak mı?
    Adamlar onu düşünüp binek üstünde skill koymamışlardır.
  • kardeş normalde bende hep yayan gezdim de şimdi bi tane 56 lvl at aldım daha 29 . lvl im 40 lvl lik yaratıklara dalıyom korkmadan onları öldürmek çok uzun sürüyü o yüzden biraz isyan ettim

• Galiba kullanılabiliyor
    Bugün gezinti için DT ye gittim.
    Rakma'yı kesiyordu 3 kişi.
    Biri at üstünden zıplayıp zıplayıp skill vuruyodu ama at hala görünür haldeydi.
    Herhalde divine skillerini açınca öyle birşey mümkün
    Gördüğümü söylüyorum varsa divine skillerini açmış 75+ bir üyemiz kesin cevabı verebilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogujans -- 10 Ekim 2007; 18:55:41 >
  • O kişi ya bir bugdan faydalanıyordur yada bot kullanıyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Botlar skill kullanmaz bildiğim gibiyse bide ata hayatta binmezler ben oyunu bıraktım ama olsun....

55 LWL ÇAR TAKAS YAPILIR ultr_cemo_aslan@hot.....
  • biraz el becerin varsa attan inip skill kullanıp hemen ata binebilirsin sonuc olarak can senden gitmes attan gider benim bi arkim cok ii yapıo onu girio savasa .....
  • walla kendimden 10-15 lvl üstün yaratığa daldığım için öle bişey yaparsam ölme ihtimalim çok yüksek
    ama kendi lvl imde ki yaratıklarda denerim

• abi o gördüğün attayken skill kullanma olayı bi yansıma olab,lir bence

yani bazen bası boş hayvanlar görüyoruz yaratıkların arasında ama sanki hiçbir yaratık onbu görmüyor gibi yani hiç onunla ilgilenmiyorlar o hatvan yaratıklara vuruyor ne yaratıklar hayvana

işte bu olay o hayvanın senin ekranına yansıması yani aslında orada bir hayvan yok....

işte bence senin dediğin olayda böyle birseydir...
  • ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esinti46 -- 19 Aralık 2007; 17:08:29 >
  • ben bazen herkesin armorlarını itemlerini yok halde görüyorum... bu gibi at üstünde skill vuran kişiler görmemiz mümkün... bu arada o adama bug oludğundan deil senin kendi oyununda bug girmiş oluyoo. çünkü ben herkesi armorsuz itemsiz görünce başkası aynısını görmüyo soruyorum hayır üstümde her şeyim var diyolar... AT ÜSTÜNDE SKİLL İMKANSIZZZZZZZZZZZZZ:D
  • aynı benim dediğim gibi yani....
  • atın üzerinde skill vurmak amuda kalkıp çifte telli oynaman kadar imkansız
  • nicksizadam senin arkadaşın sallamış galiba.binek üstünde pvpye gidersen,bineğin canı gitmiyor zaten direk adam düşüyor binekten rahmetli olaraktan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.