Şimdi Ara

Binek pet kullanımı olan hack slash arıyorum. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aceleyle attım ondan olmuştur;şuan tekrar kurdum bende patchsiz halinin exe dosyasını yolladım.Bu sefer oldu

Melekler ve Şeytanlar filminin üstüne iyi gideceğinden eminim.Bu arada Lionheart başlığı silinmiş galiba
  • Silinmiş mi? Neden silinmiş acaba. Evet, zaten fi tarihinde izlediğim o filmden sonra Lionheart anılarım canlandığı için tekrar istemiştim konuda. Crack istediğimi sanmış olmalılar ama ben oyun kurulduğunda default olarak attığı exe'yi istiyorum. Yani oyundaki ses dosyasını istemekten pratik olarak hiçbir farkı yok.

Bu sefer gelmiş mail, bir şeyler yiyip oyunu bilgisayarıma atıp deneyeceğim. Çok teşekkür ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dave Mustaine

Silinmiş mi? Neden silinmiş acaba. Evet, zaten fi tarihinde izlediğim o filmden sonra Lionheart anılarım canlandığı için tekrar istemiştim konuda. Crack istediğimi sanmış olmalılar ama ben oyun kurulduğunda default olarak attığı exe'yi istiyorum. Yani oyundaki ses dosyasını istemekten pratik olarak hiçbir farkı yok.

Bu sefer gelmiş mail, bir şeyler yiyip oyunu bilgisayarıma atıp deneyeceğim. Çok teşekkür ettim.

de nada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 3 Kasım 2009; 19:10:38 >
  • Non de fumer, "soeur".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 3 Kasım 2009; 19:48:59 >
  • Sacred 1 cuk oturmuş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.