Şimdi Ara

Binek pet kullanımı olan hack slash arıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hack slash tarzı, izometrik bakış açısına sahip(diablo=skil sistemi olan,titan quest kadar olmasada grafikleri güzel,mümkünse 3d olan)
    Ve asıl aradığım şey binek kullanabileceğim+savaşan ve mümkünse o pet'i geliştirebileceğim bir pet sistemi olan bi oyun arıyorum.

• Senin tanımına en çok uyan oyun Sacred 2 şu anda.
  • Kesinlikle katılıyorum sistemin nasıl bilemiyorum ama sacred 2 tam aradığın oyun
  • Dungeon Siege II'de pet var fakat üstüne binemiyorsun. Yanında savaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinnegan

Dungeon Siege II'de pet var fakat üstüne binemiyorsun. Yanında savaşıyor.

Evet Dungeon Siege 2 de olabilir. Üzerine binemiyorsun ama sanırsam etrafta bulduğun silah kalkan gibi ıvır zıvırları yaratığına yedirirsen gelişip büyüyordu. Daha kuvvetli hale geliyordu.
  • Pet'e binemediğin ama yanında taşıyabildiğin torchlight var.Boyutuda ufak sayılır ama gerçekten güzel bir oyun.Diablo 2'nin birkaç yenilikle gelişmiş 3d grafikli hali diyebiliriz.

Tavsiye ederim.
  • Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar,

Rinnegan *
    Gokyabgu *
    exnadia *
    Sağolun ama taşıma değilde, binme ve mümkünse skili olan,gelişebilen

feckless *
    Gokyabgu *
    Sistemimi yeni topladım,zannedersem kaldırır.Ancak oyun için tam hack slah değil ve izometrik bakış açısı yok deniliyordu galiba(başka haber sitelerindende inceliyecem)

MUonline oyun 2d dandik bişey ve online oyunları hiç sevmem,ama istediğim pet sistemi gibi
    Fenrir.:hem biniliyor,hem özel sikili var ve yaratığın bize sağladığı bazı defansif ve ofensif artıları var
  • at kullanmayı seviyorsan benim gibi Sacred 1 war; arab atı al ingiliz yapabilirsin ( eğeri fln war, dizgin darbeleri güçlü x)

yoksa şöyle bakıyorumda o kadar rpg tarzı oynadım bineğe binelin başka oyun görmedim
  • Oblivion ama yalnızca at binme olayı var diye. Geliştiremiyorsun. Gerçi eğer meğer muhabbeti var da level atlama olayı yok.
  • Kriterlerin hepsini tutmasa da at, lvl atlama gibi seyler tutuyor, Mount and Blade denemediysen dene derim aklıma geldi oldukça eğlenceli bir oyundur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altugaaa

Kriterlerin hepsini tutmasa da at, lvl atlama gibi seyler tutuyor, Mount and Blade denemediysen dene derim aklıma geldi oldukça eğlenceli bir oyundur bence.

Hatta; Türkçe versiyonu "gelecek" diye geçiştirilen bir Türk oyunudur

(gifi sana değil, firmaya ithaf ettim)
  • Mount and Blade'in Türkçe versiyonu var ki?Yani dvd olarak çıkmasa da oyunun sitesinde yapımcılar tarafından yapılmış %100 yama var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altugaaa

Kriterlerin hepsini tutmasa da at, lvl atlama gibi seyler tutuyor, Mount and Blade denemediysen dene derim aklıma geldi oldukça eğlenceli bir oyundur bence.

HImm,denedim o oyunu gecenlerde ,açıkcası beğenmedim,1-2 saat takıldım sarmadı(savaşırken izometrik acı değil)

Ya var böyle oyunlar ,ama hep online.
  • Titan quest var hack n slash ama onda da mounta binme yok . Pet summonlayabileceğin karakterler var ama üstüne binemiyosun . Ama bu tarz oyunları seviyosan kesinlikle dene.
  • Sacred 2 tam aradığın oyundur. Zaten binek olmadan oyunun haritasını dolaşmak, git gel yapmak çekilmiyor.
  • Titan oynuyom zaten, sacret 2'yi düşünüyom ,ama oda 20küsür gb:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirden

Titan oynuyom zaten, sacret 2'yi düşünüyom ,ama oda 20küsür gb:)

hort olucak ama
    sacred 2 20gb mi ??????????????????
    bende indirdim şimdi sacred 2 yi 4 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinaTo -- 3 Kasım 2009; 18:10:29 >
  • Riplidir. Evet, 20 gb Sacred 2.
  • Lionheart Exe'yi yolladım aldnmı? Dave
  • Abi Lionheart.exe isimli bir mail yollamışsın ama dosyayı ataçlamamışsın. İçini açtım boş çıktı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.