Yeni yayınlanmaya başlayan bingo reklamlarına ayacip ayar oldum... erkekler gğn düzenliyor falan... derhal yayından kaldırılmalı...
hakikaten iğrenç
b.ktan bir reklam olmuş.
vurun bingoya.. [:P]
ahah adamlar işi eğlenceye vurmuşlar sürekli yapılmış olan birbirinin kopyası deterjan reklamlarının kalıplarını kırmışlar üstelik durum we görüntü itibarı ile de komik olmuş ama biz gene erkekliğe b.k sürdürmeyelim mantığındayız.
yani bingo öyle iyi temizliyor ki erkekler bile...
kapiş???
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by supersonicbluepearl</i> <br />ahah adamlar işi eğlenceye vurmuşlar sürekli yapılmış olan birbirinin kopyası deterjan reklamlarının kalıplarını kırmışlar üstelik durum we görüntü itibarı ile de komik olmuş ama biz gene erkekliğe b.k sürdürmeyelim mantığındayız. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Sana katılıyorum.. bence de eğlenceli bişi olmuş..Reklam mizansenini düşünen adamı ben şahsen takdir ettim..Orijinal bir mizansen çünkü..
Erkeklerin sokaklara dökülüp "biz böyle(öyle) değiliz" diye bağrımalarıa gerek yok (bkz:Cem YILMAZ)
bktan ama çenemiz yordu amacı da reklam yapmak zaten;)
reklamın iyisi kötüsü olmaz
cola turka reklamıda sıktı artık.Bazen reklamlardan gına geliyor.
coca-colanın bir reklamı var o reklamı görünce cola içmeden duramıyorsun
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by barkin</i> <br />coca-colanın bir reklamı var o reklamı görünce cola içmeden duramıyorsun <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Adamlar buz koyuya bardağın içine veriyorlar fışırtı sesini(bkz:bardak içindeki kolanın çıkardıgı ses) e nasıl canın çenkmesin.. Bak aklıma getirdin şimdi, gidip büfeden bir tane alayım bari
afiyet olsun ben daha fazla içemiycem (çok içtim) benim yerime de iç
Zaten tepki gelsin de onlar da kendini savunma ihtiyacı hissetsin diye böyle uçuk şeyler yapıyorlar.
eee böylece konuşulmuş olacaklar...
bence de fena olmamış...ama çevrenize söylemeyin aramızda kalsın:))
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by barkin</i> <br />coca-colanın bir reklamı var o reklamı görünce cola içmeden duramıyorsun <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
harbiden de abi coca cola nın reklamını o melodiyi duydugumda kola içmeden duramıyorum.. ülkerden allah razı olsun sayesinde kaliteli ürünü coca cola yı daha ucuza alabiliyoruz..
bzim bakkalda üzerinde 2,5 milyon lira yazıyor. satılamamış kalmış herhalde. geçen hafta markette 1,590 milyon liraya satıyorlardı. ayrıca üstüne 1 litrelik gazoz (sprite) bantlamışlar onu da hediye ediyorlardı.
coca cola zamanında bize ne geçiriyormuş ta haberimiz yokmuş.
cola turca sayesinde 2 kere kazanıyoruz. hem cola turka alan arkadaşlarımızın parası türkiyede kalıyor, hem coca cola alan arkadaşlarımızın cebinden daha az para çıktığı için yurtdışına daha az para çıkıyor.
sağolasın ülker grubu...
bu arada konu sapmış sanırım. bingo reklamından nefret ediyorum. erkekleri kadın işlerinde gösteren tüm reklamlardan nefret ediyorum.