Şimdi Ara

Binmek için Sıfır araba almak mantıksızlık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
2
Favori
13.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yahu sen ne dediğini bilmiyorsun ki, daldan dala atlıyorsun. LPG kullanımı nereden çıktı şimdi? Yazıda Avrupa yazmışsın, şimdi ABD, Arabistan'a dönmüşsün. Donanım olarak kısıyorlar evet, ama sen motorlardan bahsetmişsin. Ayrıca LPG kullanımında da 1. ülke Güney Kore.
    Konu açarken bir düşünüp öyle açmak gerek.

Bende sıfır araç almayı mantıksız buluyorum da sanki 2. eller bedava gibi yazmışsın. 200.000'lik arabanın temiz 2. eli 150.000 olay bundan ibaret. Konuyla ilgili hiçbir fikrin yok, ama mantıksız olduğuna kanaat getirmişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcorp -- 20 Kasım 2019; 1:7:13 >
  • GODLİİKEE kullanıcısına yanıt
    Bak güzel kardeşim, sen fikrini belirtmiyorsun, fikrini dayatmaya çalışıyorsun. Yok akıl işi değiş vs. Ayrıca alttaki mesajında yazmışsın dünyada en çok lpgli araç kullanan ülke Güney Kore.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    2009 model Mercedes ile kaza yaparsan yaptıracak usta bulursun.
    2010 reno pejo citoren ile kaza yaparsan yaptıracak usta değil tedavi edecek doktor ararsın. Bu mantıkla devam hocam sende kendine 0.9 Dacia bak bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hindistan değil burası, buraya özel araç üretme mevzusu yok. Maliyeti 10 bin euro olan araba Avrupadayken de maliyeti 10 bin euro, 10 bin tl olarak düşünüyorsun herlade, düşünme. Almanyada clio 14 bin eurodan başlıyor, a class 26 bin eurodan, ne olacak şimdi? Maliyetleri arasında ne kadar fark var düşün bakalım.

Hiçbir markada türkiyeye gidecek araçlar için özel üretim bandı yok, arabalar, motorlar aynı. Motor çeşitliliği ve donanımda oynamalar olabiliyor, bu da normal.

Kendini geliştir öyle mantıklı şeylerle gel buraya, yazdıklarımız boşa gitmesin, duvarla konuşuyor gibi hissediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 20 Kasım 2019; 1:7:30 >
  • gyetiker G kullanıcısına yanıt
    Tamam da şuan ki fiyatlar bazında konuştum 200 milyara bomboş Avrupa maliyeti 10 bin Euro olan 3. Sınıf araca para vermek ne kadar mantıklı?? Güney Kore dünyada ilk sırada.

Nasıl yok hocam yapma ya Allah aşkına. Avrupa donanımı ile Türkiye ye gelenler arasında fark olmaz olur mu ya

• xcorp X kullanıcısına yanıt
    Mantıksız diyorum çünkü sana 200 milyara Mercedes e250 vermiyorlar. En dandik araba 200 milyar.
    Avrupa'nın tofasi Türkiye'de değerli ondan bahsediyorum.
    Sende gidip ona para veriyorsan ben haksız olayım.

Yahu tamamda 200 milyara 2. el ölmüş e250 veriyorlar. Napalım ölmüş e250 mi alalım? Hayır bende son aracım dışında hep 2. el araç aldım da, sanki 2. el araçlarla 0 arasında astronomik bir rakam farkı var gibi yazmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GODLİİKEE

Nasıl yok hocam yapma ya Allah aşkına. Avrupa donanımı ile Türkiye ye gelenler arasında fark olmaz olur mu ya
    Örnek ?

Nasıl farklar var mesela, motor ve donanım çeşitliliği farklı olabiliyor dedim zaten, başka ne farklar var ? Sen buraya gelen araçlara çürük muamelesi yapıyorsun.
    Malumsite.coma girip yabancidan yabancıya satılan arabalara bakıp farkları görebilirsiniz.
    Türkiye ile Avrupa arasında dağlar kadar fark var. Buraya gelenler 3 sınıf araçlar.
    Gurbetçi akrabalarımız bir keresinde pejo 3008 ile gelmişti 10 sene önce

• Avrupa'da bir sürü model var Türkiye'de olmayan....
    Bizim ülkede vergiler çok uçuk olduğu için adamlar mecbur maliyeti düşük araba üretiyorlar.
    Girip araştırın bakın.

• "Yani bir taksiniz yoksa veya firmada kullanmak için üzerinden para kazanabileceğiniz bir işiniz yoksa neden sırf keyif için borç ile 0 araba alıyorsunuz???"

Çok mantıklı yorum hocam.👏
    Şunuda ekleyebilirsin trilyoner değilsen veya titizlik hastası değilsende mantıksız.

• Yurt dışında 2013 yılından beri satışta olan Hyundai Veloster, Türkiye’de olmayan araba modellerinden. Hyundai Veloster’in 2016 modeli, güçlü motoru, kaliteli malzemeleri ve keskin hatlara sahip tasarımıyla dikkat çekiyor.

Veloster’in 1.6 litre motoru, 201 beygir gücü ve 264 Nm tork üretiyor.

• radko kullanıcısına yanıt
    Evet mantıksız o paraya reno Clio gibi çöp araba almak.
    Kaza yap bakalım mantıklı mı mantıksız mi görürsün

• radko kullanıcısına yanıt
    Anlamayacak ne var bunda??
    200 milyara b segment c segment bom boş arabayi 10 yıl kredi ile alıp da hava basan avel için söyledim bu sözü.
    Kendisi avutmaya devam etsin

• Tamam birader sen almayıver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    200.000’e hangi bos b ve c segment araba satiliyormus ya?

Hayir konu mantikli ama argumanlarin o kadar mantiksiz ki.

• xcorp X kullanıcısına yanıt
    Aynen dolu pakette arka camlar otomatik var onu mu kast ediyorsunuz?

• Hocam konu genel hatlarıyla anlamlı ama siz her attığınız mesajda daha da saçmalamışsınız.

Senin harbiden hicbir seyden haberin yok.

Bircok modelin en ust paketinde adaptif veya fren fonksiyonlu cc, koltuk isitma, buyuk ekran ve apple carplay, serit takip sistemi, 2 veya 3 bolgeli otomatik klima, led farlar, elektrikli koltuk, sunroof, elektrikli bel destegi, katlanir ayna, otomatik kararan dikiz aynasi, kor nokta uyari sistemi, 17 veya 18” celik jant gibi donanimlar varken, yazdigin en hafif tabiriyle komik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcorp -- 20 Kasım 2019; 2:4:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.