Şimdi Ara

biometrik fotoğraf 18 adet 20 tl (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
510
Cevap
216
Favori
109.857
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ademtulu

http://www.idphoto4you.com/ bu sitede 10x15 içine 4adet foto çıkartıyor standart. normali bumu? birde neden mediamrkt? normal fotoğrafçıda 1.5tlye basıyor o ölçüleri. farklı bir işlem yada kağıdı yok anladığım kadarıyla. zaten siteden indirilen resim baskıya hazır biometrik dimi?
    hangi fotoğrafçı hocam o 1.5 tlye basan ? 1.5 tlye a4 fotokopi çekmiyorlar nerdeyse...

birkaç sene önce gaziosmanpaşa'da gittiğim fotocu , çektiğim fotoların orjinalini mail olarak atar mısın dedim , tabiki 5 tl daha verirsen dedi, o günden beridir fotoculara küfür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    bayrampaşadaki cd üzeri cevdet isimli fotoğrafçıdan çıkarttım 1ay önce. resimleri mail attım. sadece bastı. 1.5tl ucuzmuki? 10x15 altı üstü. sadece baskı için normal. sorularıma cvp veren olursa sevinirim.
  • quote:

bayrampaşadaki cd üzeri cevdet isimli fotoğrafçıdan çıkarttım 1ay önce. resimleri mail attım. sadece bastı. 1.5tl ucuzmuki? 10x15 altı üstü. sadece baskı için normal. sorularıma cvp veren olursa sevinirim.
    hem 10x15 hem de 13'lük olanı çıkarttım ben, konudaki bilgiler biraz eksik. mediamarkt'tan çıkartığım zaman yazarım buraya

gittiğiniz fotocu , Allah korkusu olan tek tük fotoculardanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

hem 10x15 hem de 13'lük olanı çıkarttım ben, konudaki bilgiler biraz eksik. mediamarkt'tan çıkartığım zaman yazarım buraya

gittiğiniz fotocu , Allah korkusu olan tek tük fotoculardanmış

Alıntıları Göster
    10x15 ölçüsüne 4tane resim normalmi? Çok buyuk degilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

10x15 ölçüsüne 4tane resim normalmi? Çok buyuk degilmi

Alıntıları Göster
    bilemiyorum hocam , o yüzden iki ölçüden de yaptırdım , önce 13 lük olanı bastırırım

• quote:

bilemiyorum hocam , o yüzden iki ölçüden de yaptırdım , önce 13 lük olanı bastırırım

Alıntıları Göster
    Daha önce çıkartan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. 10x15 ölçüsüne 4adet fotoğraf çıkıyor. Bu normalmi?

• ademtulu kullanıcısına yanıt
    Ben bir işlem için kullandim bayağı büyüktü hocam.

• deneme yanılma yoluyla yaparım da çok fazla uğraştıracagı için soruyorum?

13*18 yaptıgımızda 6 adet fotoya bölüyor. bu çok mu küçük oluyor ?

10*15 bana pek mantıklı gelmedi ama vesikalık foto için uygun olabilir diye düşünüyorum dik pozisyonda. vesikalık boyutu 5x7cm 4 adet koyarsak tam 15*10 oluyor kenar boşluklarınıda katarsak.
  • up
  • İstanbul'da güncel olarak pasaport için uygun fiyata fotoğraf çektirebileceğim bir yer bilen var mı ?
    telefondan çekip çıktı almak da olabilir ancak orada kalite yansıma vs. sorun olur diye çekincelerim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kda34

İstanbul'da güncel olarak pasaport için uygun fiyata fotoğraf çektirebileceğim bir yer bilen var mı ?
    telefondan çekip çıktı almak da olabilir ancak orada kalite yansıma vs. sorun olur diye çekincelerim var.
    konunun ilk mesajında da belirtildiği gibi emniyet müdürlüklerinde var sanırım hala..en uygunu orası

• quote:

konunun ilk mesajında da belirtildiği gibi emniyet müdürlüklerinde var sanırım hala..en uygunu orası

Alıntıları Göster
    Hocam. Biyometrik fotoğraf çekmenin kuralları nedir? Bize de kimlik ve ehliyet için gerekiyor. Fotoğrafçı 6x 30tl istedi. 3M ve üzeri Migroslarda JetPhoto var 10x15 bir lira 15x20 2 lira çekebilirsem çıkartırım

• Bende migrostan cıkartıp sağ sola o resimleri veriyorum. Kendi çektiğim resimle gecen kimlik yenilemek istedim fakat dişlerim gözüküyor diye kabul etmedi emniyet. Yani demem o ki Biyometrik resim olarak kullanacaksanız dişlerinizin gözükmemesi lazım. Evde kendiniz birkaç deneme ile resmi çekip online edit programlarıyla düzenleyip migrostan cıktı alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn1905

Hocam. Biyometrik fotoğraf çekmenin kuralları nedir? Bize de kimlik ve ehliyet için gerekiyor. Fotoğrafçı 6x 30tl istedi. 3M ve üzeri Migroslarda JetPhoto var 10x15 bir lira 15x20 2 lira çekebilirsem çıkartırım

Alıntıları Göster
    konuda cevapları var, ilk mesajlara bakabilirsin

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam çok teşekkürler, inşallah becerebilirim 🙄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn1905

Tamamdır hocam çok teşekkürler, inşallah becerebilirim 🙄
    2-3 örnek hazırlayın, sonra migros 'a gidip çıkartın, deneme yanilma olacak biraz

• Arkadaşlar önce sizlerin, daha sonra android platform üzerinde bulunan "Pasaport Photo Editor" uygulaması sayesinde yeni kimlik ve sürücü belgelerimize biyometrik fotoğraf ücreti ödemeden kavuşmuş olduk. Karanlık ortamda, flaş ile 1 metreden, yüzümüz tam karşıdan olacak şekilde, çözünürlüğü yüksek fotoğraf çekerek uygulama üzerinde gereken tüm işlemleri tamamlamak mümkün. 10x15 boyuta 4 adet 5x6 boyutunda fotoğraf sığıyor. 3M ve üzeri migroslarda veya MediaMarkt mağazalarında 1 lira gibi cüzi rakamlara fotoğrafları çıkarmak mümkün. Çıkarılan fotoğrafları doğru ölçüde kesebilmek içinse, herhangi 5cm olan bir kartvizitin diğer kenarını 6cm' e denk gelecek şekilde keserek taslak oluşturabilirsiniz.

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Karanlık ortam derken hocam? Benim güzel bir foto var ama arka planda tarihi bir alan var. Tam kimlikte kullanılır bunun arka fonu beyaz yapıp kullanabilirmiyiz.

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    Arka renk tek olunca beyaz hale getirmek çok kolay olur. Sizin dediğiniz gibi piksel piksel işlem yapmak gerekiyor. Söylediğim programı indirip deneyebilirsiniz

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    bir sürü program çıktı hocam iconu nasıl
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.