|
Biomutant - İnceleme: 3 yıllık bir ertelemenin ardından başarılı olabilmiş mi?
-
-
Test etmeli eğlenceli bir oyuna benziyor.....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çöp olacağı belliydi. Param cebimde kaldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6.5 gunumuzde ÇÖP anlamina geliyor ya neyse...
Teknik sorunlardan oyun PlayStation 5 de 1080p çalışıyormuş xbox'da 4k 60 FPS ..ne saçma şey .
Oyun ilgimi çekti, denemekten zarar gelmez :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fazla bile vermişler bu kadar itici oyun olamaz.
7 ve üstü her oyunu kabul ediyorum. Fakat 7 altı oldumu malesef..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk gösterildiği andan beri bu oyunun vasat olacağı belliydi.
İyi oyun kendini öyle veya böyle belli ediyor. Bu oyunda o yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Editör map e dar demişsinde 8x8 sq2 64KM harita. RDR2 53KM2
Sence RDR2 map dar mı şimdi ? Biraz özenli olalım
-
Harita büyük duruyor evet. Dar deme sebebim haritanın her yerini gezemiyor oluşunuz, bazı kısımları sadece görebiliyorsunuz. Red Dead Redemption 2'nin haritasında en olmadık yere bile ulaşabiliyorsunuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Özgür Eroğlu
Harita büyük duruyor evet. Dar deme sebebim haritanın her yerini gezemiyor oluşunuz, bazı kısımları sadece görebiliyorsunuz. Red Dead Redemption 2'nin haritasında en olmadık yere bile ulaşabiliyorsunuz.Anladım dediğin gibi ise 64KM etmiyor. Zaten 300 TL ve 11 saat Story olan bir oyundu kafadan eksi vermiştim.
Size gönderilen press release mi ? Oyun ilk gün büyük patch alıcaktı
-
Evet, oynadığım sürüm ilk gün yamasını almamış sürüm. Ancak ilk gün yamasının çok bir şey değiştireceğini sanmıyorum.
-
Eline sağlık
Bu ülkenin oyun tabiri lol, valorant, pubgm olmuşken bu oyuna tabi ki çöp derler, bence şans verilebilecek bi oyun ha çıkış fiyatından değil de indirimli olarak kütüphaneye eklenip oynanır.
-
Güzel inceleme. Oyunun adını daha önce Ratchet and Clank ile kıyaslayan bir üyenin (Dante) mesajında görünce ilgimi çekmişti. Bu incelemeyi görünce de radarıma girdi. Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Göz
Güzel inceleme. Oyunun adını daha önce Ratchet and Clank ile kıyaslayan bir üyenin (Dante) mesajında görünce ilgimi çekmişti. Bu incelemeyi görünce de radarıma girdi. Teşekkürler.Ratched and clank ile bu oyunu karşılaştırmak? Insomniac Games e hakaret etmiş dante arkadaşımız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 25 Mayıs 2021; 11:17:6 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Gösterya ne bu hiddet be? bi küfür etmediğin kalmış:) Görende sana hakaret ettiğimi sanacak:) Evet firmanın adını yanlış yazmışım(Hızlı hızlı yazarken karışıklık olmuş) bundan dolayı Başta Dante olmak üzere bütün forumdan özür diliyorum? Ben bunu nasıl yaptım?:)
Ben arkadaşın yazdığı mesaja ithafen yazdım. Karşılaştırma deyince. Bu kadar egolu olmayın ya:) Güzelce Adam gibi neden karşılaştırdığını yazsaydın fena mı olurdu. Hayır ben zaten ps oyuncusu olan bir adamım. Ben daha çok kalite anlamında karşılaştırmayı düşünerek onu yazdım. Yoksa günümüzde her bu tarzda oyun birbirine benziyor. ufak farklar oluyor sadece. Çakma fancıklar falan yakışmamış hiç yazık. Sana ettiğin bütün hakaretleri de iade ediyorum. insomniac Games al rahatladın mı? :)
(1995'ten beri evime hep girmiş olan Playstation'ı gelmiş bana savunuyorlar.) Evet bende daha dün girdim konsol Dünyasına:) Karşındaki adam hakkında birşey bilmeden yorum yapan ve benim konsol bilgim seni döver düşüncesinde olan arkadaşlara çok gülüyorum:) Tamam Dante en bilgili sensin en yüce sensin:) alkış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 25 Mayıs 2021; 11:17:38 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: console-masterya ne bu hiddet be? bi küfür etmediğin kalmış:) Görende sana hakaret ettiğimi sanacak:) Evet firmanın adını yanlış yazmışım(Hızlı hızlı yazarken karışıklık olmuş) bundan dolayı Başta Dante olmak üzere bütün forumdan özür diliyorum? Ben bunu nasıl yaptım?:)
Ben arkadaşın yazdığı mesaja ithafen yazdım. Karşılaştırma deyince. Bu kadar egolu olmayın ya:) Güzelce Adam gibi neden karşılaştırdığını yazsaydın fena mı olurdu. Hayır ben zaten ps oyuncusu olan bir adamım. Ben daha çok kalite anlamında karşılaştırmayı düşünerek onu yazdım. Yoksa günümüzde her bu tarzda oyun birbirine benziyor. ufak farklar oluyor sadece. Çakma fancıklar falan yakışmamış hiç yazık. Sana ettiğin bütün hakaretleri de iade ediyorum. insomniac Games al rahatladın mı? :)
(1995'ten beri evime hep girmiş olan Playstation'ı gelmiş bana savunuyorlar.) Evet bende daha dün girdim konsol Dünyasına:) Karşındaki adam hakkında birşey bilmeden yorum yapan ve benim konsol bilgim seni döver düşüncesinde olan arkadaşlara çok gülüyorum:) Tamam Dante en bilgili sensin en yüce sensin:) alkış
Alıntıları GösterBurada kimin konsol bilgisi var muhabbetine ben değil sen giriyorsun benim fikrime laf söyleyerek. Karşılaştırırsam karşılaştırırım, karşılaştırmam. Sebeplerini yazdım. Benim fikrime dil uzatmak kimin haddine. Sadece benim değil kimsenin. Benim de kimsenin fikrine dil uzatmak haddime değil. Eğer karşılaştırılmayacak bir oyunsa söyle kardeşim neresinden dolayı karşılaştırılamaz? "Ratchet'i karşılaştırmak hakaret. Neden? E öyle. Bu kadar" Bu mu? Tanrı mı bu oyun? Maksimum 75 hadi 80 puanlık kıçı kırık bir platformer yahu bu kadar Ratchet dediğin benim için. Oynadım da bitirdim de hepsini. Açıkça da söylüyorum, Biomutant'ı henüz oynamadım ama gördüğüm tüm videolardan görünene göre bu oyun Ratchet'tan çok daha dolu ve keyifli görünen bir oyun. Çıkınca oynayacağım göreceğim bakalım doğru mu değil mi.
Hem fikirlere laf söyleyeyim hem iki kelimeyle geçeyim. Kuru sıkı at gitsin ne ala memleket. Hayır sonra cevabını alınca da hemen yakınıyorsunuz. Fikirlere saygı göstermeyi öğrenin biraz. Madem uzun senedir oyuncusun, demek ki yaşını başını almışsındır ayıp değil mi bu yaşta fikirlere saygı göstermeyi öğrenememiş olmak? Ergen olsan diyeceğim ki değmezsin bıyıkların yeni terliyor derim, ama değilsin yaşın da var belli. Biraz saygı. Saygısızlık yapıp tepki görünce yakınmayın. Insomniac'a hakaret etmişim. Insomniac'ın her oyununu çıktığı gibi oynadım ben. Bunları söyleyince de vay egolu. Egonun en zıttı, en nefret edenlerinden biriyim ben. Şu Türk insanının en pislik huyunu artık bırakın be kardeşim. İnsanların fikirlerine laf etmek yerine oyunla ilgili kendi fikrinizi söyleyecek kalibrede olun da oyunu tartışalım birbirimizi değil. Şimdi sen cevap verirsin ben veririm sonra vay efendim egolu.
Herkes oturmuş biri bir şey söylese de laf etsem derdinde. Nasıl bir ruh hali içinde burası ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Mayıs 2021; 12:43:46 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Çöp olacağı belliydi. Param cebimde kaldı.
|
ya ne bu hiddet be? bi küfür etmediğin kalmış:) Görende sana hakaret ettiğimi sanacak:) Evet firmanın adını yanlış yazmışım(Hızlı hızlı yazarken karışıklık olmuş) bundan dolayı Başta Dante olmak üzere bütün forumdan özür diliyorum? Ben bunu nasıl yaptım?:) Ben arkadaşın yazdığı mesaja ithafen yazdım. Karşılaştırma deyince. Bu kadar egolu olmayın ya:) Güzelce Adam gibi neden karşılaştırdığını yazsaydın fena mı olurdu. Hayır ben zaten ps oyuncusu olan bir adamım. Ben daha çok kalite anlamında karşılaştırmayı düşünerek onu yazdım. Yoksa günümüzde her bu tarzda oyun birbirine benziyor. ufak farklar oluyor sadece. Çakma fancıklar falan yakışmamış hiç yazık. Sana ettiğin bütün hakaretleri de iade ediyorum. insomniac Games al rahatladın mı? :) (1995'ten beri evime hep girmiş olan Playstation'ı gelmiş bana savunuyorlar.) Evet bende daha dün girdim konsol Dünyasına:) Karşındaki adam hakkında birşey bilmeden yorum yapan ve benim konsol bilgim seni döver düşüncesinde olan arkadaşlara çok gülüyorum:) Tamam Dante en bilgili sensin en yüce sensin:) alkış |
Bu tartışma uzar gider dostum. İlk mesajımda senin fikrine saldırmadım öle anladıysan kusura bakma. Bende Biomuntantın bütün videolarına hemen hemen izledim ve ratched and clank ile aynı kalibrede bir yapım olmadığını düşündüğüm için o mesajı attım. Hala da aynı düşüncedeyim. Senin fikrin farklıdır gayet normal. Ama gene diyorum senin benim hiç hakeret söz içermeyen mesajıma karşı attığın mesaj çok yakışıksızdı. kal sağlıcakla |
Benzer içerikler
- twitter mavi tik ücreti
- instagram arka plan beyaz yapma
- gizli instagram hesabı görme
- netflix oyunları ücretli mi
- video edit programı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X