Şimdi Ara

Biomutant [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
1
Favori
3.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steam:https://store.steampowered.com/app/597820/BIOMUTANT/

GOG:

-----

Biomutant [PC ANA KONU]

Biomutant - Sinematik Fragmanı

-

Geçtiğimiz hafta sonu Alman video oyunu dergisi GamesMarkt tarafından sızdırılan Biomutant bugün THQ Nordic ve yeni geliştirici Experiment 101 tarafından resmi olarak duyuruldu.

Kıyamet sonrası açık dünya aksiyon rol yapma oyunu türündeki Biomutant yakın dövüş, silahlı çatışma ve yetenek kullanımını birleştiren gerçek zamanlı savaş sistemi, fazlasıyla özelleştirilebilir karakter, kullanılabilir araçlar ve yaratıcı bir crafting sistemi sunacak.

Standart sürümün yanı sıra oyunun $119 fiyata sahip koleksiyoncu sürümü de bulunacak. İçerisinde oyunun bir adet kopyası, resmi soundtrack, figür, kumaş üzerine A1 sanatsal çalışma ve özel bir kutu bulunacak.

www.bolumsonucanavari.com
    Biomutant PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Biomutant_PS4_Xbox_One_ve_PC_icin_Duyuruldu-87752.htm

-

Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2021
    Tür: RPG
    Dağıtıcı: THQ Nordic
    Geliştirici: Experiment 101

https://gamefaqs.gamespot.com/pc/217660-biomutant
    https://www.metacritic.com/game/pc/biomutant

Resmi Site:https://biomutant.com/

-

Ekran Görüntüleri:

Biomutant [PC ANA KONU] Biomutant [PC ANA KONU] Biomutant [PC ANA KONU] Biomutant [PC ANA KONU] Biomutant [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 1 Şubat 2021; 20:10:19 >

• Oyunla ilgili birkaç satır yazmaya gelmiştim ve karşıma çıkan mesajlardan sonra hiç bir şey yazmamaya karar verdim.Bazı kişiler kendilerinden beklenildiği gibi hiç şaşırtmıyorlar.Her PC oyunu konusunda sanki ilk yazana ödül verilecekmiş gibi hemen malum yerlere düştü.Alışmışlar tabi korsana oyuna para vermek zor gelir şimdi,alışkanlıklar kolay kolay bırakılmaz hele tatlı geldiyse.

Böyle bir ortamda ne yazayım ki,oyuna çöp diyenlerin yorumlarına baktım neye göre çöp,açık dünyası mı yazılmamış,keşif unsurları mı yazılmamış,skilller ve build sistemi mi yoksa rol yapma ögeleri mi yine yazılmamış.Bunları gözlemleyip bir şeyler yazabilmek için önce oyunu oynamak lazım sırf yorum yazmak için yazınca böyle oluyor tabi.Neyseki arada okunacak yorumlar var.Birde oyuna para verenlere laf söyleyenler olmuş,Steam'den oyun almak korsan oyun indirmeye benzemez ama alışkanlık olmayınca iade hakkının olduğunu ve 2 saat süreyi doldurmadan iade edince paranı geri aldığını bilmiyorlar.2 saat oynarsın baktın beğenmedin paranı geri alırsın.Bu kadar basit.Neden kendi fikrin,gözlemin varken bir başkasının görüşüne bağlı kalarak değerlendirme yapasın ki,300 TL çok geliyorsa indirim beklersin.Oyun beklentini karşılamazsa iade edersin.Hiç bir neden korsan oynamak için bir bahane değil,her neyse böyle bir ortamda bir şeyler yazmak tamamen zaman kaybı,çöp deyip geçmek varken neden uğraşayım nede olsa oda bir mesaj buda bir mesaj ...

Bıomutant'ın ilk büyük güncellemesi yayınlandı.

Güncelleme içeriğinde aşağıdaki düzenlemeler yer alıyor.

-AMD işlemcilerde oluşan çökme sorunları giderildi.

-Oyunun ilk bölümünde yani hazırlık kısmını daha hızlı geçebilmek için diyaloglar kısaltıldı ve bu kısma daha fazla düşman eklendi.

-Diyaloglar ve Anlatıcı konuşmaları yeniden düzenlendi.Ayrıca diyalog esnasında npcler yada konuşmacı sesi için ayrı seçenekler eklendi.

-Daha zorlu bir deneyim için Extreme zorluğu eklendi.

-New Game+ için tüm sınıfların perkleri varsayılan olarak açık hale getirildi.

-Motion blur seçeneği eklendi.

-Kamera ayarlarında düzenleme yapıldı.

-Diyaloglarda arka planda uygulanan DOF için düzenleme yapıldı.

-İtemler artık oyuncunun seviyesine uygun olacak şekilde düşecek.

-Yüksek seviye item düşen sandıklardan orta seviye item düşmesi kaldırıldı.

-Yakın dövüş silahları ve eşyalarının hasar oranı % 5 artırıldı.

-Yakın dövüş sesleri güncellendi.

-Yetenek hasarının kritik hasara neden olmayan bir sorun düzeltildi.

Dead-Eye sınıfına özel hasar çarpanı diğer sınıflara göre aşırı güçlü olmaması nedeniyle düşürüldü.

-Çeşitli görevlerde oyun ilerlemesine engel olan bazı sorunlar düzeltildi.

-Bazı animasyonlar düzenlendi.

-Kararlılık iyileştirmeleri

https://steamcommunity.com/games/597820/announcements/detail/3033716901078398114

Güncelleme içeriği epey dolu ve kısa süre içerisinde oyunculardan gelen bildirimlerle öne çıkan sorunları gideriyor.Güncelleme boyutu 37.5 Mb olsada tüm oyun dosyalarını değiştiriyor.Steam yada Epic üzerinden oyunu güncelleyebilirsiniz. 

• Fazlaca güzel görünüyor, umarım fazla bekletmez bizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 Minutes of BioMutant Gameplay - Gamescom 2017
  • 25 Minutes of BioMutant Gameplay - PAX 2017
  • İlgimi çeken bir oyun oldu fakat karakterin ve düşmanların animasyonunda bir hantallık var gibi umarım çıkışına kadar düzeltirler.
  • GAMESCOM'DAN EKRAN GÖRÜNTÜLERİ VE VİDEOLAR

Biomutant [PC ANA KONU]Biomutant [PC ANA KONU]Biomutant [PC ANA KONU]Biomutant [PC ANA KONU]Biomutant [PC ANA KONU]Biomutant [PC ANA KONU]Biomutant [PC ANA KONU]Biomutant [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 22 Ağustos 2018; 8:50:36 >

• En başından beri benim gibi takip edenler fark etmişlerdir belki,her çıkan oynanış videosu bir öncekinden daha başarılı ve ilgi çekici İlk gameplay’lerde oynanış ve animasyonlar hantaldı biraz ve kendini tekrar ediyordu,son Gamescom videolarında ise oldukça akıcı ve eğlenceli görünüyor oyun.Bakalım umarım en az son gösterdikleri hali kadar iyi olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BARON DEMO {PC ANA KONU}
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunu an itibari ile radarıma girdi (: İstek listeme de aldım.

Steam Sayfası için tıkla

Karakter Geliştirme Ekranı:

Biomutant [PC ANA KONU]

Konuşma seçenekleri:

Biomutant [PC ANA KONU]

Gamescom 2019 gameplay videosu gerçekten ilginç. Oyun kimlik olarak zelda ya da mario gibi eglenceli olmasının yanında nintendo oyunlarında olduğu gibi farklı oyun dinamikleri de mevcut. (Özellikle silahın mermisi bittiğinde ki klick klick sesleri ve bunu çizgi roman havasında görmek ya da eğlenceli parkur mekaniklerinin olması..vb)

Eğer senaryo ve hikaye açısından yan görevleri ile doyurucu bir seviyede olursa (animasyon,combat çok iyi olmasa da yeterli seviyede) oyun oldukça ilgi çekecektir.

Merak edenler aşağıda ki videoyu bir inceleyebilir.

Gamescom 2019 Gameplay

• Ay çıkamadı bir türlü. :)

• Oyunun teması,mizahi tasarımı gerçekten keyifli hatta nedense bana mdk2'yi hatırlatıyor bu oyun. Şu combo olaylarını da biraz daha geliştirirlerse güzel bir hack and slash oyunu olacaktır. 20 kişilik ekip de olsa hala bu oyundan umutluyum (:

• Biomutant PC Sistem Gereksinimleri

MİNİMUM:

İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10 (64 bit)

İşlemci: AMD FX-8350 / Intel Core i5-4690K

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: GeForce GTX 960 / Radeon R9 380

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 25 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:

İşletim Sistemi: Windows 10 (64bit)

İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 / Intel Core i7-6700K

Bellek: 16 GB RAM

Ekran Kartı: GeForce GTX 1660Ti / Radeon RX 590

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 25 GB kullanılabilir alan

• Biomutant - Combat Trailer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 25 Mart 2021; 18:12:37 >
  • R-10 kullanıcısına yanıt

Oyun çok güzel gözüküyor da içimden bir ses baya bir pahalı gelecek Steam den diyor. Umarım 50-100 arası bir fiyatla kısa süreli de olsa çıkış yaparlarda almak isteyenler için şans verilebilir bir fiyat olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hudson51

Oyun çok güzel gözüküyor da içimden bir ses baya bir pahalı gelecek Steam den diyor. Umarım 50-100 arası bir fiyatla kısa süreli de olsa çıkış yaparlarda almak isteyenler için şans verilebilir bir fiyat olabilir.

oyun 299 liradan ön siparişe açık zaten

• 19yusuf05 kullanıcısına yanıt

O yorumu yazdığımda daha açıklanmamıştı fiyatı ki bu haliyle de peh dedim geçtim. 50 Tl'e düşerse belki alınabilir.

• 299 TL nedir yahu Biomutant [PC ANA KONU] 

Birde Türkçe dil desteği yok. Yıl olmuş 2021 hala 3-5 dil etrafında dönüyor bu firmalar. Ne kadar zor olabilir TR dil desteği koymak. Akılsız bunlar...

Ama oyun genel anlamda güzel farklı birşey olacak gibi duruyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

299 TL nedir yahu  

Birde Türkçe dil desteği yok. Yıl olmuş 2021 hala 3-5 dil etrafında dönüyor bu firmalar. Ne kadar zor olabilir TR dil desteği koymak. Akılsız bunlar...

Ama oyun genel anlamda güzel farklı birşey olacak gibi duruyor..

dil konusunda söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. ayrıca bana biraz downgrade yemiş gibi geldi. beklentimi biraz aşağı çektim.

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

fiyat bence de pahalı en düşük fiyat arjantinde 190 lira hindistan 207 lira ukraynada 250 lira en gazla 250 olmalıydı bu fiyatla kendileri kaybeder. Türkçe dil de yok.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.