Şimdi Ara

BioNTech 3. doz aşılama ne zaman? Üçüncü doz randevuları açıldı mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
1
Favori
10.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kesim daha 1.dozunu olmamış iken bir kesim 3. Doz için zaten zorlanamazdi. Bu işin çözümü % sel olarak yüksek aşı olunmasını gerektiriyor ama hala inatla olmuyor millet .Bu sefer bende olmuyorum kalın kafalilara laf anlatmaktan bıktım kim kime dum Duma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt

Son örneğe benzer durumu benim arkadaşımın ailesi yasadi .Virus çıktığı gibi binayı kapattılar ve kendileri sadece üst katta yaşadı yemekler yemek asansörü ile geldi çalışanlar ile temas kurulmadı ama hepsi virus kaptı.

• sinovac konuşulmuyor pek   3,4,5,6. doz diye gitmesin yav. ben 1 doz oldum feleğim şaştı  

• Biontech aşınının ekmeğe suya katılabilen türünü geliştirsinler böyle olmayacak

• acquiles A kullanıcısına yanıt
    Aşı olanlar da virüs bulaştı yapabildiklerine göre herkes PCR yaptırmalı.
    Aklın yolu bir.
    Gerisi saçmalıktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TechVET kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşa sormuşsunuz ama sorun olmazsa ben cevap verebilirim sorunuza.
    Bu virüs başından beri bağışıklığı düşük olanları ve kronik rahatsızlıkları olanları daha çok etkiliyor değil mi?
    Yapılacak en temel şey halkın bağışıklık sistemini güçlendirmek değil midir sizce de?
    Bu kadar PCR,Aşı,sağlık giderleri yerine en başta tüm sağlık kuruluşlarında;
    kişilerin vitamin eksikleri ve bağışıklığı düşüren etmenler için testler yapılıp bunların güçlendirilmesi için çalışsaydık şu anda bulunduğumuz durumdan çok daha iyi yerde olurduk kanımca.
    Yapılan uygulamaların hiçbiri durumu daha iyiye götürmüyor ve hatta sonuca baktığımızda daha kötü duruma geldik.
    Sizce de izlenilen yolun yanlış olabileceği ihtimalini düşünmemizin zamanı gelmedi mi?

• crymynal kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Burası forum, tabiki sorun olmaz.

Dediklerinizde haklısınız ama halk yeteri kadar beslenemiyorki. Eti, sütü, peyniri, meyvesi, sebzesi, vitamin takviyesi vs.. bunların hepsi büyük para. Benim şahit olduğum birkaç durum var ki bunu da biraz geçersiz kılıyor. İyi beslenen, spor yapan tanıdığım bir aile de yakalandı. İçlerinde ağır geçiren de oldu ancak entübe olmadılar. Evde atlattılar. Bence dediğiniz konu bütün hastalıklar için geçerli ama refah içinde yaşayan ülkelerde de gördük bu durumu(Tabi bağışıklık sistemleri ne kadar güçlü bilemeyiz).

Bir de bakıyorum, kapalı mekanda maskeler çıkmış. Millet o kadar rahatki. Toplum da bilinçli değil. Bu neredeyse bütün ülkelerde böyle.

• Alkımm kullanıcısına yanıt

Kimin kalın kafalı olduğunu zaman gösterecek.

• TechVET kullanıcısına yanıt
    Sizin verdiğiniz örnekteki gibi spor yapan ve sağlıklı olan kişiler diğer gruba göre daha avantajlılar bu kesin.Maliyet konusuna katılamıyorum maalesef.
    Şöyle düşünelim;bu virüs çıktığından beri işletmelerdeki kısıtlamalar,kapatmalar,iş kayıpları,aşı için ödenen para,PCR için verilenler,sağlık harcamaları ve bunun hgibi daha bir çok kalem gideri topladığınızda tahminen yine aynı paraları harcamış olursunuz devlet olarak.Bununla birlikte kapatma,kısıtlama olmayacağı için ekonomi olarak bu kadar kötü duruma düşmeyecektik hatta tüm ülkelerde bu sorunlar varken krizi fırsata çevirerek daha fazla girdi sağlayacaktık.
    Benim mantığıma göre izlediğimiz yol başından eri yanlıştı ve yanlışta ısrar ederek her gün daha da kötüye gidiyoruz.
    İnşallah kısa süre içinde ülkeyi yönetenler de bunun farkına varır ve akıllı tercihler yapar.

• crymynal kullanıcısına yanıt

Kesinlikle avantajlılar. Katılıyorum. Dediğiniz konuya gelirsek, yapılsa tabi iyi olur ama aşıdan da vazgeçeceklerini sanmıyorum.

• Randevu alınamıyor ki aşı süreciniz tamamlanmıştır uyarısı çıkıyor.

• m-99 M kullanıcısına yanıt

6.ayınızı geçmediyseniz veya riskli grupta değilseniz size açılmadı hocam.

• yıl 2025

biontech 66. doz ne zaman ?

• kingofpotatoes kullanıcısına yanıt

Annem babam için bakmıştım sadece. 2 doz biontech aşısı olup da üstünden 6 ay geçen kaç kişi vardır ki şu an anlam veremedim bir de yarından itibaren randevu alabilir diyor. Açıklamada sıkıntı ve anlam düşüklüğü var.

• " ben 1 doz oldum feleğim şaştı " tümcesini açar mısınız, 1. doz aşı sizi kötü mü etkiledi ?

bu arada felek sözcüğü Arapça kökenlidir, anlamı belirsizdir örneğin felek ne anlama gelir gerçekten bilmem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    " Bu sefer bende olmuyorum " derken 2 doz aşı oldunuz 3. ve sonraki dozajları mı olmam mı diyorsunuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle 2 dozumu oldum çevremde %50 lik bir kesim inatla olmuyor duyduğum gördüğüm kadarı ile genel tablo bu şekilde.Ben de bu yüzden 3. dozu olmam diyorum hadi acil kullanım gerekiyordu bilmem ne de daha etkisi sonucu kanıtlanmamış bir aşıyı kaç kez daha vurulacağız ?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.