|
Bildirim
3-4-5 diye bakalım nereye kadar gidecek. Aşı firmaları buradaki parayı gördü artık ne pandemi biter ne corona...
|
Bu gidişle 2025 yılında Biontech S2 Pro Plus Max A+ modeli falan gelecek Hostes: Efendim lütfen aşı sertifikanızı gösterin Yolcu: Buyrun Hostes: Efendim bu aşı sertifikası geçersiz, 3 ay önce çıkan Pro Plus Max modelini vurmuşsunuz artık A+ versiyonu var sizi uçağa alamayız |
Şu kahvehane muhabbetleri bir bitmedi. Covid geçiren, hastaneye yatan bir kişinin maliyeti aşının maliyetinin 100lerce katı. Ayrıca en az 10 gün boyunca iş gücünden eksik kalması da var. Son 2 yılda covid yüzünden tüm ülkelerin ekonomileri zarar gördü. Hala ilaç firmaları para için yapıyor diyen kahvehane dayısı zihniyetini bırakın. Firmalar aşı satmak yerine ilaç satmayı tercih eder. Çünkü çok daha fazla kar elde edebilir. Bütün büyük devletler bu oyunu göremiyor bir siz gördünüz.
|
Zorunlu olmaması en azından karar vermeyi insan olarak bize sunmaları iyi olmuş.
|
İnsanlık akıllanana kadar bu olaylar devam eder
|
60 üzeri ve kronikleri şöyle bi sahadan temizleyecekler. Adı da kalp krizi...
|
Bir boş yapmasanız keşke 2 doz oldunuz mu olduysanız 3. dozu isteğe bağlı olarak yaptırabilirsiniz yaptırmadıysanız bile bir köşede sürünerek ölebilirsiniz.
|
Ben yaptırmamayı düşünüyorum 3.doz BioNTechi
|
Bilim kurulu karar mercii değildir. Dolayısı ile karar veremez. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Insane -- 3 Kasım 2021; 22:58:59 > |
Bilim kurulu karar mercii değildir. Dolayısı ile karar veremez. |
Bu gidişle 2025 yılında Biontech S2 Pro Plus Max A+ modeli falan gelecek Hostes: Efendim lütfen aşı sertifikanızı gösterin Yolcu: Buyrun Hostes: Efendim bu aşı sertifikası geçersiz, 3 ay önce çıkan Pro Plus Max modelini vurmuşsunuz artık A+ versiyonu var sizi uçağa alamayız < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 4 Kasım 2021; 18:44:32 > |
aman aman koşun olun. |