Şimdi Ara

Dördüncü ve altıncı doz Covid-19 aşısı randevuları açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
2.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dördüncü ve altıncı doz Covid-19 aşısı randevuları açıldı

Türkiye’de son aylarda Covid-19 aşılama çalışmaları neredeyse durma noktasına geldi. Günlük vaka sayısını açıklanmamasıyla birlikte aşı kampanyalarına da ara verildi. Türkiye’de son iki haftada Covid-19 vaka sayısında ciddi artış yaşandı. Son açıklanan verilere göre 27 Haziran-03 Temmuz tarihlerini kapsayan bir haftalık tabloya vaka sayısı 57 bine ulaştı. 4 Temmuz’la başlayan haftada da vaka sayısında artış gözlemlenmesi nedeniyle bayramın ikinci günü hatırlatma dozu randevuları açıldı

Kimler aşı randevusu alabilir?

Üç doz BioNTech aşısı olan herkes dördüncü dozunu, 65 yaş üstü ve riskli gruplardakiler ise altıncı doz aşısını olabilecek. Aşı randevusu alabilmek için son aşının üzerinden 6 ay geçmiş olması gerekiyor. Yaş fark etmeksizin Turkovac, BioNTech ve Sinovac arasından seçim yapılabiliyor.

Ayrıca Bkz.BioNTech'e, Covid-19 aşısı hakkında patent davası açıldı

Dördüncü doz randevusu nasıl alınır?

Dördüncü doz veya 65 yaş üstü için altıncı doz randevularınızı https://www.mhrs.gov.tr/ web sayfasından, e-Nabız platformundan veya ALO 182’yi arayarak randevu alabilirsiniz.

Dördüncü ve altıncı doz Covid-19 aşısı randevuları açıldı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 8 Temmuz’da yaptığı açıklamada 50 yaş üstüne hatırlatma dozu tavsiyesinde bulunmuş ve şunları söylemişti:

“Omicron’a bağlı vakalar Türkiye’de de artış gösteriyor. Bayramda dikkat etmeli. Maskeyi zaruri kılan ortamlar biliniyor. 50 yaş üstüyle risk grubundakilerin son aşıları üzerinden 6 ay geçmişse hatırlatma dozunu ısrarla öneriyoruz. Aşıya bizim verdiğimiz önemi sizler de verin.”

• 5. Doza ne olmuş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SİZ DÜNYADAN HABERİNİZ YOK BİRİNİZ HAYVAN YEMLERİNDE PLASTİK BULUNDU HABERİ BURDADA NAŞI HABERİ 1VURULANLAR BİR KISMI ÖLDÜ 2VURULANLAR 3 AYNI 4AYNI BÖYLE BİRŞEY VARMI AŞIYI BULAN BİONTEK İNSANLARIN YARISINI YOK ETMELİYİZ DİYOR .

• graw.a3 kullanıcısına yanıt

Hocam büyük resmi görmeden keşke forum kurallarını görseydin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşlılar 5. dozu olmadı ki ne 6 sı?

• Game Over ❗️

• 7.doz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yılda 2 doz vurun geçin bu nedir arkadaş dizi sezonları gibi oldu.

Doğru sıralama 4-5-6-1-2-3 bu arada

• başlık ve haber uyumu?

• bir şey olduğu yok 6 ay olmadan sistem izin vermez...

• Hani 3. Doz en az 1-2 yıl götürecekti. 6 ay yeni doldu sayılır yeniden aşı isteniyor
    Evet asi bizi koruyor da bir o kadar da yan etki ihtimali var.
    3 dozun 3unde de 3 gün hasta etmisti beni

• 1 tane Johnson yaptım sonra Johnson bi işe yaramıyor dediler bende daha başka hiç birini yapmadım. İlk başka daha bu aşılar bilmem ne testler den deneklerden geçiyor du. Şimdi mutasyon ayağına devamlı aşı. Aşı bağışıklık kazandırır olursun biter. Bunlar aşı değil ilaç üretiyor aşı adı altında...

• Olmam daha

• Yalancı siyasetçilere inanıp aşı olanlarda ne bilim 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok ayıp ben 10.doz olursunuz sanmıştım.

• Ne güzel, isteyen istediği kadar aşı vurdurtturabiliyor. Sürekli mutasyon geçiren bir virüse karşı pisikolojik tatmin çok önemli. Düşün ki 15 kere aşı vurdurtmuşsun. Virüs artık bana dokunamaz diye bir cesaret gelir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başladık yine hadi bakalım

• Toplam 11 doz aşı yapılacak daha önce de yazmıştım. ilk 3 tamam şimdi sonraki 3 gelecek yıl yine 3 veya 4 bakalım. 2019-2020-2021-2022 4 yıl oldu.
  • 5. doz aşi icin gittiğime biontech için kimse yoktu mecburen isim telefon verip gittim aksam tekrar cagırdılar

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.