|
Türkiye’de 'Çin aşısı' programına katılan 2 bin gönüllüden 12'sine koronavirüs bulaştı
-
-
-
En iyisi çipli aşıyı beklemek en azından işletim sistemi microsoft
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlgi çekebilmek için bu aşı haberlerinde sürekli net başlıklar yazıyor çoğu haberin içi bomboş ne bir bilgi var ne bir bilimsel kanıt tam bizim basınlık işler
-
Devletimiz çabucak Çince öğrenmemiz için yapıyor nedir bu memnuniyetsizlik anlamıyorum ki -
"Türkiye’de “Çin aşısı” olan 12 kişiye koronavirüs bulaştı" başlığa bak, içeriğe bak. İyice ossuruktan magazin programlarına benzediniz.
-
aşı olduktan sonra bağışıklık 2 haftadan sonra ancak kazanılıyor aşı oldum bitti değil yine en az 15 20 gün korunması lazım kişinin
-
Başlık hiç olmamış
Maalesef içerikle uyuşmuyor -
-
O 12 kişinin aşıyı olup olmadığı belli değil. Nasıl haber bu.
-
Kübra Par'da bir isyan var anlamadım gitti.. -
Çin’den aşı alan ülkeler Endonezya Brezilya Türkiye başka alan devlet yok listede.
Oxford üniversitesi ve Pfizer tercih edilmiş çünkü güven var Çin aşısına güven yok dünyada
Bizimkiler ucuz diye almış muhtemelen ve aşı deneylerine halk üzerinde denenmesi için onay vermişler olacak iş değil resmen 3. Dünya ülkesinin yapacağı iş bu.
Bunların ucuzcu zihniyeti yüzünden eczanede fark çıkıyor en ucuz yerli ilacı ödüyor çünkü orjinal ilaç pahalı ödemek istemiyor
Ayrıca virüse karşı oluşan antikorlar belli süre sonra kanda yok oluyor yani bağışıklık gelişmiyor bu yüzden bulaştıktan sonra iyileşen insanlar tekrar enfekte oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsin07 -- 7 Aralık 2020; 13:31:56 > -
Yaptır aşını artır aşını. -
Aşı tutmadı 50 bin aşı parası uçtu -
Aşılar faz 3 de çift taraflı kör yapılıyor. Doktor ve hasta asinin etken madde içerip icermedigini bilmiyor. belki de plasebodur. -
DH yazarları da içerikle alakasız başlık haberleri yapmaya başladı hayırlı olsun.
-
Yakında aşı haberlerine sansür gelir.
-
Kaynak oturdukları yer olunca böyle oluyor.
-
Hayırlı işler 🤦
En iyisi çipli aşıyı beklemek en azından işletim sistemi microsoft
|
"Türkiye’de “Çin aşısı” olan 12 kişiye koronavirüs bulaştı" başlığa bak, içeriğe bak. İyice ossuruktan magazin programlarına benzediniz. |
İlgi çekebilmek için bu aşı haberlerinde sürekli net başlıklar yazıyor çoğu haberin içi bomboş ne bir bilgi var ne bir bilimsel kanıt tam bizim basınlık işler |
"Türkiye, Brezilya, Endonezya ve Şili'den başka Sinovac'tan aşı siparişi veren ülke bulunmuyor."
Kilit cümle |
Çin’den aşı alan ülkeler Endonezya Brezilya Türkiye başka alan devlet yok listede.
Oxford üniversitesi ve Pfizer tercih edilmiş çünkü güven var Çin aşısına güven yok dünyada Bizimkiler ucuz diye almış muhtemelen ve aşı deneylerine halk üzerinde denenmesi için onay vermişler olacak iş değil resmen 3. Dünya ülkesinin yapacağı iş bu. Bunların ucuzcu zihniyeti yüzünden eczanede fark çıkıyor en ucuz yerli ilacı ödüyor çünkü orjinal ilaç pahalı ödemek istemiyor Ayrıca virüse karşı oluşan antikorlar belli süre sonra kanda yok oluyor yani bağışıklık gelişmiyor bu yüzden bulaştıktan sonra iyileşen insanlar tekrar enfekte oluyor. |
Ya zırcahilce yorum yapmayın kardeşim. O kadar cahilsiniz ki, bir kere TR inaktif virüs aşısı alıyor. Meseleyi biraz takip eden bile inaktif virüs aşılarının geliştirme ve üretilme süreçleri en çok zaman alan ve en pahalı aşılar olduğunu bilir. Bir kere oxford aşısı piyasanın en ucuz aşısı, o yüzden Hindistan en fazla siparişi veren ülke. Etkinlik desen Pfizer ve Moderna'ya göre düşük ama ucuz. Pfizer ve Moderna aşıları mRNA aşıları, bunları üretmek ve geliştirmek de yine Sinovac'ın inaktif aşılarına göre daha kolay, yine fiyatı Sinovac'dan uygun.
Hükümet aşı konusunda bir karar aldı, doğru ya da yanlış, ihtiyatlı davranıyor. Gereksiz detay yazmak istemiyorum. Ama ucuz Çin aşısı seçti demek ZIRCEHALET. |
Başlık hiç olmamış
Maalesef içerikle uyuşmuyor |
Sizin hayatınız ve yaşam standartlarınız o çiplerden daha ucuz adam size çip takip boşa neden masraf yapsın ahhaha Birde bu var Anadolu'nun köyünde oturuyor bize aşı diye çip takacaklar diyor lan adam senin boklu götüne çip takıp ne yapsın , bizim millet birde kendini nimetten saymıyor mu hahahahha |
Şu başlığı değiştirin. Daha fazla hit almak için yalan dolan başlık atmayın
|
Benzer içerikler
- iphone zil sesi yapma
- telegram numarasız hesap açma
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
- whatsapp durum video kalitesi düşüyor
- instagram algoritma sıfırlama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X