|
Türkiye’de 'Çin aşısı' programına katılan 2 bin gönüllüden 12'sine koronavirüs bulaştı (12. sayfa)
-
-
Ara rapora göre Pfizer/Biontech aşısında da 170 vaka var, bunlarda 8 tanesi gerçek aşı vurulanlardan çıktı. Pfizer'ın sitesinde mevcut açıklama.
Bu arada 4 gönüllüde de yüz felci meydana geldiğine dair haberler var, araştırmak lazım.
Çin aşısının da ara raporu çıkınca açıklama gelecektir , beklemek lazım. Ara rapordan sonraki siparişlere bakalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar
Bu mesaj silindi.geç gör üşüm k.b.. sade,e kovid değil grip de depresyona sebebiyet veriyor. bende olduğu gibi. araştırdığımda da böyle bir bilimsel çalışma okumuştum. şiddetli griplerde aklı yetinizi bile kısa süreli kaybedebiliyorsunuz.. 15 yaşındaylen çıplak dışarda koştuğumu biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ankaland
aynen gelecek aşıdır..yandık desenize :( teşekkür ederim bilgi için
-
Hıfzısıhha enstitüsünü kapatırsan
Böyle ellere muhtaç olursun.
-
Gruplar açıklandı plasebo çıktim asi gurubunda olup pozitif osadece bir kişi çıktı oda çok rahat geçirdi ,gözlemlediğim kadarıyla aşı grubu çıkan arkadaşlar da yaklaşık 4-5 aydır herhangi bir sıkıntı olmadı arkadaşlar yan etkisi yok güvenli bir aşı coronovac
Aşı olun
quote:
Orijinalden alıntı: bankaiGruplar açıklandı plasebo çıktim asi gurubunda olup pozitif osadece bir kişi çıktı oda çok rahat geçirdi ,gözlemlediğim kadarıyla aşı grubu çıkan arkadaşlar da yaklaşık 4-5 aydır herhangi bir sıkıntı olmadı arkadaşlar yan etkisi yok güvenli bir aşı coronovac
Aşı olun
hocam aşı gurubunda olup corona olan arkadaşınızda tat koku kaybı , öksürük gibi kalıcı belirtiler oldumu
-
Hayır hafif sırt ağrısı olmuş o kadar
Aşı bir etkisi de ağır geçirmenize engel oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: bankaiHayır hafif sırt ağrısı olmuş o kadar
Aşı bir etkisi de ağır geçirmenize engel oluyor
aşı olunca korona olsak bile tat koku kaybı vs yaşamayız dimi hocam yada ciğer tutulumu
-
Kesin konuşmak yanlış olur , asi herturlu faydası olur dusunuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X